website.jpg

Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Aarhus

Webbureau i Aarhus

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Aarhus indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites og e-handel. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Aarhus

Vi ved hvad vi laver, og vi er rigtig dygtige til det

Søger du et webbureau i Aarhus, så er Tea Solutions det rette valg for dig. Siden 2007 har vi skabt og udviklet over 200 løsninger til tilfredse kunder på digitale platforme som hjemmesider, apps og e-handel. Vi er med andre ord sikre på, at vi også kan blive dit foretrukne webbureau i Aarhus og omegn.  

Vi er et energisk og ungt team, som sætter alt ind for at skabe resultater for vores kunder. Hvad end du er en lille, lokal forretning i Aarhus eller en stor, landsdækkende webshop med base i Jyllands hovedstad, kan vi således hjælpe dig. 

Få rådgivning af vores webbureau i Aarhus

Én ting er at stable en hjemmeside på benene. Noget andet er at få hele projektet strømlinet, så du fra start til slut ved, hvad du vil og skal med din online eksistens. Med vores kompetencer indenfor webudvikling kan vi være det webbureau i Aarhus, der leverer en 360 graders løsning til jer – gennemtænkt fra start til slut.

Hos Tea Solutions er vi udelukkende eksperter i CMS-systemet Umbraco. Umbraco er dansk udviklet med særligt henblik på at skabe hjemmesider og særligt webshops, som skal være sikre, brugervenlige og ikke mindst skalerbare.

Med vores kompetencer inden for Umbraco har du mulighed for at få udviklet en helt unik hjemmeside, der er særligt tilpasset til netop dig og din forretnings behov.

Landsdækkende service

Vi ønsker altid at give alle vores kunder den bedste mulige service og derfor lægger vi også stor vægt på at være så fleksible som muligt. Vores mange dygtige konsulenter er i dag spredt over hele landet og holder møder i flere forskellige byer i løbet af ugen, så vi kan hurtigt være på din adresse. Udover at have folk ansat i Aarhus, har vi også kontor i både København, Aalborg, Odense og Esbjerg samt en række mindre byer i Jylland. Uanset hvor du og din virksomhed befinder sig, så kan vi altid være hurtigt ude af døren for at møde dig der hvor du ønsker det. Vores hovedkontor er dog placeret i Herning.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Aarhus
Telefon: +45 6127 2526
slider-bg.jpg

Hos EBM Scandinavia værdsætter vi kvalitet, stabilitet og professionalisme, derfor var der ingen tvivl om valg af webbureauet Tea Solutions som samarbejdspartner. Vi ønskede at gøre tekniske specifikationer til noget mere visuelt og overskueligt. Tea Solutions har formået at kreerer en løsning som passer netop til vores krav og efterspørgsel

5 / 5 stjerner
Christina Hedegaard, Marketing, EBM Scandinavia

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden. Vores eksperter står nu klar til at hjælpe dig.

Integrationer

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at lave integrationer til både ERP-, PIM- og CRM-systemer.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites, der passer til din virksomhed og budgettet men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526