Umbraco webshop

Når du skal vælge en platform til din webshop, står du overfor et valg. En Umbraco webshop, er et af de mere skalerbare og fremtidssikre valg. En Umbraco webshop kan vokse i takt med din virksomhed og dens behov.

En webshop i Umbraco der holder.

Når vi bygger en Umbraco webshop, begynder vi med et gennemtestet fundament, bygget på Umbraco. Det betyder at du allerede fra begyndelsen arbejder med et stærkt fundament, hvor webshop og website er kombineret fra begyndelsen. Det giver dig og din virksomhed en masse muligheder fremadrettet.

Modsat andre systemer til webshop, så får du hos os, en løsning hvor du har adgang til alle de funktioner du har brug for nu og i fremtiden. Det fede ved en Umbraco webshop, er at den agerer som en værktøjskasse. Systemet er så smart indrettet, at vi hurtigt og enkelt kan skjule funktioner du ikke har brug for, og derved gøre webshoppens BackOffice mere simpel og overskuelig.

Den dag hvor der så er behov for de skjulte funktioner, kan vi igen nemt gøre dem aktive igen. Det er noget vi gør rigtig meget ud af, da brugervenligheden er noget af det der er med til at definere hvorvidt en virksomhed er tilfredse med deres Umbraco webshop. Per erfaring ved vi, at det er noget af det vigtigste for virksomheder.

Læs mere om e-handel

Fordele i en Umbraco Webshop

Her hos Tea Solutions bygger vi både store og små webshop i Umbraco. Vi har en unik tilgang til løsningerne, fordi de typisk er unikke og skræddersyet til den enkelte Virksomhed. Vi ved at der ikke er nogen der gider have en webshop der ligner andres. Danske virksomheder vil skille sig ud fra mængden.

En webshop hos Tea Solutions koster lidt mere end andre steder. Til gengæld får du en kvalitets webshop i Umbraco, som du og dine kunder bliver glade for, både nu og i fremtiden.

Vi har mange års erfaring med at arbejde i Umbraco, og det gør at alle vores Umbraco Webshops forlader vores udviklere med en række standarder, der bare spiller 100% fra dag et.

  • Webshop og hjemmeside i én
  • Stærkt SEO-fundament
  • Høj hastighed
  • Integrationsmuligheder

Læs mere om e-handel

Umbraco Support

Vores arbejde er kun en del af løsningen. Når vi er færdig, afslutter vi altid arbejdet, med en grundig oplæring af det personale der skal varetage den daglige drift af siden. Derved er i selv rustet til at foretage rettelser og justeringer helt uden at vi skal involveres. Sker det, at der opstår tvivlsspørgsmål, er i altid velkomne til at ringe til os, så skal vi nok hjælpe dig videre.

Vi ved at support til din Umbraco webshop er et vigtigt, derfor er det en prioritet hos os, at være tilstede når du har brug for hjælp. Vi ved at din webshop er en forretningskritisk investering, og at nedetid koster dig penge. Under udviklingen af din løsning, har vi også tage alle vores forholdsregler for netop at hindre nedetid.

Vi har kunder der har en udvidet service, men også kunder der stort set ikke benytter sig af vores support fordi der ikke er et behov. Det er helt op til dig og din virksomheds behov.

Skal vi bygge din løsning?

Vi vil rigtig gerne arbejde sammen med dig og din virksomhed og at bygge en stærk løsning til dig. Hvis det har interesse må du meget gerne kontakte os, med henblik på en uforpligtende samtale eller et møde. Vi kommer gerne ud til din virksomhed og viser dig hvordan vi kan skabe værdi for din virksomhed.

Kontakt os