website.jpg

Specialister i

Websites

Websites der skaber resultater

Hos Tea Solutions er dit kommende website i gode hænder. Vi eksisterer for at bygge websites, der virker og det har vi gjort gennem de seneste 11 år. Vores bureau leverer websites til 200+ virksomheder i Danmark, og vi besidder de nødvendige kompetencer og erfaringer til at løse dit projekt. Hvis du leder efter et kvalitetsbevidst webbureau, så er du kommet til det rette sted.

Nyt lækkert design

Design der visualiserer din virksomhed og skaber det rette førstehåndsindtryk.

Målet er at efterlade den besøgende med en wauw-oplevelse. Det skaber de bedste vilkår for resultater. Når vi designer dit website har vi fokus på, at det grafiske udtryk matcher virksomhedens identitet, og skaber den rette oplevelse overfor besøgende.

Vi tager i designet højde for, at websitet skal være responsivt og mobilvenligt, således at dine kunder får den samme oplevelse på tværs af enheder. Vi sørger også for at designet bliver nyt og moderne, og vigtigst af alt, at det matcher dine ønsker.

nyt-laekkert-design.png

Nemt for redaktøren

Vores løsning gør det nemt når din virksomhed skal tilføje og rette indhold.

Nem vedligeholdelse er vigtigt. Det ved vi. Derfor har vi skarp fokus på redaktøren, når vi udvikler løsningen. Vores kunder har forskellige ønsker til redaktøroplevelsen, og dem søger vi altid at matche. Det skal være nemt.

Når websitet er færdigt og klar til at gå live, sørger vi for at dine medarbejdere får grundig undervisning i hvordan løsningen anvendes. Det gør at i kan stå på egne ben, når vi er færdige. Vi er dog altid til rådighed hvis behovet opstår.

nemt-for-redaktoeren.png

Skalerbart fundament

Vælg et fundament der kan vokse sammen med din virksomhed.

Modsat øvrige CMS’er, er Umbraco skalerbart og har mange muligheder. Nye tiltag, sprog og funktioner kan løbende bygges på løsningen. Det betyder at din virksomhed kan starte småt og løbende skalere i takt med behovet. Du kan læse mere om, hvordan Umbraco adskiller sig fra WordPress i dette blogindlæg.

Umbraco, som i øvrigt er af dansk oprindelse, er under løbende vedligeholdelse og bliver stadig bedre. CMS'et er derfor et godt valg til virksomheder i alle størrelse. Det er fremtidssikret og kan vokse sammen med din virksomhed.

skalerbart-fundament.png
stjernegaard-rejser-testimonial.jpg

Hos Stjernegaard Rejser samarbejder vi med Tea Solutions om vores website. Den nuværende webløsning begyndte fra ingenting, og Tea Solutions har været med helt fra starten. I dag står vi med en solid Umbraco løsning, der er med til at sikre væksten hos os. Tea Solutions er uden tvivl blandt de dygtigste indenfor Umbraco og jeg vil ikke tøve med at anbefale dem til andre virksomheder.

Asger Domino, Adm. Direktør, Stjernegaard Rejser

Det tekniske fundament

Bagved ethvert succesfuldt og velkørende website ligger det tekniske fundament. Kernen i løsningen. Motoren der holder det hele kørende. Det udgangspunkt som løsningen er bygget omkring. Det CMS vi anvender indeholder tusindvis af funktioner og muligheder. Nedenfor kan du læse om tre områder hvor vores løsning skiller sig ud i forhold til øvrige CMS.

Integrationer

Vi kan lave integrationer til de systemer, I anvender eller ønsker at anvende. Det kunne være systemer til økonomi, CRM og nyhedsbreve. Vi kan bygge alle integrationer.

Open Source

Vores løsninger har ingen omkostninger til hverken oprettelse eller drift. Det er den store fordel ved et open source CMS og årsagen til at vi udelukkende bruger Umbraco.

Høj hastighed

Besøgende gider ikke vente på et langsomt website. Vores løsninger er hurtige på mobil, iPad og desktop. Vi kan optimere din løsning til det ypperste efter ønske.

Stærkt SEO fundament

Et website med et godt udgangspunkt for SEO er i dag en nødvendighed. Derfor er implementering af nyeste SEO tiltag en prioritet hos os. Vi afsætter jævnligt ressourcer til at sørge for fundamentet. Det sikrer at alle websites, er 100% i orden.

SEO-arbejdet er enkelt. Redaktøren har adgang til oplysninger direkte i systemet og kan let tilrette og optimere. Vores løsning overholder desuden Googles officielle retningslinjer til websites. Et website fra os er første skridt mod gode SEO resultater.

staerkt-seo-fundament.png

Website & e-handel i én

Vores platform er fremtidssikker. Modsat øvrige CMS kan website og e-handel forenes i én og samme løsning. Helt konkret er det unikt fordi der kan begyndes med et website, og i takt med udviklingen udvides med e-handel.

Sammensætningen af website og e-handel er en integreret løsning. Hos Tea Solutions er det vigtigt for os, at det er en helhedsløsning og ikke opleves som to systemer. Vi har brugt mange ressourcer på netop dette, og vi vil meget gerne vise dig hvordan.

website-og-e-handel-i-en.png

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire websitecases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

stjernegaard-rejser-logo-bg.jpg
stjernegaard-logo-hvid.png

Stjernegaard Rejser

Website til Stjernegaard, der har fokus på detaljeret indhold, lækre billeder, informative videoer og salg af rejser

Overvejer du et nyt website?

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Det gøres ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for din virksomhed.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer