Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Ikast

Webbureau i Ikast

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Ikast indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Ikast

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Tea Solutions er det sikre valg, når du søger et webbureau i Ikast. Med den nyeste viden inden for web og e-handel har vi leveret over 200 webløsninger siden 2007 til en lang række af danske såvel som udenlandske kunder. Ud fra dine behov ved vi derfor altid, hvordan den ideelle løsning leveres.

Vi har sammensat et hold af medarbejdere med forskellige specialiteter, så vi bedst løser dine opgaver. Uanset om du servicerer dine kunder fra Ikast eller andetsteds, sørger vi for en tæt dialog med de medarbejdere, som arbejder med dit projekt. Det sikrer dig fuld indsigt undervejs.

Lad dig servicere af vores webbureau i Ikast

Står du foran udfordringer med at skabe en succesfuld webløsning? Så lad os hjælpe dig. Uanset hvor du er i processen, står vi klar til at hjælpe dig sikkert videre.

Mange års erfaring har dygtiggjort os til at kunne håndtere selv komplekse webløsninger, og vi skaber en platform klargjort til en succesfuld fremtid for dig og din virksomhed.

Kontakt os og lad os mødes i Ikast

Som webbureau Ikast er vi klar til at byde dig velkommen hos os, hvor vi altid har kaffe på kanden. Kontakt os med det samme og få en uvildig vurdering af dit projekt. Vi sidder klar til at rådgive dig og tilbyde dig specialiserede webløsninger. Vi glæder os til at samarbejde med dig.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Ikast
Telefon: +45 6127 2526

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders-kontaktformular.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526

Ikast samler trådene

Om Ikast og omegn

Ikast er kendt som samlingssted for tekstil- og trikotageindustrien, og adskillige virksomheder er skabt gennem årenes løb i byen. Den dag i dag blomstrer området stadig af vækst, og flere vælger som en naturlighed at placere deres virksomhed i Ikast-Brande Kommune. Blandt andre finder vi Siemens, Bestseller og DK Company inden for kommunens erhvervsliv.

Ikast udgør sammen med Brande en selvstændig kommune i Region Midtjylland, hvor disse to byer også er de største. Ikast-Brande Kommune er de seneste år blevet hædret som Danmarks mest erhvervsvenlige kommune, hvor kampen ofte står mellem Ikast-Brande og nabokommunen Herning.

Har du lyst til at skabe forretning er Ikast derfor det rette sted.

Ikast er også kendt blandt mange som Midtjyllands hovedstad for sport. Det nuværende FCM Håndbold blev skabt på grundstenene fra Ikast FS, under hvilket navn klubben bl.a. vandt det danske mesterskab i 1998. Endvidere har den midtjyske fodboldklub FC Midtjylland også rødder i Ikast, da den blev skabt ved en fusion mellem fodboldklubberne Ikast FS og Herning Fremad.

Ikast har over 15.000 indbyggere og et rigt handels- og foreningsliv. I Ikast finder du også International School Ikast-Brande, der fungerer som en engelsksproget privatskole. I synergi med denne er det muligt som det eneste sted i Midtjylland at tage en engelsksproget gymnasieuddannelse, hvilket understøtter det internationale og ambitiøse fokus i Ikast.

ikast.jpg