Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Vejle

Webbureau i Vejle

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Vejle indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Vejle

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Hvis du mangler et kvalitetsbevidst webbureau i Vejle, ser vi frem til at byde dig velkommen hos Tea Solutions. Siden 2007 har vi leveret over 200 webløsninger af høj kvalitet til mere end 150 virksomheder. Med os ved din side får dit projekt tilført uvurderlig know how, som allerede skaber online succes for adskillige andre virksomheder i Vejle og omegn.

Vi har sammensat vores team af medarbejdere ud fra vores kunders behov for ekspertise, og vi er klar til at hjælpe dig inden for web og e-handel. Hvad enten dine kunder befinder sig i Vejle, resten af Danmark eller udlandet, sørger vi for at skabe en platform gearet til online succes.

Som webbureau servicerer vi dig i Vejle

Når du vælger Tea Solutions som dit webbureau, lukkes du indenfor i en verden af service. Vi er klar til at hjælpe dig under idéudvikling, implementering såvel som den løbende optimering, der er med til hele tiden at holde det højeste kvalitetsniveau på din webløsning.

For at servicere dig bedst muligt, får du direkte kontakt til de medarbejdere, som sidder med dit projekt. Det giver dig unikke muligheder for at få de seneste opdateringer på dit projekt, og dermed sikre din fulde tilfredshed under hele processen. Sådan leverer vi som webbureau service for dig i Vejle.

Kontakt os for et møde i Vejle

Er du nysgerrig efter at høre mere om vores webbureau, så kontakt os for et møde i Vejle med det samme. Vi glæder os til at skabe succes sammen med dig.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Vejle
Telefon: +45 6127 2526

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders-kontaktformular.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526

Syddanmarks regionshovedstad

Om Vejle og omegn

Vejle er den niendestørste by i Danmark med ca. 54.000 indbyggere. Samtidig er Vejle Region Syddanmarks regionshovedstad, hvilket byen blev i forbindelse med kommunalreformen i 2007.

Vejle rummer noget af Danmarks smukkeste natur, og byen er især kendt blandt mange for de stejle, skovbeklædte skrænter på begge sider af byen og Vejle Fjord. Området indbyder også til et besøg på det skovbeklædte højdedrag Munkebjerg, hvis højeste punkt ligger 93 meter over havet. Ved Munkebjerg finder du også Danmarks eneste ægte serpentinervej, og yderligere er højderne ved Munkebjerg også ofte det sted i Danmark, hvor bøgen først springer ud og varsler forårets komme.

Arkæologiske udgravninger ved Vejle har vist, at byens oprindelse kan dateres tilbage til år 1100. Vejles historik giver besøgende mulighed for bl.a. oplevelsen af at besøge Sankt Nicolai Kirke, som er Vejles ældste bygning fra midten af 1200-tallet.

Besøger du Vejle med familien, er der også adskillige oplevelser, som du ikke bør gå glip af. Således finder du Givskud Zoo, Legoland Billund samt den gamle kongeby Jelling tæt på Vejle. Ved Jelling finder du museet Kongernes Jelling, og områdets historiske værdi eksemplificeres af dets optagelse i UNESCOs Verdensarvsliste. Gamle danske konger som bl.a. Harald Blåtand og Gorm den Gamle har alle sat deres aftryk på det unikke område, hvor du også finder Danmarks dåbsattest i form af Jellingestenene.

vejle.jpg