website.jpg

Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Viborg

Webbureau i Viborg

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Viborg indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Viborg

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Tea Solutions er vejen til webløsninger som sikrer dig det bedste springbræt til online succes. Som webbureau har vi siden 2007 skabt succes sammen med mere end 150 virksomheder fra bl.a. Viborg gennem over 200 webløsninger. Med os ved din side får du derfor uvurderlig know how, der er med til at sikre den kvalitet, du forventer.

Som dit webbureau i Viborg får du direkte kontakt til de medarbejdere, som sidder med udviklingen af dit projekt. Det giver en fantastisk synergi i samarbejdet, og har du spørgsmål undervejs, er vi aldrig længere end et telefonopkald eller en e-mail væk.

Vi et 100% specialiseret i Umbraco

Hos Tea Solutions har vi valgt at specialisere os i ét bestemt CMS-system, nemlig Umbraco. Grunden til at vi har valgt at gøre dette, er fordi vi ønsker at skabe de bedste resultater for vores kunder. Fordi IT hele tiden gennemgår store forandringer er det mere end nogensinde afgørende, at man bygger sin hjemmeside på en langtidsholdbar platform. Det særlige ved Umbraco er, at selvom det er open source ligesom WordPress, så er Umbraco langt mere fleksibelt i forhold til at implementere unikke features og funktioner, hvilket gør at du kan få et unikt website, der er tilpasset til netop dine behov.

Derudover er Umbraco udviklet med en langt mere sofistikeret kode, hvilket gør, at din hjemmeside eller webshop er langt mindre sårbar overfor hackerangreb. Dette er særligt vigtigt hvis du ligger inde med personfølsomme oplysninger.

Sidst men bestemt ikke mindst er Umbraco en langt mere skalerbar løsning, hvilket er en fordel, hvis du ønsker at ændre noget fundamentalt på din hjemmeside eller udvide din forretning til flere markeder eller fagområder i fremtiden.

værdifuld rådgivning af vores webbureau i Viborg

Stadig mere forretning sker online i dag, og det er derfor afgørende at have en succesfuld webløsning som platform. Vi har sammensat vores team i Viborg ud fra de stærkeste kompetencer og vores kunders behov. Hos vores webbureau er du derfor sikret specialiseret viden indenfor web og e-handel.

Gennem et samarbejde med vores webbureau i Viborg får du adgang til den seneste viden om opskriften på online succes, og vi glæder os til at dele den med dig gennem din webløsning. Uanset om dine kunder befinder sig i Viborg eller andre steder, sørger vi for, at du får de bedste betingelser for succes.

Landsdækkende service

Vi ønsker altid at give alle vores kunder den bedste mulige service og derfor lægger vi også stor vægt på at være så fleksible som muligt.

Vores mange dygtige konsulenter er i dag spredt over hele landet og holder møder i flere forskellige byer i løbet af ugen, så vi kan hurtigt være på din adresse. Udover at have et kontor i Viborg, så har vi også afdelinger i både København, Aarhus, Aalborg og Esbjerg, samt en række mindre byer i Jylland.

Så uanset hvor du og din virksomhed befinder sig, så kan vi altid være hurtigt ude af døren for at møde dig, der hvor du ønsker det.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Viborg
Telefon: +45 6127 2526

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med. Du er også velkommen til at komme forbi vores fysiske adresse.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526