umbraco.jpg

Umbraco 
udvikling

Specialister i Umbraco platformen

Tea Solutions er et teknisk webbureau, der siden 2008 har specialiseret sig i udvikling af Umbraco løsninger til både websites og webshops bygget i Umbraco CMS. Vi har valgt udelukkende at udvikle på én platform, hvilket har givet os den dybe know-how og de tekniske kompetencer til at kunne udvikle på de største Umbraco løsninger. Vi er hos Tea Solutions formentlig den mest specialiserede og dygtigste Umbraco leverandør i Danmark. Skal vores udviklere hjælpe dig og din virksomhed med at nå jeres digitale målsætninger? 

Umbraco leverandør siden 2009

Vi ved hvordan holdbare digitale løsninger skal udvikles i Umbraco.

Tea Solutions er dit specialiserede Umbraco bureau. Siden 2009, hvor vi begyndte at arbejde med udvikling i Umbraco CMS (Content Management System), har vi lanceret mere end 200 holdbare digitale løsninger for virksomheder i alle størrelser og brancher. Du kan se en håndfuld af dem under cases længere nede på siden.

Vores Umbraco udviklere har sammenlagt over 20 års erfaring med CMS-platformen. Erfaring er netop vigtigt, for uden erfaring skabes der ingen specialister.

Dit website eller e-handelsløsning er derfor i gode hænder hos os.

Umbraco ikon

Din Umbraco Partner

Når dit projekt skal udvikles af de absolut bedste inden for Umbraco.

Tea Solutions er Umbraco CMS Partner. Vi har arbejdet med og specialiseret os i Umbraco siden 2008, og vi udvikler både B2C- og B2B webshops og Ecommerce-løsninger i Umbraco CMS. Fordelene ved at vælge en Umbraco Partner er mange. Vi er altid opdaterede på den nyeste viden, og vælger du at samarbejde med os, får du en certificeret Umbraco konsulent som kan sit håndværk til fingerspidserne, og som kender alle muligheder i Umbraco CMS.

om-umbraco-cms.png

Website & E-handel

Udvikling af en ny løsning, eller overtagelse af en eksisterende?

Hos Tea Solutions arbejder vi med alle typer af nye digitale løsninger. Det eneste krav er at det kan udvikles i Umbraco. Det kan det meste. Et Umbraco CMS er meget alsidigt til udvikling, og et stærkt fremtidssikret fundament til website og e-handel. Hos Tea Solutions har vi igennem årene både udviklet Umbraco hjemmesider og særligt Umbraco-baserede webshops.

Umbraco er både særdeles velegnet hvis du skal drive en typisk firmahjemmeside, eller hvis du ønsker en sikker og skalerbar løsning til din kommende webshop. Du kan læse mere om Umbraco som webshopsystem i dette blogindlæg, hvor vi sammenligner Umbraco med andre populære webshopsystemer.

website-og-e-handel-i-en.png

Få hjælp til at opgradere din Umbraco løsning

Udover at vi har udviklet en lang række Umbraco løsninger helt fra bunden, så overtager vi også mange eksisterende udviklingsprojekter i Umbraco.

Vi er de helt rette at komme til, hvis du har brug for hjælp til dit Umbraco website. Det kan være at der er gået noget galt på din hjemmeside, som du har brug for hjælp til at få rettet op på. Det kan være jeres eksisterende løsning skal videreudvikles og opgraderes? Eller måske har I brug for at få jeres hjemmeside gået efter i sømmene, så I er helt up to date? Vi yder kompetent hjælp uanset hvilken problemstilling du står overfor.

Vores Umbraco udviklere er vant til at videreudvikle på eksisterende projekter og løse dine udfordringer. Det kan både være i forhold til at implementere et nyt design på hjemmesiden, nye funktioner eller noget helt tredje. Internettet er hele tiden under konstant forandring, og derfor er det vigtigt at være på forkant med de mange nye tiltag som hele tiden præger både hjemmesider og webshops.

Bliv klogere på Umbraco CMS i forhold til andre systemer i denne artikel.

illustration af to websites vist i en browser

100% mobilvenlig hjemmeside

Når vi udvikler nye websites og webshops har vi altid fokus på at bygge løsninger som er 100% optimeret til mobilbrugere. Rigtig meget trafik kommer fra mobile enheder, og derfor er det vigtigt at din hjemmeside fungerer og vises pænt på både computer og mobile enheder såsom smartphones og tablets. En god brugeroplevelse er nemlig altafgørende for, at brugerne bliver på din hjemmeside - og på sigt bliver til betalende kunder. Samtidig er en responsiv og mobiloptimeret hjemmeside utrolig vigtigt for din rangering i Google.

Vælger du at få udviklet en ny løsning i Umbraco CMS er du dækket godt ind. Her kan du nemlig sikre dig en hjemmeside, der lever op til de sidste nye standarder. 

Vi har skrevet mere om, hvorfor mobiloptimering er vigtigt, og hvad du bør vide om, hvordan man får sin hjemmeside mobiloptimeret. Det kan du læse mere om her.

maalret-tidligere-besoegende.png
stjernegaard-rejser-testimonial.jpg

Hos Stjernegaard Rejser samarbejder vi med Tea Solutions om vores website. Den nuværende webløsning begyndte fra ingenting, og Tea Solutions har været med helt fra starten. I dag står vi med en solid Umbraco løsning, der er med til at sikre væksten hos os. Tea Solutions er uden tvivl blandt de dygtigste indenfor Umbraco og jeg vil ikke tøve med at anbefale dem til andre virksomheder.

5 / 5 stjerner
Asger Domino, Adm. Direktør, Stjernegaard Rejser

Kundecases udviklet i Umbraco

Herunder har vi fundet fire af vores bedste udviklingsprojekter bygget med Umbraco.

Under udviklingen af løsningerne har vores udviklere måtte tænke ud af boksen og trække på deres mange års erfaring. I alle projekterne er der gjort lidt ekstra ud af detaljerne i designet, og det stiller større krav til os. Derfor kan vi også med stolthed fremvise disse cases.

coop-logo-bg.jpg
Coop.png

Coop Danmark

Tea Solutions er teknisk leverandør for Coop Danmark. Vi har udviklet en fælles platform og nye websites til SuperBrugsen, Kvickly, Fakta og Dagli' Brugsen.

herlufsholm-logo-bg.jpg
Herlufsholm logo

Herlufsholm

Et nyt og tidssvarende Website til Herlufsholm Skole og Kostskole, med et særligt lækkert og moderne design.

grillen_group_Logobillede.jpg
logo_nyt.png

Grillen Burgerbar

Brugervenlig og funktionel takeawayportal til Grillen Burgerbar i et stilrent og lækkert design.

cpt_logo_baggrund.jpg
check-point-travel_logo-new-hvid.png

Check Point Travel

Website og webshop til Check Point Travel. Et lækkert og indbydende rejseunivers med fokus på inspirerende billeder og informative rejsebeskrivelser.

Overvejer du udvikling i Umbraco?

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Det gøres ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for din virksomhed.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer