website.jpg

Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Roskilde

Webbureau i Roskilde

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Roskilde indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Roskilde

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Tea Solutions er det sikre valg, når du står og mangler et webbureau i Roskilde. Siden vores start i 2007 har over 150 virksomheder haft glæde af mere end 200 webløsninger leveret af os. Med os ved din side får du derfor stor erfaring og unik know how med ind i dit projekt.

Med direkte kontakt til de medarbejdere, som sidder med dit projekt, har du rig mulighed for at følge med på sidelinjen i udviklingen af din webløsning. Det skaber en fantastisk tilfredshed altid at se, hvordan projektet udvikler sig, samtidig med at du løbende har mulighed for at kvalitetssikre webløsningen sammen med os.

Som bureau har vi valgt at specialisere os i ét CMS-system for at give vores kunder de bedste løsninger. Vi er derfor 100% specialiseret i Umbraco.

Hvorfor vælge Umbraco?

Umbraco er i dag et af de mest anvendte CMS-systemer når det kommer til webshop- og hjemmesideløsninger. Og det er med god grund. Umbraco er et open source CMS-system ligesom WordPress. Men i modsætning til WordPress så er Umbraco karakteriseret ved at være langt mere sikkert, skalerbart og ikke mindst fleksiblet. Kort sagt kan du udvikle flere og bedre løsninger i Umbraco end du kan i WordPress, og din hjemmeside er ikke på samme måde sårbar over for nedbrud eller hackerangreb.

Som dit webbureau i Roskilde leverer vi rådgivning, du forstår

Vi er et webbureau som bygger relationer til vores kunder. Vi måler egen tilfredshed i kundens tilfredshed og prioriterer at gøre os forståelige i enhver sammenhæng. Uanset om du er vant til at arbejde med webprojekter eller står foran dit første, bestræber vi os på at skabe den bedste forståelse for projektforløbet ved at tale samme sprog som dig.

Vores hold af medarbejdere er sammensat ud fra, hvordan vi mest optimalt hjælper dig med din webløsning. Således er vi stærke inden for bl.a. idéudvikling, implementering og løbende optimering, hvor vi er klar til at levere værdifuld rådgivning i det omfang, du har behov for.

Landsdækkende service

Vi ønsker altid at give alle vores kunder den bedste mulige service og derfor lægger vi også stor vægt på at være så fleksible som muligt.

Vores mange dygtige konsulenter er i dag spredt over hele landet og holder møder i flere forskellige byer i løbet af ugen, så vi kan hurtigt være på din adresse. Udover at have et kontor i Roskilde, så har vi også afdelinger i både København, Aarhus, Aalborg og Esbjerg, samt en række mindre byer i Jylland.

Så uanset hvor du og din virksomhed befinder sig, så kan vi altid være hurtigt ude af døren for at møde dig, der hvor du ønsker det.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Roskilde
Telefon: +45 6127 2526

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med. Vi glæder os til at høre fra dig.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526