umbraco.jpg

Umbraco 
Hjemmeside

Specialister i Umbraco hjemmesider

Vi har bygget Umbraco hjemmesider siden 2008, hvilket gør Tea Solutions til et af de mest erfarne webbureauer i Danmark, når der skal udvikles, vedligeholdes eller ydes support på alle typer af Umbraco hjemmesider. Vi bygger holdbare digitale løsninger helt fra bunden, men overtager også eksisterende hjemmesider fra vores kollegaer i branchen. Vi har valgt at specialisere os inden for Umbraco CMS. Vi er derfor det rigtige valg, når du skal i gang eller videre med din eksisterende Umbraco hjemmeside.

Ny Umbraco hjemmeside

Umbraco CMS er et stærkt fundament og et godt valg til din nye hjemmeside. Det er fleksibelt nok til at håndtere både små og store hjemmesider, og løsningen kan vokse sammen med din virksomhed. Umbraco er en fremtidssikker platform.

Vi har allerede hjulpet over 200 virksomheder med en Umbraco hjemmeside, og vi vil også gerne hjælpe din virksomhed med en hjemmeside. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan vi bygger nye løsninger, så læs mere ved at klikke på knappen nedenfor.

umbraco-hjemmeside.png

Overtage en eksisterende

Har din virksomhed en eksisterende hjemmeside i Umbraco, kan I vælge at flytte til os. Vi har gennem tiden overtaget en del løsninger fra andre bureauer, og hjulpet kunderne med deres ønsker, og at nå i mål med deres deres hjemmeside.

Hos Tea Solutions får du den leverandør, du leder efter. Vi sætter en ære i at bygge holdbare digitale løsninger til vores kunder, og samtidig være til stede når der er brug for os. Lad os hjælpe dig i mål med din eksisterende Umbraco hjemmeside.

specialister-i-umbraco.png

Hurtig assistance

Har du problemer med din Umbraco hjemmeside lige nu? Har du behov for hurtigt at få assistance til at komme online igen? Hos Tea Solutions hjælper vi alle i problemer, for vi ved hvor betydningsfuldt det er, hvis din hjemmeside er gået ned.

Vi hjælper dig online, også selvom du ikke er kunde hos os. Det kan du vælge at blive efterfølgende. Vent ikke med at kontakte os. Vi hjælper med at løse problemerne nu og her, så vi hurtigst muligt kan få din Umbraco hjemmeside online.

hvorfor-vaelge-umbraco.png
actona-testimonial.jpg

Hos Actona Company har vi samarbejdet med Tea Solutions om at styrke vores digitale billede på nettet. Opgaven indbefattede at designe og udvikle et nyt profilsite. Den opgave har Tea Solutions absolut formået at løse til vores tilfredshed. Den færdige løsning matcher den tone som Actona ønsker at kommunikere. Vi kan kun anbefale andre at samarbejde med Tea Solutions

5 / 5 stjerner
Helle Bjerre Drost, Marketing Manager, Actona

Erfaring & know-how

Vi har brugt lang tid på at optimere det fundament, vi benytter til nye hjemmesider i Umbraco. Der er lagt særligt stort fokus på disse tre områder:

  • Hastighedsoptimering
  • Brugervenlighed
  • Teknisk SEO

Dette er de tre områder, som nye og eksisterende kunder er mest opmærksomme på. Vores erfaring siger, at vores kunder godt ved, at disse områder overordnet dikterer, hvorvidt en Umbraco hjemmeside bliver en succes eller er en hæmsko, der besværliggør arbejdet med løsningen.

Vi sørger også altid for, at din hjemmeside er mobilvenlig og 100% optimeret til visning på både computer, tablet og smartphone. Det kan du læse meget mere om i denne artikel.

Hos Tea Solutions sørger vi for, at din løsning bliver en fornøjelse at arbejde med, og vi sørger for, at du ved, hvordan hjemmesiden skal bruges og hvordan du arbejder i Umbraco.

Page Speed 100/100 på en Umbraco Hjemmeside

Vi arbejder kun i Umbraco

Umbraco er, ud af boksen, et CMS til din hjemmeside. Værdien ligger i den tid vi har brugt på at forfine platformen, som din Umbraco hjemmeside bygges på. Den know-how og specialisering, som vi besidder, er sammenkogt til en platform, hvor vi allerede har brugt tiden på at implementere og opbygge et solidt fundament til din hjemmeside.

I bureaubranchen er det almindeligt at arbejde med flere forskellige CMS. Tea Solutions er et specialiseret Umbraco bureau, og vi har valgt udelukkende at bygge hjemmesider i Umbraco, fordi vi mener at et ord som specialister forpligter. Vi vil være de bedste til at bygge Umbraco hjemmesider i Danmark, og det kræver at vi afgrænser os. Vi mener, at specialisering kræver afgrænsning. Du kan læse mere om fordelene ved Umbraco her. Vi har også lavet en oversigt over fordele ved Umbraco vs. WordPress. Den kan du læse her.

Derfor er vi dem, du skal arbejde sammen med om din Umbraco hjemmeside.

Umbraco ikon

Udvalgte Umbraco hjemmesider

Vi har nedenfor udvalgt fire fede Umbraco hjemmesider, vi har bygget. Disse er blot fire ud af over 200 løsninger, siden vi begyndte at arbejde med Umbraco i 2008. Vi arbejder med virksomheder i alle størrelser og i alle brancher, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

herlufsholm-logo-bg.jpg
Herlufsholm logo

Herlufsholm

Et nyt og tidssvarende Website til Herlufsholm Skole og Kostskole, med et særligt lækkert og moderne design.

logobilledelys.jpg
mazanti_logo.png

Mazanti-Andersen Korsø Jensen

Nyt website til Mazanti-Andersen Korsø Jensen der har fokus på at fremhæve deres fem forretningsområder enkelt, stilfuldt og brugervenligt.

board-logo-bg.jpg
Board Assure logo

Board Assure

Nyt, enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure, nemlig at skaffe dem flere leads.

Overvejer du en Umbraco hjemmeside?

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Det gøres ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for din virksomhed.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer