Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Nordjylland

Webbureau i Nordjylland

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Nordjylland indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Nordjylland

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Har du brug for et webbureau i Nordjylland, så er Tea Solutions webbureauet du leder efter. Hos os får du erfaring, kvalitet og personlig service. Med levering af mere end 200 webløsninger til over 150 virksomheder ved vi, hvordan tilfredshed skabes. Så fortæl os hvad du har brug for, så sørger vi for fuld tilfredshed med webløsningen.

Vores passionerede medarbejdere i Nordjylland er specialister inden for hvert deres område, hvilket sikrer dig det bedste resultat og en succesfuld fremtid online. Når du vælger os som dit webbureau i Nordjylland, får du direkte kontakt til de medarbejdere, som sidder med ansvaret for dit projekt. Du sparer hermed tid og kan stille spørgsmål direkte til udvikleren.

Som webbureau i Nordjylland leverer vi altid varen

Med kunder geografisk placeret i Nordjylland såvel som internationalt er vi vant til at styre projekter sikkert i land. Tea Solutions er et webbureau, som sætter kundens interesser højest uanset størrelsen af projektet. Vi lytter til dig og giver dig sparring under udvikling af idéer, råd til implementering og hvordan dit projekt bedst optimeres løbende.

I dag skal flere ting gå op i en højere enhed for at opnå succes online. Vi sørger for en succesfuld platform, og som webbureau i Nordjylland træder vi til hvor end du har behov for assistance.

Vi glæder os til at besøge dig i Nordjylland

Har du brug for sparring, råd eller et godt tilbud? Så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvorefter vi vender tilbage hurtigst muligt. Hele vores webbureau glæder sig til at servicere dig i Nordjylland.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Nordjylland
Telefon: +45 6127 2526

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders-kontaktformular.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526

Nordjylland - Danmarks spydspids

Om Nordjylland og omegn

Nordjylland er som det nordligste punkt i Danmark den nationale spydspids, hvor den populære feriedestination Skagen er det nordligste punkt. I Skagen kan du udover sommerens turister opleve at stå i to have med hver sin fod, eftersom Grenen adskiller Skagerrak på Danmarks venstre side og Kattegat på den højre side.

Når du er i Nordjylland, må du også huske at besøge Skagens Museum. Her får du et enestående indblik i områdets specielle lys og stemning gennem Skagensmalernes fantastiske mesterværker.

Samlet set har Nordjylland ca. 578.000 indbyggere, hvoraf ca. 126.000 er bosat i Nordjyllands største by Aalborg. I Aalborg har Nordjylland sit eget universitet, hvor der hvert år strømmer danske og udenlandske studerende til, hvilket skaber et unikt internationalt miljø i Nordjylland.

Med Limfjorden som naturperle kan du i Nordjylland læne dig tilbage og nyde stilheden langs bredden. Er du mere til liv og kultur, har Aalborg utallige muligheder til rådighed. Byen har flere gange tidligere været vært for kulturbegivenheden Tall Ships Races, hvor flere tusinde skibsinteresserede oplever historiske såvel som moderne skibe samt nyder det afsluttende fyrværkerishow.

nordjylland.jpg