Professionel hjemmeside

Professionel hjemmeside Din hjemmeside er dit online visitkort, skal det opdateres?

Din hjemmeside er dit billede på nettet. De fleste kunder starter på Google, og finder måske frem til din hjemmeside. Her er det førstehåndsindtrykket rigtig vigtigt. Vores webbureau sørger for at din nye hjemmeside bliver fremstår professionelt og overbevisende overfor dine besøgende.

 

Skal vi tag en snak om din virksomhed og den rigtige løsning til den?

Fordele ved en professionel hjemmeside

SEO Optimeret

Din gamle hjemmeside er måske ikke SEO venlig. En ny hjemmeside vil give synlig i Google med nye værktøjer.

Brugere

Fremvis dine produkter med kvalitets billeder. Kunderne vil med garanti være mere interesseret i den.

Visuelt

Fremhæv din virksomhed med en ny flot hjemmeside og differentiere jer fra jeres konkurrenter.

Brugervenligt

Din nye hjemmeside bliver simpel at vedligeholde, og det er nemt at poste nye artikler eller nyheder på din side.

Her har vi skabt stor succes med en professionel hjemmeside til virksomheder

Hjemmeside

Board Assure har fået udarbejdet deres nye simple hjemmeside hos Tea Solutions. Hjemmesiden er nem at opdatere og vedligehold. Vigtigst er dog at siden omsætter deres ydelser til kunder.

Hjemmeside

Actonas nye hjemmeside er udarbejdet i Umbraco, fordi koncernen ønskede en simpel hjemmeside som en ansat let kunne vedligeholde selvstændigt, både med nyt indhold men også SEO.

Hjemmeside

HC Midtjyllands hjemmeside var tidligere ganske fin. Den havde bare det problem at det var besværligt at ændre på den. Det ændrede vi ved at lave en løsning til dem i Umbraco.

Lad os tage en snak, jeg er klar til at hjælpe Vi hjælper dig med at udarbejde din nye profesionelle hjemmeside

Anders Burla Johansen
Anders Burla Johansen
CEO & ejer
Telefon: +45 6127 2526
Skriv til os:
Tak for din henvendelse
info@teasolutions.dk
Telefon: +45 82 307 306
CVR nr.: 31067553
Kontakt mig

Tea Solutions & Umbraco

Her er vi eksperter i Umbraco. Faktisk foretrækker vi at arbejde i det, og det skyldes at systemet på alle områder er væsentlige bedre end de alternativer der findes.
Det er bygget til erhvervsløsning & hjemmesider, hvorimod et system som Wordpress er ”tilpasset” til formålet med masser af 3parts moduler. I Umbraco er det hele allerede lavet. Hvis du vil læse mere om Umbraco så kan du gøre det lige her.

Bestpractice

Vi har gennem en årrække konstant samlet features og tilføjelser som vi savnede i basis versionen. Derfor har vi udviklet en version af Umbraco, som vi altid starter ud med. Vi kalder det Best Practice og det spare dig en masse tid når vi starter på opgaven. Derudover starter du ud med den bedste version og derved også de bedste features.
Med Best Practice har du også mulighed for at spare lidt penge på din hjemmeside løsning, hvis du ikke har behov for en helt unik hjemmeside. Du er altid velkommen til at fange os til en snak omkring vores best practice. Vi lover dig, at den her løsning er 100 gange bedre end en standard Umbraco, og vi vil slet ikke nævne hvor meget bedre end Wordpress den er.

Her tager det ikke 3 min

Vi kan godt lide at bruge ordet kvalitet om vores hjemmeside løsninger. Det gør vi fordi vi føler at det produkt vi leverer er værd at stå helt inde for.
Det vil du også mærke når du får overleveret din nye hjemmeside. Det virker bare og det hele er opbygget gennemtænkt og overskueligt så redaktøren lynhurtigt selv kan foretage de ændringer der er behov for.

Har jeg brug for ny hjemmeside?

Normalt holder en hjemmeside omkring 2-3 år, så er den forældet designmæssigt. Du kan sammenligne det lidt med tøj. Du bruger vel heller ikke gammelt tøj, selvom det virker fint er det måske ikke helt så pænt at se på. I sidste ende er det jo dig selv der beslutter om din hjemmeside skal have en makeover, men vi anbefaler at den fornyes jævnligt. Levetiden for hjemmesider bliver muligvis endnu mindre i takt med at det digitale univers tager fart. Det meste forgår efterhånden online, og derved sættes en høj standard fordi nye tech virksomheder skyder op overalt. En ting de har meget fokus på, er det visuelle element på hjemmesider.

Designprocessen

Vi laver et webdesign til din hjemmeside der passer til din virksomhed, for det er vigtigt at det matcher. Derfor har vi designere der er super skarpe til dette, og resultaterne bliver også derefter. Vi lader ofte vores designere tænke lidt ud af boksen for at kunne levere et unikt produkt. Det bliver kunderne også rigtig glade for i det lange løb. Du er altid velkommen til at se lidt nærmere på vores cases, der kan du også finde alt den inspiration du har brug for, samt se de hjemmesider vi har bygget.

Oplæring

Efter udarbejdelsen viser vi naturligvis dine ansatte hvordan de anvender admin panelet, således at de alle er klar til at varetage vedligeholdelsen af hjemmesiden. Det betyder også at i ikke nødvendigvis behøver at have os til at hjælpe med det hele.