Kvalitetsbevidst

Webbureau 
i Aalborg

Webbureau i Aalborg

Søger du et kvalitetsbevidst webbureau i Aalborg indenfor website- og e-handelsløsninger? Vi leverer webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites, e-handel og online marketing. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste webprojekt? Så se med her!

Lad os mødes i Aalborg

Vi ved hvad vi laver og er dygtige til det

Har du brug for et webbureau i Aalborg, så er du havnet det rette sted. Gennem snart 10 år har vi leveret unikke webløsninger til over 150 virksomheder, og vi ser frem til at bruge denne erfaring på at hjælpe dig.

Som webbureau i Aalborg sætter vi en ære i ikke blot at levere kvalitetsløsninger, men også at levere service undervejs af højeste kvalitet. Ud fra dine behov sammensætter vi et hold af specialister, hvor dit projekt er deres primære fokusområde. Det giver dig friheden til at have direkte kontakt med de medarbejdere, som sidder med dit projekt, hvormed du nemt og enkelt kan få de seneste opdateringer.

Vælger du Tea Solutions som dit webbureau i Aalborg, må du gerne forvente lidt mere end hos andre webbureauer.

Lad os være dit foretrukne webbureau i Aalborg

Online tilstedeværelse bliver stadig vigtigere, hvorfor udviklingen af en succesfuld platform er essentiel. Med din faglige ekspertise om din branche og vores kompetencer sammensætter vi webløsninger, som sikrer din virksomheds fremtid online.

Uanset om du har din målgruppe i Aalborg, Danmark eller internationalt, ved vi hvad der virker kommercielt såvel som æstetisk. Som dit foretrukne webbureau sætter vi dig i fokus, og sammensætter derefter et hold af medarbejdere, som vil indfri dine visioner.

Kontakt os for et møde i Aalborg

Som webbureau plejer vi altid at møde nye kunder, før vi planlægger udviklingen af deres webløsninger. Det skaber et gensidigt kendskab og tillid, som højner forståelsen for hinanden og kvaliteten af projektet. Vi glæder os derfor til at mødes med dig i Aalborg.

anders.jpg
Anders er din kontakt i Aalborg
Telefon: +45 6127 2526

Vores Kompetencer

Skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how, som vi tager med ind i dit projekt.

E-handel & Webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden, og vores eksperter er klar til at hjælpe dig.

Digital Marketing

Med en stærk viden inden for SEO, AdWords, Remarketing og sociale medier, kan vi hjælpe dig med at skabe resultater.

Udvalgte kundecases

Vi har samlet fire website cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse der netop illustrere vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid websites der passer til din virksomhed og budgettet, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Book et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders-kontaktformular.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer
Telefon: +45 6127 2526

Nordjyllands hovedstad

Om Aalborg og omegn

Aalborg er særligt kendt for sin smukke placering ved Limfjorden, som danner grobund for et af Danmarks smukkeste områder med mange unikke perler af naturoplevelser. Hvert år giver Aalborg og området omkring talrige turister oplevelser med hjem inden for bl.a. arkitektur, kultur og historik.

Set med historiske briller rummer Aalborg spændende fortællinger om svunden tid. Byen blev grundlagt i vikingetiden, hvor særligt Limfjorden tjente til stor gavn for lokalbefolkningens mobilitet og evne til at handle. Besøger du Aalborg Museum har du mulighed for at få et indblik i Aalborgs historie, og du kan bl.a. se udstillinger fra den romerske jernalder dateret helt tilbage til år 400.

I dag er Aalborg en moderne storby med over 132.000 indbyggere, hvis den nærliggende naboby Nørresundby medregnes. Byen byder hvert år velkommen til flere tusinde studerende, hvilket har manifisteret byen som et vigtigt videns- og uddannelsesområde.

Aalborgs havnemiljø med specielt dens havnepromenader giver anledning til at besøge byens cafeer langs vandet samt nyde gåture langs Limfjordens passage nær byens centrum.

aalborg.jpg