Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Holstebro

Webbureau i Holstebro

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Holstebro indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Holstebro

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Har du brug for et webbureau i Holstebro, så er Tea Solutions klar til at servicere dig. Over 150 virksomheder i bl.a. Holstebro har siden 2007 fået leveret mere end 200 webløsninger, hvilket giver uvurderlige erfaringer, som du får glæde af gennem et samarbejde med os.

Vi er et kvalitetsbevidst webbureau som lever af at udvikle unikke webløsninger, der giver vores kunder forudsætningerne for at indfri deres største ambitioner online. Som webbureau i Holstebro skaber vi et springbræt til dig, der giver dig de bedste betingelser for succes online.

Som webbureau ser vi frem til at hjælpe dig i Holstebro

Kendskabet til din virksomhed er vigtigt i udviklingen af en succesfuld webløsning. Vi plejer derfor altid at mødes ansigt til ansigt i Holstebro med nye kunder, hvor vi udvikler et gensidigt kendskab til hinanden.

Det sikrer et tillidsfuldt samarbejde hvor du endvidere via personlig kontakt med de medarbejdere, som sidder med dit projekt, har mulighed for at følge med på sidelinjen på tætteste hold. Sådan servicerer vi dig som webbureau i Holstebro.

Få et uforpligtende tilbud i Holstebro

Når vi mødes til en indledende dialog i Holstebro, kan vi samtidig give en estimeret pris på udviklingen af dit projekt. Herved får du fuld gennemsigtighed i samarbejdet fra start.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Holstebro
Telefon: +45 6127 2526

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders-kontaktformular.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526

Handelsbyen Holstebro

Holstebro er blandt mange kendt som en hyggelig handelsby. Byen rummer med sit net af gågader et væld af handelsoplevelser. Går du gennem butiksgaderne i Holstebro, vil du opleve adskillige moderne skulpturer og kunstværker, hvormed rammerne til gode indkøb og kulturelle oplevelser serveres for dig.

Holstebros smukke handelsliv blev senest hædret i 2006, hvor byen blev kåret til Danmarks bedste og flotteste handelsby. Også inden for erhvervslivet har Holstebro kvalitet at byde på, da flere store hæderkronede virksomheder har deres hjemstad i byen. Disse er bl.a. Færch Plast, Scandinavian Tobacco Group og jernstøberiet Vald. Birn.

Holstebro har også adskillige kulturelle muligheder, som du kan nyde godt af. Holstebro Kunstmuseum giver dig chancen for at opleve både dansk og udenlandsk nutidskunst, mens Holstebro Lysanlæg ofte er vært for hyggelige arrangementer gennem deres friluftsscene. I Holstebro finder du også Det Kongelige Teaters Balletskole, hvor adskillige unge balletdansere hver dag bliver undervist af nogle af Danmarks bedste balletdansere.

I Holstebro finder du yderligere landsdelens samlingspunkt for regionale TV-nyheder, da nyhedsstationen TV MIDTVEST har deres studie i byen ved en af Holstebros smukke søer. Hver dag transmitteres daglige nyheder ud til regionens borgere, og ønsker du at besøge studierne, byder de ofte gerne indenfor.

Holstebro har opfostret talrige danske politikere, hvoraf blandt andre Søren Gade, Henning Dyremose og Jens Rohde kan nævnes.

holstebro.jpg