Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Kolding

Webbureau i Kolding

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Kolding indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Kolding

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Står du og mangler et kvalitetsbevidst webbureau i Kolding, så glæder vi os til at samarbejde med dig. Med over 200 webløsninger i bagagen siden 2007, har vi skabt online succes sammen med mere end 150 danske og udenlandske kunder.

Vores veluddannede medarbejdere udgør en unik samling af kompetencer, som er din sikre vej til yderst tilfredsstillende webløsninger. Uanset om dine kunder er geografisk placeret i Kolding, i hele Danmark eller udenlands, sørger vi for, at du får det rette springbræt til succes.

Et webbureau i Kolding med kvalitetssans

Konkurrencen online bliver stadig større, og det er derfor vigtigt at have et kvalitetsbevidst webbureau ved sin side. Vores webbureau i Kolding står klar til at hjælpe dig lige fra idéfasen, implementering samt løbende optimering, og du vil dermed altid have den nyeste viden inden for din rækkevidde.

Som webbureau i Kolding har vi et landsdækkende netværk af kompetente samarbejdspartnere, som er med til at løfte dit projekt til nye højder. Vi sørger naturligvis for dialogen med disse, så du kan koncentrere dig om dine kunder, mens vi skaber rammerne for indfrielsen af dine ambitioner.

Vi ses i Kolding!

Du er velkommen til at booke et uforpligtende møde med os i Kolding, hvor vi kan tage en dialog om dit forestående projekt. Tea Solutions er dit sikre valg af webbureau.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Kolding
Telefon: +45 6127 2526

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders-kontaktformular.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526

Trekantsområdets knudepunkt

Om Kolding og omegn

Kolding er med sine ca. 58.000 indbyggere den syvende største by i Danmark og betegnes som én af de centrale byer i Sydjyllands Trekantsområde. Koldings placering i Jylland har skabt velstand i byen gennem historien, hvor den blandt andet har været et vigtigt toldområde. Den dag i dag fungerer Kolding stadig som et betydningsfuldt trafikalt bindeled til Fyn, Sjælland og det øvrige Skandinavien, hvilket har resulteret i at flere store virksomheder har valgt at etablere sig i området.

Kolding opstod ifølge danske historikere i den sidste halvdel af 1100-tallet, hvor byen siden har oplevet storhed og fald. Ét af byens kulturelle fald skete natten til d. 30. marts 1808, hvor byens historiske varemærke Koldinghus under en brand gennemgik alvorlige ødelæggelser. Qua skadernes omfang opgav man at genopbygge Koldinghus, hvorfor den i adskillige år lå henlagt som en ruin.

H. C. Andersen besøgte omkring 1830 slotsruinen, hvorefter tanker om genopbygning opstod. Processen og arbejdet med genopbygningen blev imidlertid først afsluttet i 1990erne, grundet bl.a. 2. verdenskrig. I 1993 fik Kolding tildelt den anerkendte Europa Nostra-pris af EU-kommissionen, som ønskede at belønne arbejdet med at fremme Europas kulturarv.

Kolding har opfostret talrige markante danskere, hvoraf nogle af de nuværende berømtheder er skuespilleren Anders W. Berthelsen, politikeren Bjarne Corydon og sangeren Stig Rossen.

kolding.jpg