umbraco.jpg

Umbraco 
udvikling

Specialister i Umbraco platformen

Tea Solutions er et teknisk webbureau, der siden 2008 har specialiseret sig i udvikling af websites og e-handelsløsninger bygget på Umbraco platformen. Vi har valgt udelukkende at udvikle på én platform, hvilket har givet os den dybe know-how og de tekniske kompetencer til at kunne udvikle på de største Umbraco løsninger. Vi er hos Tea Solutions formentlig det mest specialiserede og dygtigste Umbraco hus i Danmark. Skal vores udviklere hjælpe dig og din virksomhed med at nå jeres digitale målsætninger? 

Umbraco siden 2009

Vi ved hvordan holdbare digitale løsninger skal udvikles i Umbraco.

Siden 2009 hvor vi begyndte at arbejde med udvikling i Umbraco har vi lanceret mere en 200 holdbare digitale løsninger for virksomheder i alle størrelser og brancher. Du kan se en håndfuld af dem under cases.

Vores webudviklere har sammenlagt over 20 års erfaring med CMS-platformen. Erfaring er netop vigtigt, for uden erfaring skabes der ingen specialister. Dit website eller e-handelsløsning er derfor i gode hænder hos os.

Umbraco ikon

Certificeret Guld Partner

Når dit projekt skal udvikles af de absolut bedste inden for Umbraco.

Fordelene ved at vælge en Guld Partner er mange. Den væsentligste er at programmet stiller krav om, at minimum to udviklere skal have gennemført uddannelse hos Umbraco. Dette er for at sikre et højt niveau hos de certificerede bureauer. Det betyder også at du får en Umbraco konsulent som kan sit håndværk til fingerspidserne. 

Derudover har en Guld Partner adgang til en lang række muligheder. Et Guld Partner-bureau har en tæt forbindelse til Umbraco hovedkontoret, og direkte forbindelse til en kontaktperson. Dette giver hurtig adgang til support hos Umbraco og derved hurtige løsninger.

om-umbraco-cms.png

Website & E-handel

Udvikling af en ny løsning, eller overtagelse af en eksisterende?

Hos Tea Solutions arbejder vi med alle typer af nye digitale løsninger. Det eneste krav er at det kan udvikles i Umbraco, men det kan det meste. Umbraco CMS er alsidigt til udvikling og et stærkt fremtidssikret fundament til website og e-handel. Hos Tea Solutions har vi igennem årene både udviklet Umbraco hjemmesider og særligt Umbraco-baserede webshops. 

Vi overtager også eksisterende udviklingsprojekter i Umbraco, og hjælper dig eller din virksomhed tilbage på sporet. Vores Umbraco konsulenter er vant til at videreudvikle på eksisterende projekter og løse dine udfordringer.

umbraco-hjemmeside.png
stjernegaard-rejser-testimonial.jpg

Hos Stjernegaard Rejser samarbejder vi med Tea Solutions om vores website. Den nuværende webløsning begyndte fra ingenting, og Tea Solutions har været med helt fra starten. I dag står vi med en solid Umbraco løsning, der er med til at sikre væksten hos os. Tea Solutions er uden tvivl blandt de dygtigste indenfor Umbraco og jeg vil ikke tøve med at anbefale dem til andre virksomheder.

5 / 5 stjerner
Asger Domino, Adm. Direktør, Stjernegaard Rejser

Kundecases udviklet i Umbraco

Herunder har vi fundet fire af vores bedste udviklingsprojekter bygget med Umbraco. Under udviklingen af løsningerne har vores udviklere måtte tænke ud af boksen og virkelige trække på deres erfaring. I alle projekterne er der gjort lidt ekstra ud af detaljerne i designet, og det stiller større krav til os. Derfor kan vi også med stolthed fremvise disse udviklingsprojekter.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

herlufsholm-logo-bg.jpg
Herlufsholm logo

Herlufsholm

Et nyt og tidssvarende Website til Herlufsholm Skole og Kostskole, med et særligt lækkert og moderne design.

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

stjernegaard-rejser-logo-bg.jpg
stjernegaard-logo-hvid.png

Stjernegaard Rejser

Website til Stjernegaard, der har fokus på detaljeret indhold, lækre billeder, informative videoer og salg af rejser

Overvejer du udvikling i Umbraco?

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Det gøres ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for din virksomhed.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer