website.jpg

Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Silkeborg

Webbureau i Silkeborg

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Silkeborg indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Silkeborg

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Tea Solutions er den oplagte samarbejdspartner, hvis du søger kvalitet, faglighed og service. Som webbureau i Silkeborg har vi siden 2007 specialiseret os i at give vores kunder et online forspring, som har sikret dem stærke fordele i den stadig stigende konkurrence online. Hos Tea Solutions arbejder vi udelukkende med CMS-systemet Umbraco, når vi udvikler hjemmesider og webshopløsninger. Årsagen til at vi har valgt at specialisere os er, at vi ønsker at være de bedste til det som vi laver. Umbraco giver dig som hjemmesideejer en lang række fordele som er svære at matche. 

Hvorfor har vi valgt Umbraco?

Umbraco er i dag et af de mest anvendte CMS-systemer i verden med over 400.000 installationer. Umbraco er et open source-system ligesom WordPress. Men i modsætning til WordPress, så er Umbraco kendetegnet ved at være både langt mere sikkert i forhold til hackerangreb, langt mere skalerbart, hvilket er en fordel, hvis man skal drive en stor forretning. Sidst men ikke mindst er der langt flere muligheder med Umbraco i forhold til at udvikle unikke features og funktioner, så du kan få en hjemmeside, som passer 100% til din branche og dine behov.

Vores webbureau har leveret mere end 200 webløsninger til kunder, hvor omdrejningspunktet altid har været at lytte til kundernes behov og skabe webløsninger ud fra deres visioner.

Webbureau i Silkeborg med fokus på service

Som webbureau prioriterer vi, at du altid har mulighed for at følge med på sidelinjen, såfremt du ønsker det. Du får direkte adgang til de medarbejdere, som sidder med udviklingen af dit projekt, og du kan hermed få de seneste opdateringer og følge med på tætteste hold.

Ønsker du et kvalitetsbevidst webbureau i Silkeborg, står vi klar til at byde dig velkommen. På baggrund af dine ambitioner tager vi en dialog om mulighederne for at skabe succes. Vi har dygtiggjort os inden for blandt andet e-handel og websites, og vi står klar til at levere værdifuld rådgivning hele vejen rundt om dit projekt.

Landsdækkende service

Vi ønsker altid at give alle vores kunder den bedste mulige service og derfor lægger vi også stor vægt på at være så fleksible som muligt.

Vores mange dygtige konsulenter er i dag spredt over hele landet og holder møder i flere forskellige byer i løbet af ugen, så vi kan hurtigt være på din adresse. Udover at have et kontor i Silkeborg, så har vi også afdelinger i både København, Aarhus, Aalborg og Esbjerg, samt en række mindre byer i Jylland.

Så uanset hvor du og din virksomhed befinder sig, så kan vi altid være hurtigt ude af døren for at møde dig, der hvor du ønsker det.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Silkeborg
Telefon: +45 6127 2526

Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde med Tea Solutions i forbindelse med vores nye hjemmeside. De har været en god og hjælpsom sparringsparter i processen. Tea Solutions fangede hurtigt vores behov, og de har ikke været bange for udfordre os på vores ideer og give konstruktiv kritik, hvilket vi har været glade for.

5 / 5 stjerner
Tine Ilsøe Wulff, Marketing, Kingo Karlsen

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526