kundeudtalelser.jpg

Det siger
kunderne

slider-bg.jpg

Vi valgte Tea Solutions som samarbejdspartner fordi vi vægter den personlige kontakt højt. Det har været et plus at vi har haft direkte kontakt til de udviklere, som skulle arbejde på vores website. Opgaven indbefattede design og udvikling af nyt brandsite og webshop. Vi har haft en spændende proces, og ikke mindst en rigtig god dialog omkring vores ønsker. Vi har løbende fået kompetent rådgivning omkring mulige løsninger, og Tea Solutions har formået at stille spørgsmål til områder vi ikke selv havde overvejet. Det har sikret en mere langtidsholdbar løsning i sidste ende. En løsning som vi er stolte af, og som vi glæder os til at arbejde videre med fremover.

Lisbeth Heiber Sørensen, Marketing Manager, DAN-FORM
Profilbillede af Asger fra Stjernegaard Rejser

Udtalelse fra Stjernegaard Rejser

Asger Domino, Adm. Direktør

Hos Stjernegaard Rejser samarbejder vi med Tea Solutions om vores website. Den nuværende webløsning begyndte fra ingenting, og Tea Solutions har været med helt fra starten. I dag står vi med en solid Umbraco løsning, der er med til at sikre væksten hos os. Tea Solutions er uden tvivl blandt de dygtigste indenfor Umbraco og jeg vil ikke tøve med at anbefale dem til andre virksomheder.

thomas - sh.jpg

Udtalelse fra Grillen Burgerbar

Thomas Rasmussen, CEO & Partner, Grillen Burgerbar

Hos Grillen Burgerbar er vi meget glade for vores samarbejde med Tea Solutions. Tea Solutions har formået at fremstå imødekommende og løsningsorienterede under hele udviklingsperioden. Via Umbraco har vi fået udviklet en succesfuld platform som sikrer en kontrolleret håndtering af vores mange online ordrer.

coop-baggrund.jpg

I Coop har vi fået udviklet et nyt CVI som selvfølgelig skulle ud og leve digitalt. Vi stræber efter at ligge på de mest optimerede løsninger som gør både brugeroplevelsen, men også vores back-end interface intuitivt og agilt. Vi har i tæt samarbejde med Tea Solutions udarbejdet en fælles baseline, som benyttes på tværs af vores sites og afdelinger. Dette er med til at sikre en ensartethed og kvalitet på tværs. En platform der nødvendiggør kun opdatering og vedligehold ét sted – en løsning, der gør det nemt for alle interessenter. Vi er glade for at kunne dele denne rejse sammen med Tea Solutions, da vi her finder den nødvendige ekspertise samt enorme tekniske kompetencer.

Sophie Vegger, Digital Projektleder, Coop Marketing
christina-herlufsholm.jpg

Udtalelse fra Herlufsholm Skole

Christina Elvira Dahl, Marketing

Vi skulle have opdateret vores hjemmeside. Det gjorde vi i samarbejde med Tea Solutions, og vi er yderst tilfredse både med samarbejdet under projektet og det endelige resultat. Vi har følt os godt behandlet, har gennem dialog med Tea Solutions hurtigt og nemt fået tilpasset siden til vores ønsker og behov. Vi er kun blevet mødt af kompetente og servicemindede medarbejdere. Tea Solutions får vores varmeste anbefalinger

susanne-kooperationen.jpg

Udtalelse fra Kooperationen

Susanne Westhausen, Adm. Direktør

Hos Kooperationen værdsætter vi det samarbejde, vi har med Tea Solutions. Vi sætter stor pris på at have dem som leverandør, fordi de besidder alle de kvaliteter, vi søger i et bureau. De er tilstede, når vi har brug for det, uanset om det er support, rådgivning eller nye løsninger, der skal bygges. Det er særdeles vigtigt for os. Derfor kan jeg også uden tøven anbefale dem til andre virksomheder.

testimonial.jpg

Da Check Point Travel i 2017 valgte Tea Solutions til at stå for udviklingen af vores hjemmeside var det for at få kompetente og effektive udviklere til at forestå udviklingen af vores hjemmeside generelt og vores webshop specifikt. Tea Solutions har leveret varen: Vi har virkelig fået det, vi ønskede, og både deadlines og budgetter bliver holdt. Så vælg Tea Solutions hvis du ønsker løsninger, der fungerer, og en partner, du kan regne med og stole på.

Dorte Kuula, Marketing manager & Webansvarlig, Check Point Travel

Se alle vores kunder & cases