Søger du et kvalitetsbevidst Webbureau i Odense med ekspertise i website- & e-handelsløsninger

Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites, e-handel og online marketing. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Se mere

Webbureau Odense Vi ved hvad vi laver og er dygtige til det

Du har søgt på webbureau Odense og fundet frem til os. Tea Solutions er din garanti for kvalitet og erfaring, da vi siden 2007 har hjulpet mere end 150 virksomheder med at indfri deres ambitioner online. Hvis du opsætter ønskerne, giver vi dig en webløsning, som understøtter din fremtidige succes. Mangler du et webbureau i Odense, står vi klar til at byde dig velkommen.

Vores medarbejdere er vant til at udvikle store såvel som små projekter, og vi skelner ikke i prioriteringen af disse. Vi lever af tilfredse kunder og er aldrig bedre end vores sidste kundes vurdering.

Vi er dit personlige webbureau i Odense

Når vi som webbureau får stillet en opgave af dig, sammensætter vi et hold af medarbejdere med de nødvendige kompetencer. Sideløbende med udviklingen af dit projekt, har du direkte adgang til at komme i dialog med medarbejderne, så du altid kender til detaljerne om de seneste fremskridt.

Uanset hvor du er henne i projektet, hjælper vi dig sikkert videre. Alt efter dit behov får du hjælp til idéudvikling, implementering og efterfølgende løbende optimering, så både æstetik og Google-optimering går op i en højere enhed. På denne måde sikrer vi, at du altid vælger os som dit foretrukne webbureau i Odense.

Kontakt os angående møde i Odense

Står du og mangler et webbureau i Odense, eller har du lyst til at lære os bedre at kende? Book et indledende møde nedenfor, og lad os mødes i Odense. Vi ser frem til at møde dig.

 

Kontaktinformation
Anders Burla Johansen
Anders er din kontakt i Odense
Kontaktperson: Odense, Fyn
Telefon: +45 6127 2526

Kompetencer Der skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how, som vi tager med ind i dit projekt.

e-handel & webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden, og vores eksperter er klar til at hjælpe dig.

Online marketing

Med en stærk viden inden for SEO, AdWords, Remarketing og sociale medier, kan vi hjælpe dig med at skabe resultater.

Book et møde Du kan altid booke et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Fyns hovedstad Om Odense og omegn

Odense er Danmarks tredjestørste by med over 173.000 indbyggere og betragtes som Fyns hovedstad og naturlige samlingspunkt. Byen er en af landets ældste og blev grundlagt af vikinger, som ifølge sagaer siges at have døbt byen efter den nordiske gud Odins bopæl Odinsø.

Odense indbyder til oplevelser af historisk karakter, da du kan komme tilbage i tiden ved et besøg hos Møntergården, som er Odenses kulturhistoriske bymuseum. Hvert år er Odense et populært turistmål, da man bl.a. også kan opleve den folkekære H.C. Andersens såvel som den berømte komponist Carl Nielsens opvækst gennem begge deres barndomshjem.

Odense har gennem de seneste år evnet at tiltrække adskillige studerende til, hvorved byen har fået en ungdommelig og kulturel opblomstring. Syddansk Universitet har hovedsæde i Odense, og er et af Danmarks største universiteter. Hvert år vælger nationale såvel som udenlandske studerende at studere i Odense, hvilket skaber et internationalt og multikulturelt studiemiljø.
I Odense finder du bl.a. virksomheder som Albani, Biva Møbler samt TV2 Danmark, hvor sidstnævnte hver dag sender nyheder direkte fra deres studier i Odense.