Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Silkeborg

Webbureau i Silkeborg

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Silkeborg indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Silkeborg

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Tea Solutions er den oplagte samarbejdspartner, hvis du søger kvalitet, faglighed og service. Som webbureau i Silkeborg har vi siden 2007 specialiseret os i at give vores kunder et online forspring, som har sikret dem stærke fordele i den stadig stigende konkurrence online.

Vores webbureau har leveret mere end 200 webløsninger til kunder, hvor omdrejningspunktet altid har været at lytte til kundernes behov og skabe webløsninger ud fra deres visioner.

Webbureau i Silkeborg med fokus på service

Som webbureau prioriterer vi, at du altid har mulighed for at følge med på sidelinjen, såfremt du ønsker det. Du får direkte adgang til de medarbejdere, som sidder med udviklingen af dit projekt, og du kan hermed få de seneste opdateringer og følge med på tætteste hold.

Ønsker du et kvalitetsbevidst webbureau i Silkeborg, står vi klar til at byde dig velkommen. På baggrund af dine ambitioner tager vi en dialog om mulighederne for at skabe succes. Vi har dygtiggjort os inden for blandt andet e-handel og websites, og vi står klar til at levere værdifuld rådgivning hele vejen rundt om dit projekt.

Lad os mødes i Silkeborg

Vi glæder os til at høre om dit projekt og hjælpe dig med at indfri dine målsætninger. Book et indledende møde i Silkeborg og lad os påbegynde din succes online.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Silkeborg
Telefon: +45 6127 2526

Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde med Tea Solutions i forbindelse med vores nye hjemmeside. De har været en god og hjælpsom sparringsparter i processen. Tea Solutions fangede hurtigt vores behov, og de har ikke været bange for udfordre os på vores ideer og give konstruktiv kritik, hvilket vi har været glade for.

5 / 5 stjerner
Tine Ilsøe Wulff, Marketing, Kingo Karlsen

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders-kontaktformular.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526

Midtjyllands perle

Om Silkeborg og omegn

Silkeborg er med sin placering i det midtjyske søhøjland en unik perle i den danske natur. Silkeborg ligger i et kuperet terræn med skovbeklædte bakker og den smukke Gudenå tæt ved byens indre. Har du tid og lyst til at opleve Silkeborgs enestående natur fra vandet, anbefales du en tur rundt på Silkeborgsøerne med hjuldamperen Hjejlen, hvor du blandt andet har mulighed for at opleve Himmelbjerget. Hjejlen er verdens ældste dampskib i drift, og i 2011 fejrede den sit 150 års jubilæum. Danmarks Nationalbank udstedte en ærefuld jubilæumsmønt til anledningen.

Silkeborg har ca. 43.000 indbyggere og udgør hovedbyen i Silkeborg Kommune. Historisk blev Silkeborg grundlagt som en handelsplads, og byen fik først en markant opblomstring, da der i 1844 blev anlagt en papirfabrik ved Gudenåen. Gæster du Silkeborg, kan du stadig opleve stemningen fra den unikke papirfabrik ved at aflægge Papirmuseet et visit.

Silkeborg er også kendt blandt mange danskere for moseligene Grauballemanden, Tollundmanden og Ellingpigen, som dateres helt tilbage til år 200-400 f.Kr.

Silkeborgs erhvervsliv er særligt kendt for at have opfostret erhvervsmanden Lars Larsen, som du måske bedre kender under navnet Dyne-Larsen. Lars Larsen har fra Silkeborg skabt et internationalt erhvervseventyr, hvor kronjuvelen i hans portfolio af selskaber er butikskæden Jysk, tidligere Jysk Sengetøjslager.

Silkeborg har udover Lars Larsen været hjemsted for prominente danskere som den internationalt anerkendte kunstner Asger Jorn, golfspilleren Thomas Bjørn og musikeren Simon Kvamm.

silkeborg.jpg