Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Viborg

Webbureau i Viborg

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Viborg indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Viborg

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Tea Solutions er vejen til webløsninger som sikrer dig det bedste springbræt til online succes. Som webbureau har vi siden 2007 skabt succes sammen med mere end 150 virksomheder fra bl.a. Viborg gennem over 200 webløsninger. Med os ved din side får du derfor uvurderlig know how, der er med til at sikre den kvalitet, du forventer.

Som dit webbureau i Viborg får du direkte kontakt til de medarbejdere, som sidder med udviklingen af dit projekt. Det giver en fantastisk synergi i samarbejdet, og har du spørgsmål undervejs, er vi aldrig længere end et telefonopkald eller en e-mail væk.

værdifuld rådgivning af vores webbureau i Viborg

Stadig mere forretning sker online i dag, og det er derfor afgørende at have en succesfuld webløsning som platform. Vi har sammensat vores team i Viborg ud fra de stærkeste kompetencer og vores kunders behov. Hos vores webbureau er du derfor sikret specialiseret viden indenfor web og e-handel.

Gennem et samarbejde med vores webbureau i Viborg får du adgang til den seneste viden om opskriften på online succes, og vi glæder os til at dele den med dig gennem din webløsning. Uanset om dine kunder befinder sig i Viborg eller andre steder, sørger vi for, at du får de bedste betingelser for succes.

Book et indledende møde i Viborg

Et indledende møde i Viborg giver dig chancen for at møde os, mens vi får chancen for at høre om dit behov for et webbureau. Vi glæder os til at mødes ansigt til ansigt i Viborg.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Viborg
Telefon: +45 6127 2526

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders-kontaktformular.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526

Velkommen til Viborg

Om Viborg og omegn

Viborg er blandt de ældste byer i Danmark, hvor arkæologiske fund danner grundlag for at konkludere, at byens oprindelse kan dateres helt tilbage til begyndelsen af år 1000.

Viborg har ca. 39.000 indbyggere og byens latinske navn Wibergis hentyder til gudsdyrkelse, og Viborg betyder altså ”Det hellige sted på bakken”. Fra år 1060 blev Viborg bispestad og hjemstad for områdets biskop, og i dag er Viborg Domkirke stadig en af byens mest kendte og besøgte lokationer.

Viborg har siden 2007 været centrum for den centrale forvaltning i Region Midtjylland, og Viborg Kommune udgør arealmæssigt Danmarks næststørste Kommune. I Viborg Kommune er der ca. 95.000 indbyggere, mens der i Viborg by er ca. 39.000 indbyggere.

Viborg har adskillige kulturelle lokaliteter, hvoraf Viborg Museum er én af de mest populære med ca. 20.000 gæster om året.

Yderligere er Viborg også en kendt aktør inden for nogle af de mest folkekære sportsgrene i Danmark. Viborg Fodsports Forening, V.F.F., har i en årrække fra 1998-2008 været repræsenteret i den bedste danske fodboldrække, mens foreningen efter fem år i landets næstbedste fodboldrække igen rykkede op i sæsonen 2015/2016.

Inden for håndbold er Viborg kendt over det meste af Europa, hvor Viborg Håndbold Klub efter bl.a. to sejre i den bedste europæiske håndboldturnering, EHF Champions League, blev hædret som det bedste kvindehold i verden.

viborg.jpg