Søger du et kvalitetsbevidst Webbureau i København med ekspertise i website- & e-handelsløsninger

Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites, e-handel og online marketing. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Se mere

Webbureau København Vi ved hvad vi laver og er dygtige til det

Tea Solutions har siden 2007 leveret over 200 webløsninger inden for e-handel, SEO og web. Hver løsning er leveret med stolthed, og vi sætter en ære i at skabe kvalitetsløsninger for store såvel som små kunder i København.

Vores erfaring inden for projektstyring og kvalitetssikring af webløsninger sikrer dig indsigt i hele arbejdsforløbet. Du har direkte adgang til de medarbejdere, som sidder med dit projekt, hvilket sikrer dig gennemsigtighed og tilfredshed under hele forløbet.

Det sikre valg af webbureau i København

Hos os får du den hjælp og sparring, som du har behov for. Ud fra din situation står vi klar til at assistere dig under idéudvikling, implementering og efterfølgende optimering, hvor vi træder til i det omfang, du ønsker. Vores alsidige erfaring giver os mulighed for at skabe unikke webløsninger for dig, og vi glæder os til at vise dig vores evner.

Som webbureau i København er vi klar til at være din foretrukne leverandør af webløsninger. Vores hold er sammensat af forskellige specialister, så vi er klar til at hjælpe dig sikkert i mål uanset hvilke projekter, du ønsker hjælp til.

Åbningstider på telefonen hverdage 8-16

Vi sidder klar til at hjælpe i København

Er du interesseret i at høre om, hvilke muligheder du har hos et webbureau som vores? Book et uforpligtende møde med det samme i København og lad os tage en kop kaffe. Vi ser frem til at hjælpe dig.

 

Udtalelse fra Stjernegaard Rejser, København
Hjemmeside
Anmeldt af: Kathrine Zøllner
Vi har gennem de sidste år haft Tea Solutions som vores webbureau i København, og er ovenud tilfredse. Det sidste års tid har vi sammen udviklet vores nye responsive website, og gennem hele projektet har de udvist et engagement uden lige, god sparring og stor professionalisme.
5 / 5 Stjerner
Kontaktinformation
Anders Burla Johansen
Anders er din kontakt i København
Kontaktperson: København, Sjælland
Telefon: +45 6127 2526

Kompetencer Der skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how, som vi tager med ind i dit projekt.

e-handel & webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden, og vores eksperter er klar til at hjælpe dig.

Online marketing

Med en stærk viden inden for SEO, AdWords, Remarketing og sociale medier, kan vi hjælpe dig med at skabe resultater.

Book et møde Du kan altid booke et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Hele Danmarks hovedstad Om København og omegn

Som Danmarks hovedstad er byen et naturligt samlingspunkt for nationale såvel som internationale turister. København rummer et væld af kulturelle seværdigheder, og gennem de seneste år er byen også blevet et gastronomisk knudepunkt for madelskere over hele verden.

Ifølge VisitDenmark befandt seks af de 10 mest besøgte turistattraktioner sig i København i 2014, hvor Tivoli med over 4.4 millioner gæster og Dyrehavsbakken med 2,5 millioner gæster var de klart mest populære. Arkitektonisk rummer København utallige skatte, hvor du bl.a. kan se moderne arkitektur i bydelen Ørestad og samtidig nyde den gamle arkitektoniske stil ved at besøge Sankt Petri Kirke fra 1400-tallet.

København er Danmarks ubestridt største by med over 1.2 millioner indbyggere fordelt over samlet 18 kommuner. Danmarks national historie beretter om København omkring år 800, hvor byen blot var et mindre fiskerleje. Byen udviklede sig med hastige skridt, og siden år 1300 har København været den rigeste og mest besøgte by i Danmark.

I København finder du udover Danmarks national skatte på Nationalmuseet også hovedsæderne for en lang række af Danmarks største virksomheder. Her kan blandt andre A.P. Møller-Mærsk, Novo Nordisk, ISS og Carlsberg nævnes.