umbraco.jpg

Umbraco 
Webshop

Specialister i Umbraco webshop

I Tea Solutions har vi bygget Umbraco webshops siden 2008. Vi har udviklet på nogle af de største webshops i Danmark bygget i Umbraco CMS, men vi har også hjulpet mindre virksomheder i gang med deres online forretning. Nye webshops bygger vi helt fra bunden. Vi overtager også eksisterende løsninger, og hjælper dem med at nå deres digitale målsætninger. Vi er derfor det rette webbureau, hvis du ønsker at tage din Umbraco webshop til næste niveau, sælge mere og samtidig gøre hverdagen lettere gennem automatiseringer.

Ny Umbraco webshop

En webshop bygget i Umbraco er et stærkt fundament til din virksomheds e-handelsløsning. Det er fleksibelt og kan skaleres i takt med jeres behov. Det betyder at jeres løsning kan starte med det mest nødvendige, og løbende udvides med nye, mere avancerede funktioner.

Vi har allerede hjulpet mange virksomheder, og vil også gerne hjælpe din virksomhed til succes med en Umbraco webshop. Tag fat i os, så tager vi en uforpligtende snak og viser dig, hvordan vi kan løse opgaven for din virksomhed.

umbraco-webshop.png

Overtage eksisterende

Hvis din virksomhed allerede har en eksisterende Umbraco webshop og leder efter en ny leverandør, kan I vælge at skifte til os. Vi modtager hyppigt henvendelser fra virksomheder, der ikke er nået i mål med deres nuværende leverandør.

Når I skifter til os, tager vi over på den eksisterende webshop og hjælper jer tilbage på sporet. Vi har en masse erfaring, der gør os i stand til at overtage og eksekvere. Vi sætter desuden en ære i at være der, når vores kunder har brug for det.

illustration af to websites vist i en browser

Hurtig Assistance

Vores arbejde er kun en del af løsningen. Når vi er færdige, afslutter vi med en grundig oplæring af det personale, der skal varetage driften af siden. Derved er I selv rustet til at foretage rettelser og justeringer, helt uden at vi skal involveres. Skulle der opstå tvivlsspørgsmål er I altid velkomne til at ringe til os, så skal vi nok hjælpe dig videre.

Vi ved, at support til din Umbraco webshop er vigtigt, og derfor er det en prioritet hos os at være til stede, når du har brug for hjælp. Vi ved, at din webshop er en forretningskritisk investering, og at nedetid koster dig penge. Under udviklingen af din webløsning har vi taget alle de forholdsregler vi kan for netop at hindre nedetid.

Vi har kunder, der har udvidet supportservice, men vi har også kunder, der ikke har behov for support, fordi det ikke er nødvendigt. Det er helt op til dig og din virksomhed.

hvorfor-vaelge-umbraco.png

Platforme til Umbraco Webshop

Når du skal vælge en platform til din webshop, står du overfor et valg. En Umbraco webshop er et skalerbart og fremtidssikkert valg. En Umbraco webshop kan vokse i takt med din virksomhed og dens behov. Nedenfor kan du se tre af de platforme, der eksisterer til Umbraco. Vi arbejder udelukkende med Tea Commerce til nye løsninger, men vi overtager også andre løsninger.

logo.png

Tea Commerce

download.png

Ucommerce

merchello.jpg

Merchello

barbara-testimonial.jpg

Hos Barbara i Gongini samarbejder vi med Tea Solutions på femte år. De bygger fundamentet til vores løsning, og er med til at udvikle vores løsning til det vi har i dag. Vi kan altid få råd og vejledning hos dem og det sætter vi stor pris på. Særligt vigtigt for os, er at de er hurtige til at yde support når vi har brug for det. Derfor er jeg heller ikke bleg for at give dem mine bedste anbefalinger

5 / 5 stjerner
Ole í Gongini Jensen, CEO, Barbara i Gongini

Holdbar Webshop i Umbraco

Når vi bygger en Umbraco webshop, begynder vi med et gennemtestet fundament til Umbraco. Det betyder at du allerede fra begyndelsen arbejder på et stærkt fundament, hvor webshoppen og en Umbraco hjemmeside er kombineret fra begyndelsen. Det giver dig og din virksomhed en masse muligheder i dag og fremadrettet.

Modsat andre systemer til webshop får du i vores løsning adgang til alle de funktioner der er brug for i dag og i fremtiden. Det fede ved en Umbraco webshop er at det er en værktøjskasse. Systemet er så smart bygget, at vi hurtigt og enkelt kan skjule funktioner, du ikke har brug for, og derved gøre backoffice mere overskueligt.

Når der en dag er behov for de skjulte funktioner, kan vi hurtigt og let aktivere dem igen. Brugervenligheden er noget vi gør rigtig meget ud af, da brugervenlighed er noget af det, der er med til at definere, hvorvidt en virksomhed er tilfredse med deres Umbraco webshop. Ud fra erfaring ved vi, at det er noget af det vigtigste for alle virksomheder.

staerkt-cms-fundament.png

Fordele med Umbraco webshop

Her hos Tea Solutions bygger vi både store og små webshops i Umbraco. Vi tænker altid fremtid og holdbarhed. Derfor bliver vores webløsninger skræddersyet til hver virksomhed, også selve designet. Vi ved, at der ikke er nogen, der gider have en webshop, der ligner andres. Danske virksomheder vil skille sig ud fra mængden. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du vælger det rette webshopsystem - og hvorfor vi anbefaler Umbraco.

En webshop hos Tea Solutions koster lidt mere end andre steder. Til gengæld får du en webshop i Umbraco i høj kvalitet, som du og dine kunder bliver glade for, både nu og i fremtiden. Vi har mange års erfaring med at arbejde i Umbraco, og ved hvordan vi bygger en løsning der virker og sælger dine produkter.

  • Webshop og hjemmeside i én
  • Stærkt SEO-fundament
  • Høj hastighed
  • Integrationsmuligheder
Umbraco ikon

Udvalgte Umbraco webshops

Vi har udvalgt fire fede Umbraco webshopcases, som vi har bygget. Disse er blot fire ud af over 200 løsninger siden vi begyndte at arbejde med Umbraco i 2008. Vi arbejder med virksomheder i alle størrelser og i alle brancher, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

filterimages-logo-bg.jpg
filterimages-logo-hvid.png

Filterimages

Webshop, hvor dygtige og kreative fotografer, kan sælge deres kvalitetsfotografier.

barbaraigongini-logo-bg.jpg
barbaraigongini-logo-hvid.png

Barbara i Gongini

En minimalisktisk webshop til Barbara i Gongini, der sælger avant-garde tøj til hele verden.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

Skal vi bygge din Umbraco Webshop?

Vi vil rigtig gerne arbejde sammen med dig og din virksomhed om at bygge en stærk løsning til dig. Hvis det har interesse, må du meget gerne kontakte os med henblik på en uforpligtende samtale eller et møde. Vi kommer gerne ud til din virksomhed og viser dig, hvordan vi kan skabe værdi for din virksomhed.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer