umbraco.jpg

Tea Solutions

er Umbraco Partner

Umbraco Partner

Hos Tea Solutions er vi specialister i Umbraco CMS. Det kommer både dig og din virksomhed til gode, og som kunde hos os er det din garanti for at vi altid er opdaterede på de seneste nyheder og opdateringer. Du kan derfor trygt lade dit website i vores hænder.

Din Umbraco Partner

Vi er stolte af at være Umbraco Partner

Vi har arbejdet med Umbraco siden 2008, og siden da har vi arbejdet målrettet mod at blive blandt de absolut bedste i Danmark til at udvikle og bygge digitale løsninger med Umbraco. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre os, og vi er altid opdaterede på den nyeste viden. 

Vores medarbejdere har gennemgået undervisning hos Umbraco HQ og er certificerede Umbraco udviklere. Denne træning sikrer at de har de nødvendige kompetencer for at kunne levere gode, holdbare løsninger.

 

 

Det nye Umbraco Logo

Websites med Umbraco

Vi har bygget mere end 200+ webløsninger med Umbraco

Vi bygger websites i Umbraco, brygget på erfaring. En erfaring som vi har tilegnet os ved at have leveret mere end 200 Umbraco løsninger til virksomheder i alle størrelser. Denne erfaringer tager vi med ind i projekter for alle vores kunder.

Det betyder at vi kan hjælpe din virksomhed med at bygge et helt nyt website eller optimere det eksisterende. Vi sætter en ære i at sørge for, at vores kunder har det bedst tænkelige website til at vækste deres forretning.

umbraco-hjemmeside.png

E-handel med Umbraco

E-handelsløsninger med eller uden integrationer.

Når vi bygger e-handelsløsninger i Umbraco, tænker vi langsigtet. En sådan løsning er ikke billig, men til gengæld er den gearet til vækst og kan vokse i takt med at din virksomhed vokser. Det betyder, at du efter et par år med vækst ikke skal til at kigge efter en ny løsning.

Vi bygger løsningen ud fra de behov, du har i dag. Det betyder, at vi ikke nødvendigvis laver store integrationer til eksterne systemer fra dag ét. Det gør vi på nogen løsninger. Andre har ikke et behov endnu, men integrationer kan altid bygges på løsningen efterfølgende.

Hvis du er i tvivl om, hvilket webshopsystem der passer bedst til dig og din virksomhed kan du læse mere i her.

umbraco-webshop.png
slider-bg.jpg

Umbraco siden 2008

"Kvalitet er et nøgleord, særligt når vi arbejder med Umbraco. Vores vigtigste opgave er at være kvalitetsbevidste ned til mindste detalje. Vi ved at bureauer lægger vægt på kvalitet, kommunikation og korrekt rådgivning. Det får du hos os."

Ring gerne til mig på +45 6127 2526

Anders Burla Johansen, CEO

Eksempler på vores arbejde

Vi arbejder med mange forskellige kunder og på mange forskellige løsninger. Vores kunder tæller både små og store virksomheder, der ønsker at deres løsning bliver den absolut bedste. Det hjælper vi dem med, men på et niveau der passer til virksomhedens størrelse. Løsningen skal passe til virksomheden, og vi bygger løsninger, der passer til den enkelte virksomhed fremfor den store og ofte dyre løsning.

Hastighedsoptimering

Skal din webløsning score 100 / 100 i Pagespeed?

Hastigheden på dit website har stor betydning i dag. Brugerne forventer at den loades lyn-hurtigt, og derfor er det relevant at arbejde med hastigheden på alle løsninger. Det giver dine brugere en god brugeroplevelse, og det har indflydelse på hele din digitale platform.

Google straffer langsomme websites men belønner ikke de hurtige. Det er dine brugere der belønner dig ved at blive på dit website. Brugersignaler giver derimod resultater både i SEO og på bundlinjen. Derved kan man sige at hastighed har indflydelse på din SEO.

pagespeed-100-100.png

Specialintegrationer

- Der gør det lettere at sælge og drive din virksomhed.

Vi bygger integrationsløsninger, der løser udfordringer hos vores kunder. Det kan være alt fra automatisk beregning af leasingpriser på biler, til løsninger der letter og optimerer den daglige drift og automatiserer tidskrævende manuelle processer.

Integrationer kan være alt fra simple API-kald til eksterne systemer eller komplette systemer såsom Navision. Vi hjælper din virksomhed med at bygge integrationer der kan betale sig, og som kan mærkes på bundlinjen ved at spare jer for manuelt arbejde.

Hvis du vil læse mere om integrationer kan du se mere i dette blogindlæg.

leasingberegner.png

Landingpages der virker

Vi overfører et lækkert design til noget der virker.

Der findes rigtig mange dygtige designere, men i sidste ende er det os som webbureau, der skal forvandle det færdige design til en funktionel landingpage. Det ved vi præcis, hvordan vi skal gøre, og samtidig gør vi det nemt at lave flere forskellige sider.

Vores erfaring strækker sig fra rejsebranchen til bilbranchen og helt ind i kursusbranchen. Vi har den fornødne erfaring til at bygge holdbare og effektive sider til dig gennem et tæt samarbejde med din webdesigner eller en af vores egne.

inspirerende-landingpages.png
coop-baggrund.jpg

I Coop har vi fået udviklet et nyt CVI som selvfølgelig skulle ud og leve digitalt. Vi stræber efter at ligge på de mest optimerede løsninger som gør både brugeroplevelsen, men også vores back-end interface intuitivt og agilt. Vi har i tæt samarbejde med Tea Solutions udarbejdet en fælles baseline, som benyttes på tværs af vores sites og afdelinger. Dette er med til at sikre en ensartethed og kvalitet på tværs. En platform der nødvendiggør kun opdatering og vedligehold ét sted – en løsning, der gør det nemt for alle interessenter. Vi er glade for at kunne dele denne rejse sammen med Tea Solutions, da vi her finder den nødvendige ekspertise samt enorme tekniske kompetencer.

5 / 5 stjerner
Sophie Vegger, Digital Projektleder, Coop Marketing

Overvejer du ny Umbraco Partner?

Vi gætter på, at du er landet på denne side, fordi du leder efter en Umbraco partner. Enten fordi du har behov for assistance, eller fordi du leder efter et bureau, der kan bygge din nye løsning. Vi vil gerne tilbyde vores hjælp, og lad os starte med en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer

Kendt Umbraco partner

Tea Solutions er en kendt virksomhed i Umbracos store community. Vi besidder sammenlagt mere end 20 års erfaring med Umbraco. Vi har siden 2008 lanceret mere end 200 Umbraco løsninger i alle størrelser. Løsninger der dækker alt fra det lille lokale website for slagteren til den helt store multisprogede løsning med både website og e-handel i samme løsning. I dag er vi Umbraco Partner. Det er din garanti for at vi kan vores håndværk til fingerspidserne. Det er vi i bund og grund særdeles stolte af.

Aktive i Umbracos community

Vi sætter en ære i at deltage i de arrangementer som Umbraco hvert år stabler på benene for deres partnere. De mange sammenkomster med Umbraco core team og Umbraco udviklere fra det meste af verden giver os et enormt netværk at trække på. Vi har været til arrangementer i bl.a. England, Belgien, USA, Tyskland og selvfølgelig Danmark. Ofte har vi optrådt som talere ved events i disse lande både i form af præsentationer af vores Umbraco e-handels modul Tea Commerce eller bare for at præsentere ny viden inden for Umbraco.