Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Randers

Webbureau i Randers

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Randers indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Randers

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Tea Solutions er et webbureau for dig, som ønsker kvalitet, service og succes online. Med en historik på over 200 leverede webløsninger til mere end 150 virksomheder siden 2007, kender vi opskriften på, hvad der virker. Vores erfaring og know how glæder vi os til at tage med ind i dit projekt.

Uanset om du sidder på kontoret i Randers eller er på farten, kan du altid komme direkte i kontakt med de medarbejdere, som sidder med dit projekt. Det giver dig øjeblikkelig indsigt i de seneste opdateringer og gør, at du altid er opdateret om projektets udvikling. På denne måde er du sikret, at den leverede webløsning lever op til dine krav og forventninger.

Vi er det rette valg af webbureau i Randers

Udviklingen inden for it-branchen går stærkt, hvorfor det er afgørende at have et samarbejde med det rette webbureau i Randers. Vores medarbejdere sørger for at være opdaterede om de nyeste trends og tendenser, så du som kunde kan koncentrere dig om din virksomheds vækst.

Vi sørger for, at dit website er mobilvenligt samtidig med, at du opnår tilfredsstillende placeringer på Google. Som webbureau prioriterer vi at være i øjenhøjde med vores kunder. Vi tilpasser vores sprog efter dig, så du er velinformeret og formår at træffe de bedste beslutninger på et oplyst grundlag.

Vi er derfor det rette valg af webbureau i Randers.

Book et uforpligtende møde i Randers

Start dit projekt med et indledende møde i Randers, hvor du lærer vores webbureau bedre at kende, mens vi også har fornøjelsen af at lære dig at kende. Vi glæder os til at mødes med dig i Randers.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Randers
Telefon: +45 6127 2526

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders-kontaktformular.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526

Randers - Kronjyllands centrum

Om Randers og omegn

Randers er den næststørste by i Østjylland efter Århus, mens byen med ca. 61.000 indbyggere er den sjette største by i Danmark. Randers er geografisk placeret ved Gudenåens nordøstlige ende, hvor du samtidig finder bunden af Randers Fjord.

Historisk har Randers været et centralt trafikknudepunkt, da flere smalle overfartssteder skabte optimale betingelser for overfartstrafik. Randers Havn er den eneste naturskabte flodhavn i Danmark, hvorfor Randers var et vigtigt område for import og eksport.

Kulturelt er Randers repræsenteret med Randers Regnskov, der er Nordeuropas største kunstige regnskov. Hvert år besøger over 250.000 gæster Randers Regnskov og lader sig fascinere af skovens fantastiske univers. Oplev bl.a. en gåtur blandt sjældne dyre- og plantearter, hvor store som små gæster bjergtages af de klimatiske forhold fra Afrika, Sydamerika og Asien. Et besøg er en oplevelse for livet.

Sportsligt blander Randers sig også i toppen i de populære sportsgrene håndbold og fodbold, hvor fodboldklubben Randers FC samt det kvindelige håndboldhold Randers HK hvert år opnår flotte placeringer. Byens smukke placering ved vandet gør også Randers til en attraktiv by for sejlere.

randers.jpg