Umbraco - CMS Platform

Umbraco - CMS Platform Den mest brugervenlige CMS platform til din hjemmeside

Webbureauet, Tea Solutions udarbejder nye hjemmesider i CMS Platformen: Umbraco. Det gør vi fordi det dækker de behov vores kunder efterspørger. De fleste kunder ønsker et simpelt og brugervenligt interface, således at der helt uden besvær kan publishes nyt indhold på hjemmesiden. Samtidig ønskes der en  hjemmeside der er fremtidssikret, mobilvenligt og SEO optimeret.Skal vi tag en snak om din virksomhed og den rigtige løsning til den?

Fordele ved Umbraco CMS

Brugervenligt

Umbraco's admin panel, er opbygget overskueligt. Det er nemt at tilføje, redigere eller fjerne indhold fra hjemmsiden.

SEO Optimeret

Umbraco er tilpasset nyeste SEO standarder. Dette giverde bedste vilkår for at rangere højt på Google.

Open Source

Med Umbraco fastlåses du ikke til et webbureau, der er mange bureauer der også kan arbejde med Umbraco CMS.

Responsivt

Umbraco er bygget med fokus på et responsivt design, som idag er et must. Det virker derved på alle enheder.

Her har vi skabt stor succes med en helt ny hjemmeside udarbejdet i CMS platformen Umbraco

Komplet hjemmeside

Actona's hjemmeside var ved at blive gammel. Derfor stod vi i spidsen for at udvikle en ny hjemmeside, der kunne visualisere Actona som den anerkendte designvirksomhed de i virkeligheden er.

Komplet Webshop

Stjernegaard havde behov for en ny platform til fremvise og sælge deres rejser online. Siden blev udviklet i Umbraco & Tea Commcerce og resultatet er en fuldstændig unikt webshop

Komplet hjemmeside

HCM har fået udarbejdet en profil hjemmeside til klubben, lavet i Umbraco. Her har været fokus på at fremhæve klubbens nye vision og at skabe et visuelt smukt univers hvor spillerne sættes i fokus.

Lad os tage en snak, jeg er klar til at hjælpe Vi hjælper dig med at udarbejde din nye hjemmeside

Anders Burla Johansen
Anders Burla Johansen
CEO & ejer
Telefon: +45 6127 2526
Skriv til os:
Tak for din henvendelse
info@teasolutions.dk
Telefon: +45 82 307 306
CVR nr.: 31067553
Kontakt mig

Lad Tea Solutions hjælpe dig

Her hos Tea Solutions har vi bygget hjemmesider i mange år, især i Umbraco CMS som vi er helt vilde med. Vores udviklere elsker at arbejde i det, fordi det er så simpelt opbygget og nemt at arbejde med.
Det kommer også dig til gode. Når vores udviklere elsker systemet, betyder det også at det bliver velbygget. Her finder du ingen overspringshandlinger. Alle vores løsninger er kodet efter bogen hvorved du får en seriøs løsning i modsætning til mange løsninger fremstillet på øvrige cms platforme.

Skal jeg vælge Umbraco CMS?

Du skal vælge Umbraco CMS , hvis du sætter pris på brugervenlighed og høj fleksibilitet. Det er nemlig to af de faktorere, som de danske folk bag Umbraco har haft in mente da de udviklede Umbraco CMS . Ja det er faktisk et dansk system. Du får et nemt og yderst brugervenligt admin panel, hvor du hurtigt og smertefrit kan publicere nyt indhold helt uden at du skal have fat i os. Det er primært derfor at de kunder der vælger en løsning i Umbraco CMS , også fortæller os at de elsker deres system fordi det er så nemt!

Hvad koster Umbraco CMS?

Tag det bare helt roligt. Umbraco CMS  er open source og derfor gratis. Det eneste du kan komme til at betale for, er de ekstra moduler der muligvis bliver brug for på din nye hjemmeside i Umbraco CMS . Derudover er der selvfølgelig udgifter til at få udarbejdet designet på din hjemmeside, men dette er udelukkende engangsudgifter, altså ingen månedlige gebyrer for at have din hjemmeside kørende.

E-handel

Hvis du er på jagt efter E-handel, så findes der også rigtig mange løsninger derude. Tea Solutions har valgt at designe eget system til Umbraco CMS  der er optimeret til E-Handel. Det hedder Tea Commerce, hvilket bliver mere og mere udbredt og i dag anvendes vores system til mere end 400 forskellige webshops overalt i verden. Det der gør det unik er at de snakker super godt sammen med Umbraco, så du får faktisk Webshop og CMS i en velintegreret pakke. Det finder du ikke i andre systemer.

Skalerbarhed

Du har nok allerede fået et indtryk af at Umbraco CMS  er skalerbart, og det er helt korrekt. Systemet kan følge din virksomhedsudvikling helt tæt, og i vil aldrig mangle funktionerne fordi Umbraco CMS  er gearet til alle størrelser af virksomheder. Der kommer løbende nye opdateringer til systemet der betyder at du altid får adgang til nyeste features ved blot at opdatere dit eksisterende Umbraco CMS  til den nyeste version.

Integrationer

Har du brug for at Umbraco CMS  integreres med regnskabsprogrammer eller CRM systemer, så er der intet der står i vejen for at gøre dette i Umbraco. Det er et spørgsmål om at der udarbejdes et stykke kode, der sørge for at data sende frem og tilbage mellem din eksterne system og din hjemmeside eller webshop.

Responsivt

Umbraco CMS , er allerede forberedt til at være responsivt så det virker på alle enheder. Det sørger vi også for at alle vores hjemmesider forbliver så du har optimale vilkår for at fremvise dit indhold til kunderne uanset hvilken enhed de anvender. Google er også begyndt at fokusere på at hjemmesider skal være mobilvenlige.

SEO Optimeret

Umbraco CMS  er forberedt til Søgemaskineoptimering. Du har fuld adgang til at rette alle punkter som har indflydelse på din rangering i Google. Derudover er strukturen på selve hjemmesiden også bygget efter Googles egne anbefalinger. Det giver dig de bedste vilkår til at styrke din position.