Umbraco hjemmeside

Umbraco er et stærkt fundament, og et godt valg til din hjemmeside. Det er fleksibelt nok til at håndtere både små og store hjemmesider. Og det kan vokse sammen med din virksomhed.

Specialister i Umbraco hjemmesider

Hos Tea Solutions har vi bygget Umbraco hjemmesider siden 2009, det gør os til et af de mest kvalificerede danske webbureau, til at udvikle, vedligeholde og yde support på din Umbraco hjemmeside. Vi bygger både løsninger helt fra bunden, og overtager også eksisterende hjemmesider fra vores kollegaerne i branchen.

Mange virksomheder med en eksisterende hjemmeside i Umbraco, vælger typisk at skifte til os, fordi de af forskellige årsager, ikke er tilfredse med deres nuværende leverandør. Årsagerne er mange, men af fællestræk kan nævnes pris, kompetencer og serviceniveau.

Det finder du hos Tea Solutions. Vi har valgt at specialister os inden for Umbraco, og vi er derfor det rigtige valg når du skal i gang eller videre med din Umbraco hjemmeside.

Læs mere om Umbraco CMS

Erfaring og Know-how

Ud af boksen, er Umbraco blot et CMS til din hjemmeside. Der hvor forskellen gøres, er i det arbejde vi lægger i at forfine platformen, og bygge vores eget udgangspunkt. Vores løsninger tager altid udgangspunkt i den platform, og alt den know-how, som vi har brugt mange år på at implementere og opbygge. Alt den viden tages med ind i din Umbraco hjemmeside.

Vi har brugt lang tid på at optimere, særligt på disse områder:

  • Hastighedsoptimering
  • Brugervenlighed
  • Teknisk SEO

Erfaring har vist os, at det er absolut de tre områder som nye og eksisterende kunder er mest opmærksomme på. Kunder ved godt, at de tre områder overordnet diktere hvorvidt en Umbraco hjemmeside bliver en succes, eller den bare er en hæmsko der gør arbejdet med hjemmesiden besværlig.
Hos os vil den altid være en fornøjelse at arbejde med, og vi sørger for at vores kunder ved hvordan hjemmesiden skal bruges.

Læs mere om websites

Et bureau et CMS

Inden for hjemmesidebranchen er det almindeligt, at webbureauet arbejder med flere forskellige CMS. I Tea Solutions har vi valgt udelukkende at bygge hjemmesider i Umbraco. Vi mener at et ord som specialister forpligter. Vi vil være de bedste inden for Umbraco hjemmesider i Danmark, og det kræver at vi afgrænser os. Vi mener at specialisering kræver afgrænsning.

Derfor er vi dem du skal arbejde sammen med om din Umbraco hjemmeside

Du er velkommen til at kontakte os