kundeudtalelser.jpg

Det siger
kunderne

Profilbillede af Asger fra Stjernegaard Rejser

Udtalelse fra Stjernegaard Rejser

Asger Domino, Adm. Direktør

Hos Stjernegaard Rejser samarbejder vi med Tea Solutions om vores website. Den nuværende webløsning begyndte fra ingenting, og Tea Solutions har været med helt fra starten. I dag står vi med en solid Umbraco løsning, der er med til at sikre væksten hos os. Tea Solutions er uden tvivl blandt de dygtigste indenfor Umbraco og jeg vil ikke tøve med at anbefale dem til andre virksomheder.

helle-actona.jpg

Udtalelse fra Actona Company

Helle Bjerre Drost, Marketing Manager

Hos Actona Company har vi samarbejdet med Tea Solutions om at styrke vores digitale billede på nettet. Opgaven indbefattede at designe og udvikle et nyt profilsite. Den opgave har Tea Solutions absolut formået at løse til vores tilfredshed. Den færdige løsning matcher den tone som Actona ønsker at kommunikere. Vi kan kun anbefale andre at samarbejde med Tea Solutions.

fakta-testimonial.jpg

I Coop og fakta stræber vi efter at være best in class digitalt. Dette stiller store krav til kontinuerlig optimering af vores løsning for at give en god brugeroplevelse. Hos Tea Solutions har vi fundet de nødvendige tekniske kompetencer til at understøtte og varetage fakta.dk, som målt på uge niveau er et af Danmarks mest besøgte website

Glen Nesgaard, Digital Projektleder, fakta
christina-herlufsholm.jpg

Udtalelse fra Herlufsholm Skole

Christina Elvira Dahl, Marketing

Vi skulle have opdateret vores hjemmeside. Det gjorde vi i samarbejde med Tea Solutions, og vi er yderst tilfredse både med samarbejdet under projektet og det endelige resultat. Vi har følt os godt behandlet, har gennem dialog med Tea Solutions hurtigt og nemt fået tilpasset siden til vores ønsker og behov. Vi er kun blevet mødt af kompetente og servicemindede medarbejdere. Tea Solutions får vores varmeste anbefalinger

susanne-kooperationen.jpg

Udtalelse fra Kooperationen

Susanne Westhausen, Adm. Direktør

Hos Kooperationen værdsætter vi det samarbejde, vi har med Tea Solutions. Vi sætter stor pris på at have dem som leverandør, fordi de besidder alle de kvaliteter, vi søger i et bureau. De er tilstede, når vi har brug for det, uanset om det er support, rådgivning eller nye løsninger, der skal bygges. Det er særdeles vigtigt for os. Derfor kan jeg også uden tøven anbefale dem til andre virksomheder.

Se alle vores kunder & cases