Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Herning

Webbureau i Herning

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Herning indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Herning

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Tea Solutions er et kvalitetsbevidst webbureau for dig i Herning. Vi har fokus på web og e-handel, og vi har siden 2007 leveret 200+ professionelle webløsninger i Herning og omegn. Det giver en uvurderlig know how, som vi tager med ind i dit projekt.

Vores glade medarbejdere danner et fantastisk team, som skaber gode resultater med vores kunder. Uanset om du geografisk arbejder med kunder udelukkende i Herning, i hele Danmark eller internationalt, sørger vi for, at du får direkte adgang til teamet, som arbejder med jeres projekt - det giver en fantastisk synergi i samarbejdet.

Som webbureau leverer vi værdifuld rådgivning i Herning

Det er i dag - mere end nogensinde - en videnskab at drive en succesfuld webløsning. Vi har som webbureau kompetencerne til at rådgive dig i idéfasen, under implementeringen samt hjælpe dig med den løbende optimering, efter projektet er lanceret.

Kontakt os vedrørende tilbud i Herning

Står du i Herning og mangler et webbureau, og har du brug for et godt råd eller et tilbud på en konkret opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at snakke med dig.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Herning
Telefon: +45 6127 2526

I forbindelse med at HC Midtjylland lancerede deres version 2.0, havde vores hjemmeside behov for et løft. Vi ønskede at hjemmeside afspejlede vores nye ambitiøse vision for klubben. Derfor har vi samarbejdet med Tea Solutions om at lancere et en helt ny hjemmeside. Et resultat og samarbejde vi har været yderste tilfredse med.

5 / 5 stjerner
Jacob Flintholm, Tidl. Direktør, HC Midtjylland

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders-kontaktformular.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526

Om Herning og omegn

Herning er med sine knap 48.000 indbyggere Danmarks 11. største by. De fleste kender Herning som en tekstil- og messeby, men også Jyske Bank Boxen og FC Midtjylland har været med til at sætte Herning på Danmarkskortet. Således er Herning også en by i vækst, hvor både fysiske butikker og e-handel udvikler sig positivt. Det samme kan siges om befolkningstallet, som er vokset 7,5 % over de sidste 10 år.

Vælger du at starte virksomhed i Herning eller sælge dine ydelser til lokalbefolkningen, kan du være sikker på, at det er et driftigt folk når det kommer til handel. Således blev Herning i 2014 kåret til Danmarks næstbedste erhvervskommune – kun overgået af nabokommunen Ikast/Brande.

Erhvervsmæssigt kender du formentlig Herning fra virksomheder som Egetæpper og JBS, der begge har hovedkvarter i det midtjyske. Kulturelt kender du måske byen for personer som Bjarne Riis, Jesper Nøddesbo og B.S. Christiansen.

I umiddelbar nærhed af Herning finder du mindre byer som Sunds, Aulum, Vildbjerg, Videbæk, Brande og Ikast, der alle nyder godt af den korte afstand til byen.

Billede af bylivet på Herning Torv