website.jpg

Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Odense

Webbureau i Odense

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Odense indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Odense

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Du har søgt på webbureau Odense og fundet frem til os. Tea Solutions er din garanti for kvalitet og erfaring, da vi siden 2007 har hjulpet mere end 150 virksomheder med at indfri deres ambitioner online. Hvis du opsætter ønskerne, giver vi dig en webløsning, som understøtter din fremtidige succes. Mangler du et webbureau i Odense, står vi klar til at byde dig velkommen.

Vores medarbejdere er vant til at udvikle store såvel som små projekter, og vi skelner ikke i prioriteringen af disse. Vi lever af tilfredse kunder og er aldrig bedre end vores sidste kundes vurdering.

Vi er dit personlige webbureau i Odense

Når vi som webbureau får stillet en opgave af dig, sammensætter vi et hold af medarbejdere med de nødvendige kompetencer. Sideløbende med udviklingen af dit projekt, har du direkte adgang til at komme i dialog med medarbejderne, så du altid kender til detaljerne om de seneste fremskridt.

Uanset hvor du er henne i projektet, hjælper vi dig sikkert videre. Alt efter dit behov får du hjælp til idéudvikling, implementering og efterfølgende løbende optimering, så både æstetik og Google-optimering går op i en højere enhed. På denne måde sikrer vi, at du altid vælger os som dit foretrukne webbureau i Odense.

Landsdækkende service

Vi ønsker altid at give alle vores kunder den bedste mulige service og derfor lægger vi også stor vægt på at være så fleksible som muligt.

Vores mange dygtige konsulenter er i dag spredt over hele landet og holder møder i flere forskellige byer i løbet af ugen, så vi kan hurtigt være på din adresse. Udover at have et kontor i Odense, så har vi også afdelinger i både København, Aarhus, Aalborg og Esbjerg.

Uanset hvor du og din virksomhed befinder sig, så kan vi altid være hurtigt ude af døren for at møde dig, der hvor du ønsker det. Vores hovedkontor er dog placeret i Herning.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Odense
Telefon: +45 6127 2526
filterimages-testimonial.jpg

Vi har haft fornøjelsen af at have Tea Solutions som Webbureau i Odense, og kan kun anbefale dem til andre. Under hele processen, med opbygningen af vores hjemmeside til salg af premium fotos, har de udvist stor professionalisme og erfaring. De har uden tvivl styr på arbejdet med Umbraco.

5 / 5 stjerner
Claus Smed, Stifter, Filterimages

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526