website.jpg

Kvalitetsbevidst

Webbureau 
København

Webbureau i København

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i København indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i København

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Tea Solutions har siden 2007 leveret over 200 webløsninger inden for e-handel og web. Hver løsning er leveret med stolthed, og vi sætter en ære i at skabe kvalitetsløsninger for store såvel som små kunder i København.

Vores erfaring inden for projektstyring og kvalitetssikring af webløsninger sikrer dig indsigt i hele arbejdsforløbet. Du har direkte adgang til de medarbejdere, som arbejder på dit projekt, hvilket sikrer dig gennemsigtighed og tilfredshed under hele forløbet.

Det sikre valg af webbureau i København

Hos os får du den hjælp og sparring, som du har behov for. Ud fra din situation står vi klar til at assistere dig under idéudvikling, implementering og efterfølgende optimering, hvor vi træder til i det omfang, du ønsker. Vores alsidige erfaring giver os mulighed for at skabe unikke webløsninger for dig, og vi glæder os til at vise dig vores evner.

Som webbureau i København er vi klar til at være din foretrukne leverandør af webløsninger. Vores hold er sammensat af forskellige specialister, så vi er klar til at hjælpe dig sikkert i mål uanset hvilke projekter, du ønsker hjælp til.

Åbningstider på telefonen hverdage 8-16.

Landsdækkende service

Vi ønsker altid at give alle vores kunder den bedste mulige service og derfor lægger vi også stor vægt på at være så fleksible som muligt.

Vores mange dygtige konsulenter er i dag spredt over hele landet og holder møder i flere forskellige byer i løbet af ugen, så vi kan hurtigt være på din adresse. Udover at have folk ansat i København, har vi også kontorer i både Aarhus, Odense og Aalborg, samt en række mindre byer i Jylland.

Uanset hvor du og din virksomhed befinder sig, så kan vi altid være hurtigt ude af døren for at møde dig, der hvor du ønsker det.

anders.jpg
Anders er din kontakt i København
Telefon: +45 6127 2526
stjernegaard-rejser-testimonial.jpg

Vores website er bygget på Umbraco og vi er meget tilfredse med løsningen. Vi administrerer tusindvis af undersider og landing pages hvilket med Umbraco er intuitivt og enkelt. Løsningen er kompleks med integrationer og unikke funktioner, men Tea Solutions har stadig formået at beholde overskuelighed. Vi sætter pris på det samarbejde vi har, og vil kun anbefale andre at vælge Umbraco og Tea Solutions.

5 / 5 stjerner
Kathrine Zøllner, Marketing Manager, Stjernegaard Rejser

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526