Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Aarhus

Webbureau i Aarhus

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Aarhus indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Aarhus

Vi ved hvad vi laver, og vi er rigtig dygtige til det

Søger du et webbureau i Aarhus, så er Tea Solutions det rette valg for dig. Siden 2007 har vi skabt og udviklet over 200 løsninger til tilfredse kunder på digitale platforme som hjemmesider, apps og e-handel. Vi er med andre ord sikre på, at vi også kan blive dit foretrukne webbureau i Aarhus og omegn.  

Vi er et energisk og ungt team, som sætter alt ind for at skabe resultater for vores kunder. Hvad end du er en lille, lokal forretning i Aarhus eller en stor, landsdækkende webshop med base i Jyllands hovedstad, kan vi således hjælpe dig. 

Få rådgivning af vores webbureau i Aarhus

Én ting er at stable en hjemmeside på benene. Noget andet er at få hele projektet strømlinet, så du fra start til slut ved, hvad du vil og skal med din online eksistens. Med vores kompetencer indenfor webudvikling kan vi være det webbureau i Aarhus, der leverer en 360 graders løsning til jer – gennemtænkt fra start til slut.

Få et godt tilbud i Aarhus

Sidder du lige nu i Aarhus og har spørgsmål eller vil vide mere, vil vi med glæde besvare disse spørgsmål, men også gerne give dig et godt tilbud på den e-handelsløsning eller hjemmeside, du står og mangler. Vi ser frem til at høre fra dig.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Aarhus
Telefon: +45 6127 2526

Hos EBM Scandinavia værdsætter vi kvalitet, stabilitet og professionalisme, derfor var der ingen tvivl om valg af webbureauet Tea Solutions som samarbejdspartner. Vi ønskede at gøre tekniske specifikationer til noget mere visuelt og overskueligt. Tea Solutions har formået at kreerer en løsning som passer netop til vores krav og efterspørgsel

5 / 5 stjerner
Christina Hedegaard, Marketing, EBM Scandinavia

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders-kontaktformular.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526

Om Aarhus og omegn

Med uofficiel status som Jyllands hovedstad er Aarhus - eller Århus som det hed indtil 2011 - meget andet end hjemmesider. Med over 260.000 indbyggere er der langt op til København, men det ændrer ikke på, at byen i Østjylland er samlingspunktet for det jyske fastland.

I hele kommunen bor der over 320.00 indbyggere, mens omkringliggende byer som Egå, Risskov, Tranbjerg, Søften og Viby også er en del af den positive udvikling.

Aarhus er en af de ældste byer i Danmark, hvilket har været med til at forme et stykke Danmarkshistorie, som er markant mere interessant end andre byers. Derfor kan du med fordel også slå et smut forbi domkirken eller Latinerkvartet, som fortæller mange gode historier fra tidligere tider i Aarhus.

Med base i Aarhus som iværksætter eller driftig forretningsdrivende er du også sikker på et godt udgangspunkt for din virksomhed. Som den næststørste by er Aarhus på naturlig vis let at komme til og fra, uanset hvor du skal hen. Samtidig er byens universitet og andre uddannelsessteder med til at tiltrække unge og ressourcestærke mennesker, som også kan styrke din virksomhed.

Derfor er det heller ikke uden grund, at store danske virksomheder som Vestas, Dansk Supermarked og Arla alle har hovedkontor i ”Smilets by”.

Billede af Åboulevarden i Aarhus