Søger du et kvalitetsbevidst Webbureau i Horsens MED EKSPERTISE I WEBSITE- & E-HANDELSLØSNINGER

Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites, e-handel og online marketing. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Se mere

Horsens' webbureau Vi ved hvad vi laver og er dygtige til det

Tea Solutions er et webbureau med sans for kvalitet og med kendskab til, hvordan en online succes skabes. Vi startede som webbureau i 2007 med ønsket om at gøre en forskel for vores kunder, og siden dengang har vi med stolthed leveret webløsninger til over 150 virksomheder i bl.a. Horsens.

Som webbureau bidrager vi med stor erfaring til dit projekt, og ud fra dine visioner bruger vi vores kompetencer til at skabe vækst og fremdrift for dig online. Med direkte tilknytning til de medarbejdere, som sidder med dit projekt, har du altid føling med udviklingen og en finger på pulsen, uanset hvor du befinder dig i Horsens.

Horsens´ webbureau står klar til at rådgive dig

Online succes kan være en kompleks sag. Uanset kompleksiteten i dit projekt formår vi altid at tale i et sprog, som du kan forstå. Vi tager os gerne ekstra tid til at snakke med dig om ideudvikling, implementering og løbende optimering, så vi altid er på bølgelængde og er enige om forløbet.

Vi er samtidig et webbureau, som prioriterer nærhed og service højt. Som webbureau i Horsens giver det gensidige kendskab os forståelsen for din forretning, hvormed vi bedre kan hjælpe dig med at virkeliggøre dine ambitioner online.

Lad os tage et møde i Horsens

Mangler du et webbureau i Horsens, har du mulighed for at kontakte os for et uforpligtende møde. Her snakker vi dit projekt igennem, hvorefter vi kommer med et godt tilbud. Mangler du råd, sparring eller inspiration sidder vi også klar til at hjælpe dig.

 

Kontaktinformation
Anders Burla Johansen
Anders er din kontakt i Horsens
Kontaktperson: Horsens, Jylland
Telefon: +45 6127 2526

Kompetencer Der skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how, som vi tager med ind i dit projekt.

e-handel & webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden, og vores eksperter er klar til at hjælpe dig.

Online marketing

Med en stærk viden inden for SEO, AdWords, Remarketing og sociale medier, kan vi hjælpe dig med at skabe resultater.

Book et møde Du kan altid booke et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Horsens – kulturens metropol Om Horsens og omegn

Horsens er med sine 56.000 indbyggere den ottende største by i Danmark, hvor den med sin geografiske placering for enden af Horsens Fjord er en naturoplevelse værd at besøge. Størrelsen af Horsens gør byen til Østjyllands tredje største efter Århus og Randers.

Horsens er blandt mange særligt kendt som en kulturel perle i Danmark, hvor adskillige internationale musiknavne såsom Rolling Stones, Madonna og Metallica gennem de seneste år har lagt vejen forbi. Horsens´ traditionelle Europæiske Middelalderfestival udgør også et populært trækplaster med over 100.000 besøgende over to dage.

En anden kulturinstitution er Horsens Statsfængsel fra 1853, som blev lukket for drift i 2006. Det er i dag muligt at besøge fængslet og se hvordan de indsatte blev logeret, og samtidig høre grufulde beretninger om livet bag tremmer. Du kan bl.a. høre om Danmarkshistoriens sidste dødsdømte, Jens Nielsen, som i 1892 blev henrettet bag fængslets mure.

Horsens nævnes første gang i historiebøgerne omkring 1200-tallet, hvor byen var en betydningsfuld by i middelalderens med op til flere fæstningsanlæg og klostre.