Webshop løsning i Umbraco

Webshop løsning i Umbraco Vi udvikler en webshop løsning til dig, med høj konvertering

Til webshop løsninger i Umbraco anvender vi vores selvudviklet Tea Commerce. Systemet er implementeret med Umbraco og giver dig den prefekte løsning med Webshop og CMS i et velintegeret og harmoniserende system, hvor brugervenlighed og funktionallitet er i top.

 

 

Skal vi tag en snak om din virksomhed og den rigtige løsning til den?

Fordele ved en Webshop løsning i Umbraco

Webshop & CMS

Du får det bedste samlet i en pakke. Normalvis er webshop og cms to forskellige systemer. Vi har samlet det i en.

SEO Optimeret

Webshoppen er SEO optimeret udfra nyeste standarder inden for webshops. Det giver de bedste vilkår for rangering.

Responsivt

Webshoppen er optimeret til alle enheder, således at køb kan foretages uanset hvilken enheder de anvender.

Teknikken

Teknikken bagved løsningen, er perfektioneret med feedback fra over 400 webshops der allerede anvender systemet.

Her har vi skabt stor succes med en komplet webshop udviklet i Umbraco

Komplet Webshop

Villumsens Bolighus har fået bygget en komplet webshop til at sælge deres møbler online. Her med fokus på overskuelighed men stadig med det det grafisk element in mente.

Take away websystem

EBM Scandinavia havde behov for et Take Away system. Dette system indgår i i EBMs produktkatalog som et system der sælges til mindre restauranter og cafeer der ønsker en færdig løsning.

Billede Webshop

FilterImages har fået fremstillet en Webshop løsning der sælger kvalitets fotografier fra fotografer, der selv uploader deres billeder til deres database og derved sætter dem tilsalg for omverdenen.

Lad os tage en snak, jeg er klar til at hjælpe Vi hjælper dig med at opbygge din nye webshop

Anders Burla Johansen
Anders Burla Johansen
CEO & ejer
Telefon: +45 6127 2526
Skriv til os:
Tak for din henvendelse
info@teasolutions.dk
Telefon: +45 82 307 306
CVR nr.: 31067553
Kontakt mig

Webshop løsning fra Tea Solutions

Her hos Tea Solutions har vi bygget både store og små webshop løsninger. Vores tilgang er dog lidt anderledes end hvad du finder i branchen inden for webshop løsninger. Vi bygger altid en unik webshop til dig, som ikke ligner andre på markedet. Hvem gider have en webshop der ligner alle de andre?
Derfor koster en løsning hos os lidt mere end andre steder, men til gengæld får du en kvalitets webshop løsning som du med stolthed kan fremvise til dine kunder, og som giver dig konverteringer.

Opstart af Webshop

Du er allerede i gang med at læse dette, så du har måske allerede en ide om hvordan din nye webshop skal se ud, men har du også gjort dig overvejelser om hvilke funktioner der skal være i din Webshop løsning?
Der er et par punkter som har stor betydning for din webshop løsning i dag, og det er oftest bestillingsprocessen som på mange tidligere webshop løsninger kan være kompliceret. En kompliceret bestillingsproces kan have stor betydning for din konverteringsgrad. Du skal derfor undersøge hvor godt din webshop konvertere i dag ved at kigge på data fra Analytic. Det giver dig viden om hvorvidt din bestillingsproces er perfekt, eller den har brug for en del optimering.
Det andet væsentlige punkt er mobilvenlighed. Ifølge Google starter stort set alle købsprocesser med at kunderne tilgår en hjemmeside på en mobiltelefon, og hvis din webshop løsning ikke er optimeret til mobilen, så vil du tabe kunden allerede her. Derudover er Google også begyndt at vurdere din webshop løsning efter hvorvidt den er mobilvenlig eller ej.

Support

Vi ved at support til din webshop løsning er et vigtigt parameter, derfor vil det glæde dig at høre at du stort set altid kan ringe til os og få hjælp til din webshop løsning. Vi har kunder der har udvidet service, men også kunder der stortset ikke benytter sig af vores support fordi de har modtaget detaljeret oplæring af vores webudviklere så de selv kan varetage de fleste opgaver på deres webshop løsning. Det er helt op til dig og dine behov.

Oplæring

Vores arbejde med en webshop løsning til dig afsluttes altid med en grundig oplæring af det personale som skal varetage den daglige drift af siden. Det betyder også at du i fremtiden ikke har brug for at ringe til os med tvivlsspørgsmål da vi oftest kommer omkring disse under oplæringen.

SEO optimeret

Du modtager en webshop løsning der er tilpasset alle de nyeste standarder inden for søgemaskineoptimering. Dette giver din webshop løsning de bedste redskaber til at fremvise dine produkter i søgeresultaterne i Google. Derudover har du også de nødvendige værktøjer til at optimere på dine placeringer.

Responsiv

Din webshop løsning er bygget responsivt, så uanset om du tilgår din webshop løsning på en PC, Mobil eller Tablet, så vil dine kunder have de bedste vilkår for at navigere rund på din webshop. Det sikre dem en god oplevelse, hvilket betyder at den besøgende vil vende tilbage til din webshop, forudsat at du har de produkter som de leder efter.

Customiserbar

Du kan få din webshop løsning præcis som du ønsker det og med de features du ønsker. Hvis du senere finder ud af at du gerne vil have tilføjet endnu en feature til din webshop løsning, så er vores system forberedt til at nye features kan tilføjes efterfølgende.