website.jpg

Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Holstebro

Webbureau i Holstebro

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Holstebro indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Holstebro

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Har du brug for et webbureau i Holstebro, så er Tea Solutions klar til at servicere dig. Over 150 virksomheder i bl.a. Holstebro har siden 2007 fået leveret mere end 200 webløsninger, hvilket giver uvurderlige erfaringer, som du får glæde af gennem et samarbejde med os.

Vi er et kvalitetsbevidst webbureau som lever af at udvikle unikke webløsninger, der giver vores kunder forudsætningerne for at indfri deres største ambitioner online. Som webbureau i Holstebro skaber vi et springbræt til dig, der giver dig de bedste betingelser for succes online.

Vi er et 100% specialiseret webbureau med fokus på Umbraco hjemmesider og Umbraco webshops. Årsagen til at vi har valgt at gå denne vej, er fordi vi ønsker at levere løsninger af den absolut bedste kvalitet og det ved vi, at vi kan levere med Umbraco.

Umbraco er et CMS-system som passer til mellemstore og store virksomheder, som ønsker en unik og tilpasset løsning til deres hjemmeside eller webshop. Derudover er Umbraco kendetegnet ved at været et af de sikreste CMS-systemer på markedet i modsætning til CMS-systemer som WordPress, der er lette at hacke for tredjeparter. Sidst men ikke mindst er Umbraco yderst brugervenligt samt udviklet til at være skalerbart. Det betyder at du hurtigt kan gennemføre ændringer på din hjemmeside eller webshop samt udvide din forretning til nye forretningsområder eller lande.

Som webbureau ser vi frem til at hjælpe dig i Holstebro

Kendskabet til din virksomhed er vigtigt i udviklingen af en succesfuld webløsning. Vi plejer derfor altid at mødes ansigt til ansigt i Holstebro med nye kunder, hvor vi udvikler et gensidigt kendskab til hinanden.

Det sikrer et tillidsfuldt samarbejde hvor du desuden via personlig kontakt med de medarbejdere, som sidder med dit projekt, har mulighed for at følge med på sidelinjen på tætteste hold. Sådan servicerer vi dig som webbureau i Holstebro.

Vores dygtige konsulenter er altid på farten, men fra vores hovedkontor i Herning har vi altid mulighed for at komme til Holstebro for at afholde et møde. Udover at have mulighed for at komme til Holstebro, har vi også en række øvrige kontorer fordelt ud over det meste af Danmark, herunder i København, Aarhus, Herning, Viborg og Silkeborg.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Holstebro
Telefon: +45 6127 2526

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

actona-testimonial.jpg

Hos Actona Company har vi samarbejdet med Tea Solutions om at styrke vores digitale billede på nettet. Opgaven indbefattede at designe og udvikle et nyt profilsite. Den opgave har Tea Solutions absolut formået at løse til vores tilfredshed. Den færdige løsning matcher den tone som Actona ønsker at kommunikere. Vi kan kun anbefale andre at samarbejde med Tea Solutions

5 / 5 stjerner
Helle Bjerre Drost, Marketing Manager, Actona

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526