Kvalitetsbevidst

Webbureau 
København

Webbureau i København

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i København indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i København

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Tea Solutions har siden 2007 leveret over 200 webløsninger inden for e-handel og web. Hver løsning er leveret med stolthed, og vi sætter en ære i at skabe kvalitetsløsninger for store såvel som små kunder i København.

Vores erfaring inden for projektstyring og kvalitetssikring af webløsninger sikrer dig indsigt i hele arbejdsforløbet. Du har direkte adgang til de medarbejdere, som arbejder på dit projekt, hvilket sikrer dig gennemsigtighed og tilfredshed under hele forløbet.

Det sikre valg af webbureau i København

Hos os får du den hjælp og sparring, som du har behov for. Ud fra din situation står vi klar til at assistere dig under idéudvikling, implementering og efterfølgende optimering, hvor vi træder til i det omfang, du ønsker. Vores alsidige erfaring giver os mulighed for at skabe unikke webløsninger for dig, og vi glæder os til at vise dig vores evner.

Som webbureau i København er vi klar til at være din foretrukne leverandør af webløsninger. Vores hold er sammensat af forskellige specialister, så vi er klar til at hjælpe dig sikkert i mål uanset hvilke projekter, du ønsker hjælp til.

Åbningstider på telefonen hverdage 8-16.

Vi sidder klar til at hjælpe i København

Er du interesseret i at høre om, hvilke muligheder du har hos et webbureau som vores? Book et uforpligtende møde med det samme i København og lad os tage en kop kaffe. Vi ser frem til at hjælpe dig.

anders.jpg
Anders er din kontakt i København
Telefon: +45 6127 2526

Vores website er bygget på Umbraco og vi er meget tilfredse med løsningen. Vi administrerer tusindvis af undersider og landing pages hvilket med Umbraco er intuitivt og enkelt. Løsningen er kompleks med integrationer og unikke funktioner, men Tea Solutions har stadig formået at beholde overskuelighed. Vi sætter pris på det samarbejde vi har, og vil kun anbefale andre at vælge Umbraco og Tea Solutions.

5 / 5 stjerner
Kathrine Zøllner, Marketing Manager, Stjernegaard Rejser

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders-kontaktformular.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526

Om København og omegn

Som Danmarks hovedstad er byen et naturligt samlingspunkt for nationale såvel som internationale turister. København rummer et væld af kulturelle seværdigheder, og gennem de seneste år er byen også blevet et gastronomisk knudepunkt for madelskere over hele verden.

Ifølge VisitDenmark befandt seks af de 10 mest besøgte turistattraktioner sig i København i 2014, hvor Tivoli med over 4,4 millioner gæster og Dyrehavsbakken med 2,5 millioner gæster var de klart mest populære. Arkitektonisk rummer København utallige skatte, hvor du bl.a. kan se moderne arkitektur i bydelen Ørestad og samtidig nyde den gamle arkitektoniske stil ved at besøge Sankt Petri Kirke fra 1400-tallet.

København er Danmarks ubestridt største by med over 1,2 millioner indbyggere fordelt over samlet 18 kommuner. Danmarks nationalhistorie beretter om København omkring år 800, hvor byen blot var et mindre fiskerleje. Byen udviklede sig med hastige skridt, og siden år 1300 har København været den rigeste og mest besøgte by i Danmark.

I København finder du udover Danmarks nationalskatte på Nationalmuseet også hovedsæderne for en lang række af Danmarks største virksomheder. Her kan blandt andre A.P. Møller-Mærsk, Novo Nordisk, ISS og Carlsberg nævnes.

Skyline billede af København by