Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Roskilde

Webbureau i Roskilde

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Roskilde indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Roskilde

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Tea Solutions er det sikre valg, når du står og mangler et webbureau i Roskilde. Siden vores start i 2007 har over 150 virksomheder haft glæde af mere end 200 webløsninger leveret af os. Med os ved din side får du derfor stor erfaring og unik know how med ind i dit projekt.

Med direkte kontakt til de medarbejdere, som sidder med dit projekt, har du rig mulighed for at følge med på sidelinjen i udviklingen af din webløsning. Det skaber en fantastisk tilfredshed altid at se, hvordan projektet udvikler sig, samtidig med at du løbende har mulighed for at kvalitetssikre webløsningen sammen med os.

Som dit webbureau i Roskilde leverer vi rådgivning, du forstår

Vi er et webbureau som bygger relationer til vores kunder. Vi måler egen tilfredshed i kundens tilfredshed og prioriterer at gøre os forståelige i enhver sammenhæng. Uanset om du er vant til at arbejde med webprojekter eller står foran dit første, bestræber vi os på at skabe den bedste forståelse for projektforløbet ved at tale samme sprog som dig.

Vores hold af medarbejdere er sammensat ud fra, hvordan vi mest optimalt hjælper dig med din webløsning. Således er vi stærke inden for bl.a. idéudvikling, implementering og løbende optimering, hvor vi er klar til at levere værdifuld rådgivning i det omfang, du har behov for.

Kontakt os for et møde i Roskilde

Lad os mødes i Roskilde, hvor vi kan lære din virksomhed at kende. Vi vil glæde os til at høre om dit projekt samt fortælle, hvordan vores webbureau kan skabe succes for dig online. Vi ses i Roskilde.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Roskilde
Telefon: +45 6127 2526

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders-kontaktformular.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526

Danmarks samlingssted

Om Roskilde og omegn

Roskilde er den tiende største by i Danmark med ca. 49.000 indbyggere og er samtidig en af de ældste byer i landet. Roskilde var frem til år 1443 Danmarks hovedstad og var hjem for både biskopper og konger.

Roskildes betydning er dog sidenhen reduceret betydeligt, og den sidste rest af betydning forsvandt sammen med den katolske kirkes tilbagegang under Reformationen. Et smukt levn fra storhedstiden er Roskilde Domkirke, der som en af de smukkeste domkirker i Danmark er en arkitektonisk og historisk perle. Det kuperede terræn ved Roskilde betyder, at Roskilde Domkirke kan nydes fra det meste af Nordøstsjælland.

Kulturelt er Roskilde kendt nationalt og internationalt for hvert år at lægge græs til Roskilde Festival. Festivalen blev startet i 1971 og er i dag Europas næststørste festival. Det ganske særlige ved Roskilde Festival er den begrænsede kommercialisme, eksemplificeret ved anvendelsen af ulønnet og frivillig arbejdskraft samt at overskuddet hvert år doneres til kulturelle, humanitære og velgørende formål over hele verden.

Roskilde har foruden en spændende historie og et levende kulturliv også sit eget universitet ved navn RUC. Det er her muligt at studere en bred vifte af uddannelser, hvorfor byen hvert år vælges af mange som deres foretrukne studiedestination.

roskilde.jpg