website.jpg

Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Herning

Webbureau i Herning

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Herning indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Herning

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Tea Solutions er et kvalitetsbevidst webbureau for dig i Herning. Vi har fokus på web og e-handel, og vi har siden 2007 leveret 200+ professionelle webløsninger i Herning og omegn. Det giver en uvurderlig know how, som vi tager med ind i dit projekt.

Vores glade medarbejdere danner et fantastisk team, som skaber gode resultater med vores kunder. Uanset om du geografisk arbejder med kunder udelukkende i Herning, i hele Danmark eller internationalt, sørger vi for, at du får direkte adgang til teamet, som arbejder med jeres projekt - det giver en fantastisk synergi i samarbejdet.

Som webbureau leverer vi værdifuld rådgivning i Herning

Det er i dag - mere end nogensinde - en videnskab at drive en succesfuld webløsning. Vi har som webbureau kompetencerne til at rådgive dig i idéfasen, under implementeringen samt hjælpe dig med den løbende optimering når din webløsning er lanceret. 

Vi er eksperter i at udvikle hjemmesider og webshopløsninger i CMS-systemet Umbraco. Umbraco er udviklet i Skandinavien og er særligt relevant for mellemstore og større virksomheder, som ønsker en hjemmeside eller webshop, som skal kunne lidt mere end blot det sædvanlige.

I Umbraco har du nemlig utrolig mange muligheder for at få udviklet unikke løsninger, funktioner og features som er tilpasset netop din virksomhed eller din branche. Derudover er Umbraco et af de sikreste CMS-systemer som gør, at du kan sove roligt om natten.

Landsdækkende service

Vi ønsker altid at give alle vores kunder den bedste mulige service, og derfor lægger vi også stor vægt på at være så fleksible som muligt.

Vores mange dygtige konsulenter er i dag spredt over hele landet og holder møder i flere forskellige byer i løbet af ugen, så vi kan hurtigt være på din adresse. Vores hovedkontor ligger i Herning. Derudover har vi også kontorer i både København, Aarhus, Odense og Aalborg, samt en række mindre byer i Jylland, herunder Holstebro.

Uanset hvor du og din virksomhed befinder sig, så kan vi altid være hurtigt ude af døren for at møde dig, der hvor du ønsker det.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Herning
Telefon: +45 6127 2526
den-runde-hal.jpg

I forbindelse med at HC Midtjylland lancerede deres version 2.0, havde vores hjemmeside behov for et løft. Vi ønskede at hjemmeside afspejlede vores nye ambitiøse vision for klubben. Derfor har vi samarbejdet med Tea Solutions om at lancere et en helt ny hjemmeside. Et resultat og samarbejde vi har været yderste tilfredse med.

5 / 5 stjerner
Jacob Flintholm, Tidl. Direktør, HC Midtjylland

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med. Du er også velkommen til at kigge forbi vores kontor centralt i Herning. Vi glæder os til at hilse på dig.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526