website.jpg

Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Esbjerg

Webbureau i Esbjerg

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Esbjerg indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Esbjerg

Vi ved hvad vi laver, og vi er dygtige til det

Tea Solutions er det sikre valg af webbureau i Esbjerg, og hos os får du rammerne til at skabe succes online. Vi har siden 2007 skabt et online springbræt for mere end 150 virksomheder i blandt andet Esbjerg, hvor vi med 200 webløsninger i bagagen tilfører uvurderlig know how ind i dit projekt.

Som webbureau leverer vi vores webløsninger gennem service og glade medarbejdere. Under udviklingen af dit projekt har du direkte adgang til de medarbejdere, som sidder med din webløsning. Fra dit kontor kan du hermed nemt og hurtigt få svar på samtlige spørgsmål og samtidig få seneste opdateringer.

Som webbureau leverer vi specialiseret viden i Esbjerg

For at opnå succes online i dag er det afgørende at kende til de nyeste tendenser og optimeringsmuligheder. Med en specialiseret viden indenfor web og e-handel har vi redskaberne til at skabe fremtidssikre webløsninger for dig i Esbjerg.

Vi har stor erfaring indenfor idéudvikling, implementering og løbende optimering, og uanset hvor langt du er i dit projekt, kan vi hjælpe dig videre. Udgangspunktet er altid dit behov for hjælp, og vi glæder os til at byde dig indenfor hos vores webbureau i Esbjerg.

Hos Tea Solutions er vi eksperter i at udvikle hjemmesider og webshops i CMS-systemet Umbraco. Umbraco er udviklet i Skandinavien og er tiltænkt mellemstore til store virksomheder, som har brug for en skalerbar, sikker og brugervenlig hjemmeside eller webshopplatform.

I dag er Umbraco et af de mest anvendte CMS-systemer i verden med mere end 250.000 installationer. Flere større virksomheder vælger netop dette system, på grund af sin brugervenlighed og skalerbarhed, samt fordi, at man i modsætning til mange andre CMS-systemer er langt mere fri til at få udviklede unikke løsninger, som passer til ens specifikke behov. Vi oplever i stigende grad at særligt større danske virksomheder har en række særlige behov, som man ikke kan få opfyldt via traditionelle kasseløsninger som det oftest kendes fra mange andre systemer såsom WordPress.

Landsdækkende service

Vi ønsker altid at give alle vores kunder den bedste mulige service og derfor lægger vi også stor vægt på at være så fleksible som muligt.

Vores mange dygtige konsulenter er i dag spredt over hele landet og holder møder i flere forskellige byer i løbet af ugen, så vi kan hurtigt være på din adresse. Udover at have folk ansat i Esbjerg, har vi også kontorer i både København, Aarhus, Odense og Aalborg, samt en række mindre byer i Jylland. Vores hovedkontor er dog placeret i Herning.

Så uanset hvor du og din virksomhed befinder sig, så kan vi altid være hurtigt ude af døren for at møde dig, der hvor du ønsker det. 

anders.jpg
Anders er din kontakt i Esbjerg
Telefon: +45 6127 2526

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse der netop illustrere vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites der passer til din virksomhed og budgettet, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med. Vi glæder os til at møde dig. 

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526