website.jpg

Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Randers

Webbureau i Randers

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Randers indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Randers

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Tea Solutions er et webbureau for dig, som ønsker kvalitet, service og succes online. Med en historik på over 200 leverede webløsninger til mere end 150 virksomheder siden 2007, kender vi opskriften på, hvad der virker. Vores erfaring og know how glæder vi os til at tage med ind i dit projekt.

Uanset om du sidder på dit kontor i Randers eller er på farten, kan du altid komme direkte i kontakt med de medarbejdere, som sidder med dit projekt. Det giver dig øjeblikkelig indsigt i de seneste opdateringer og gør, at du altid er opdateret om projektets udvikling. På denne måde er du sikret, at den leverede webløsning lever op til dine krav og forventninger.

Vi er det rette valg af webbureau i Randers

Udviklingen inden for it-branchen går stærkt, og derfor er det afgørende at have et samarbejde med det rette webbureau. Vores medarbejdere sørger for at være opdaterede på de nyeste trends og tendenser, så du som kunde kan koncentrere dig om din virksomheds vækst. Som bureau er vi 100% specialiseret i ét CMS-system; nemlig Umbraco.

Grunden til at vi har valgt at specialisere os i netop dette CMS er at vi her kan skabe unikke løsninger, både i forhold til webshops og ikke mindst hjemmesider. Umbraco er open source ligesom f.eks. WordPress, men i modsætning til netop WordPress, så er Umbraco kendetegnet ved at være langt mere sikkert, skalerbart og langt mere fleksibelt både i forhold til at få udviklet unikke designs, features og funktioner.

Udover at vi kan udvikle en hjemmeside eller webshop, som passer 100% til dine behov, så sørger vi også for, at dit website er mobilvenligt, og at du opnår tilfredsstillende placeringer på Google. Som webbureau prioriterer vi at være i øjenhøjde med vores kunder. Vi tilpasser vores sprog efter dig, så du er velinformeret og formår at træffe de bedste beslutninger på et oplyst grundlag.

Landsdækkende service

Vi ønsker altid at give alle vores kunder den bedste mulige service og derfor lægger vi også stor vægt på at være så fleksible som muligt.

Vores mange dygtige konsulenter er i dag spredt over hele landet og holder møder i flere forskellige byer i løbet af ugen, så vi kan hurtigt være på din adresse. Udover at have et kontor i Randers, så har vi også afdelinger i både København, Aarhus, Aalborg og Esbjerg, samt en række mindre byer i Jylland.

Så uanset hvor du og din virksomhed befinder sig, så kan vi altid være hurtigt ude af døren for at møde dig, der hvor du ønsker det.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Randers
Telefon: +45 6127 2526

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med. Du er også velkommen til at kigge forbi vores kontor i Randers.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526