Det siger
kunderne

Profilbillede af Asger fra Stjernegaard Rejser

Udtalelse fra Stjernegaard Rejser

Hos Stjernegaard Rejser samarbejder vi med Tea Solutions om vores website. Den nuværende webløsning begyndte fra ingenting, og Tea Solutions har været med helt fra starten. I dag står vi med en solid Umbraco løsning, der er med til at sikre væksten hos os. Tea Solutions er uden tvivl blandt de dygtigste indenfor Umbraco og jeg vil ikke tøve med at anbefale dem til andre virksomheder.

- Asger Domino, Adm. Direktør

helle-actona.jpg

Udtalelse fra Actona Company

Hos Actona Company har vi samarbejdet med Tea Solutions om at styrke vores digitale billede på nettet. Opgaven indbefattede at designe og udvikle et nyt profilsite. Den opgave har Tea Solutions absolut formået at løse til vores tilfredshed. Den færdige løsning matcher den tone som Actona ønsker at kommunikere. Vi kan kun anbefale andre at samarbejde med Tea Solutions.

- Helle Bjerre Drost, Marketing Manager

jacob-presidents.jpg

Udtalelse fra Presidents Institute

I Presidents Institute samarbejder vi med Tea Solutions om Facebook annoncering. Vores mål er at øge kendskabet til vores arrangementer og sælge flere billetter. Sammen udarbejder vi digitale målsætninger, som efterfølgende bliver eksekveret af Tea Solutions. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og de resultater der er opnået gennem Facebook. Jeg vil gerne give Tea Solutions mine bedste anbefalinger.

- Jacob Oredsen, Digital Director

susanne-kooperationen.jpg

Udtalelse fra Kooperationen

Hos Kooperationen værdsætter vi det samarbejde, vi har med Tea Solutions. Vi sætter stor pris på at have dem som leverandør, fordi de besidder alle de kvaliteter, vi søger i et bureau. De er tilstede, når vi har brug for det, uanset om det er support, rådgivning eller nye løsninger, der skal bygges. Det er særdeles vigtigt for os. Derfor kan jeg også uden tøven anbefale dem til andre virksomheder

- Susanne Westhausen, Adm. Direktør

Se alle vores kunder & cases