webloesning.jpg

Webløsninger

Webløsninger til ambitiøse virksomheder

Tea Solutions bygger webløsninger der holder. Virksomheden startede med det formål at lave bedre webløsninger til vores kunder, og det vil vi også gerne for din virksomhed. Vi bygger løsninger, der skaber resultater. Altid i tæt samarbejde med din virksomhed. Du kan her danne dig et overblik over de webløsninger, vi kan hjælpe med hos Tea Solutions.

Hjemmeside & website

Hos Tea Solutions har vi udviklet websites siden 2007 og de virker. Vores webløsninger bærer præg af at være unikke, og bygget præcist efter vores kunders behov. Kigger du vores cases igennem, vil du finde meget få ligheder i designet. Alt er unikt.

Når vi bygger en løsning for din virksomhed foregår det i et tæt samarbejde. Vi vil kende din virksomhed inden vi begynder på opgaven. På den måde får din virksomhed et bedre resultat. Læs mere om løsningen og se cases her.

website-og-e-handel-i-en.png

Webshop & e-handel

Komplette E-handelsløsninger til ambitiøse virksomheder. Det får du hos os. Vores løsninger henvender sig til den etablerede virksomhed der ønsker at tage deres e-handel til det næste niveau. Vi sørger for at din E-handel bliver mere effektiv.

Integrationer og automatisering af processer, er et af de områder hvor din virksomhed virkelig kan effektiviseres. Det kan vi implementere i E-handelsløsningen. I sidste ende vil det betyde besparelser i det manuelle arbejde.

webshop-og-e-handel.png

Specialister i Umbraco

Umbraco er det content management system vi arbejder med hos Tea Solutions. Det har vi gjort siden 2008. Det er det eneste CMS vi arbejder i, fordi vi ønsker at være blandt de bedste bureauer indenfor Umbraco i hele verden.

Derfor kalder vi os selv for specialister. Vi kender systemet ud og ind, og ved hvordan alle typer af opgaver skal gribes an. Det gør os til en værdifuld sparrings- og samarbejdspartner når der skal bygges eller udvikles Umbraco løsninger.

specialister-i-umbraco.png
board-testimonial.jpg

Tea Solutions er vores faste samarbejdspartner når der skal arbejdes på vores website. En løsning som de har bygget helt fra bunden – og med et resultat vi er rigtig tilfredse med. De besidder de kompetencer som vi søger i et bureau, og giver åben og ærlig sparring når vi har brug for det. Desuden skaber deres arbejde gode resultater for Board Assure. Et samarbejde som vi kun kan anbefale andre at indlede.

Anders Rønnov, CEO, Board Assure

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

stjernegaard-rejser-logo-bg.jpg
stjernegaard-logo-hvid.png

Stjernegaard Rejser

Website til Stjernegaard, der har fokus på detaljeret indhold, lækre billeder, informative videoer og salg af rejser

Overvejer du en webløsning til din virksomhed?

Vi ved godt at det kan være svært at overskue hvad din virksomhed har brug i en ny webløsning. Lad os hjælpe. Vi har skabt resultater for over 200 virksomheder, og er vant til at indgå i processen med at udarbejde og definere behovene til webløsningen. Vi sætter os ind i din virksomhed og kommer med konkrete forslag til løsningen. Tag kontakt til os, så tager vi en gennemgang af jeres case.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer