Website Design
Sidst opdateret: 18 oktober, 2017

Visuelle website designs

Præsenter din virksomhed online med et visuelt webdesign

De visuelle webdesigns bliver fortsat mere populære. Hos Tea Solutions har vi efterhånden bygget en del webdesigns til virksomheder, der ønsker at deres virksomhed præsenteres på en overskuelig og simpel hjemmeside hvorpå det grafiske element er i høj fokus.

Fordele ved et visuelt webdesign

Indtryk

Førstehånds indtryk betyder meget. Vi sørger for at din virksomhed fremstår skarp med et visuelt webdesign.

Brugervenligt

Vores webdesigns bygges på Umbraco. Det gør redaktørens arbejde med publicering af indhold nemt og simpelt.

Billeder

Et billede siger mere end tusind ord, også på hjemmesider. Vi sørger for at dine kunder oplever en "wauw" faktor.

Responsivt

Visuelle webdesigns skal stadig være responsivt. Besøgene kan nyde din hjemmeside på alle enheder og den fremstår skarp.

Webdesigns der virker

Tea Solutions har efterhånden leveret en række webdesigns til forskellige virksomheder, og alle med gode resultater. Et flot webdesign giver nemlig konverteringer og derved forøgelse af omsætningen. Faktisk viser det sig at omkostningen til opdatering af hjemmesiden, har tjent sig hjem allerede det første år, i mange tilfælde. Disse kunder kom fra en noget ældre hjemmeside. Vi kan selvfølgelig ikke garantere dette resultat, men vi vil meget gerne tage et kig på dit nuværende webdesign også give en vurdering af det resultat du opnår ved at skifte hjemmeside.

Online visitkort

Din hjemmeside er dit visitkort på nettet, derfor er grafiske webdesigns blevet meget populære gennem den seneste årrække. Virksomheder har fået skarp fokus på det visuelle førstehåndsindtryk af virksomheden, som man netop får gennem et flot webdesign. Derfor vil du også opleve at flere og flere hjemmesider har skiftet deres lange tekster ud med billeder, netop fordi det er mere overskueligt. Denne type hjemmesider kræver også minimal vedligeholdelse, fordi der netop ikke er ret meget tekst.
Har du f.eks. bemærket hvor meget ”nyheder” er begyndt at forsvinde fra alverdens hjemmesider?

Grafik design

En hjemmeside uden meget tekst kræver at der er fokus på det grafiske element, da det er billederne som skal tiltrække de besøgende.
Selvfølgelig kan du ikke undlade tekst helt, men det kan placeres længere nede på siden. Google anvender nemlig tekst til at vurdere hvad din hjemmeside handler om. Jo mindre tekst, jo svære er det at lave en vurdering af dette. Mange vælger f.eks. at placere teksten i bunden i stedet. Google finder det altid, men mennesker kommer ikke nødvendigvis ned til bunden af siden.

One-page

Særligt hos grafikerne har webdesigns med kun en side en særlig popularitet. Det er fordi at alle de nødvendige informationer som dine kunder har brug for, er samlet på en forside. Det betyder at kunden ikke skal klikke rundt mellem 20 undersider for at finde den information som de har behov for. Det er dog rigtig svært at lave SEO optimering af disse sider, så hvis du f.eks. har mange søgeord for din virksomhed, så bliver du nød til at lave undersider der specifikt er tilpasset disse søgeord. Du vil aldrig kunne rangere højt på en hjemmeside med en side på flere søgeord. Normalvis siges at du skal bruge 1 side med 500-1000 ord for at kunne rangere på et enkelt søgeord.

Test din løsning

Det er altid en god ide at få lavet en gennemgang af din nuværende side før du kaster dig ud i et at lancere et nyt webdesign. Det kan spare dig for meget senere. Vi kan lave en gennemgang af din nuværende side, for at vurdere hvordan din placering er på google i dag, og hvordan vi lettest sikre at denne position bliver overført til det nye webdesign. Normalvis anbefaler vi også at man overfører sin URL struktur til det nye webdesign, så mister du ikke links overhovedet. Derfor skal man altid tænke over sin URL struktur på sin hjemmeside, uanset om det er en ny eller en gammel side.