Har du brug for en Umbracoleverandør med fokus på kvalitet og pris?

Vi leverer Umbraco webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien - særligt med fokus på websites, e-handel, online marketing. Mangler du et stabilt og kvalitetsbevidst webbureau til dit næste Umbraco webprojekt? Så se med her!

Se mere

Umbracoleverandør Vi har gennem mange år specialiseret os i Umbraco cms

Hos Tea Solutions har vi fokuseret på Umbraco siden 2007 og leverer i dag webløsninger til 150+ virksomheder i Skandinavien. Det giver en uvurderlig know how, som vi tager med ind i dit projekt.

Som din umbracoleverandør forstår vi vigtigheden i at imødekomme deadlines og tilbyde løsninger til fornuftige priser. Derfor behøver du hverken at bekymre dig om for sene leveringer, eller ubehagelige overraskelser på regningen.

Er Umbraco det rigtige valg?

Umbraco er det rigtige valg hvis man ønsker et website der kan vokse med din virksomhed. Både små lokale firmaer og store internationale virksomheder bruger Umbraco. Vi sørger for at tilpasse løsningen til den enkelte kundes specifikke behov, hvilket også betyder at optimere miljøet for redaktøren. Tekster og billeder sættes nemt sammen til den enkelte side og Umbraco sørger for beskæring og størrelse af det enkelte billede. 

Vi elsker vores lange samarbejder med vores kunder, men ved også at ting kan slutte. Vælger du en Umbraco løsning hos os, er du ikke "gift" med os. Det vil sige, at du uden videre kan skifte os ud som din Umbraco leverandør.

E-handel med Umbraco

Umbraco er en stærk og fleksibel platform når det kommer til e-handel. Med systemets standard funktioner får webshop ejeren en nem hverdag og en brugervenlig administration af ordre og produkter.

Systemet kan vokse med dig, da mulighederne for at udvide systemet er uendelige. Med os som din umbracoleverandør kan vi løse alt fra de lette udvidelser til avancerede ERP integrationer.

 

Kontaktinformation
Anders Burla Johansen
Anders er din kontakt
Kontaktperson: Umbraco
Telefon: +45 6127 2526

Kompetencer Der skaber resultater for din virksomhed

Professionelle websites

Siden 2007 har vi leveret 200+ webløsninger til 150+ virksomheder. Det giver en uvurderlig know how, som vi tager med ind i dit projekt.

e-handel & webshops

B2C eller B2B? Vi har hjulpet vores kunder med at sælge varer for millioner i hele verden, og vores eksperter er klar til at hjælpe dig.

Online marketing

Med en stærk viden inden for SEO, AdWords, Remarketing og sociale medier, kan vi hjælpe dig med at skabe resultater.

Book et møde Du kan altid booke et uforpligtende møde

Vi er altid klar til at holde et uforpligtende møde med dig om et fremtidigt samarbejde. Ring eller skriv til os, og lad os tage en snak om hvad vi kan hjælpe din virksomhed med.

Om Umbraco cms Verdens mest venlige cms

Umbraco er et dansk open source cms, hvilket betyder at der ikke er nogen anskaffelsesomkostninger. Det betyder også, at det store community omkring Umbraco hjælper til med at rette fejl og videreudvikle systemet. Umbraco har dog stadig et velfunderet hovedkontor, som står for den overordnede udvikling og styring af systemet.

Der er ingen grænser for hvad man kan gøre med Umbraco. Der er mulighed for at starte småt og så bygge sit website større med tiden. Et Umbracowebsite er klar til at vokse med din virksomhed. Det betyder også at både små enkeltmandsfirmaer og store internationale virksomheder bruger Umbraco.

For at kunne passe til alle behov har Umbracos administration masser af muligheder for tilpasning til den enkelte kundes krav og evner. Vedligeholdelsen af websitet gøres i Umbracos super brugervenlige interface. Der er ikke hundredevis af funktioner, som ikke skal bruges, men derimod kun det der er brug for i den enkelte case.

Umbraco integreres nemt med eksterne systemer såsom et ERP eller CRM system. Det betyder at vi kan automatisere en lang række processer omkring indholdet en et website. Hvis jeres data kan gøres tilgængelige, kan Umbraco hente dem ned og bruge vise dem. Modsat kan Umbraco programmeres til at sende data tilbage til ethvert eksternt system.