umbraco.jpg

Umbraco CMS

Specialister i Umbraco CMS

Hos Tea Solutions er vi specialister i Umbraco CMS (Content Management System). Vi har bevidst valgt kun at arbejde med dette CMS, fordi vi mener, at det er her vi kan skabe de bedste resultater. Det kræver en høj grad af specialisering. Derfor har vi som webbureau udelukkende arbejdet med Umbraco siden 2008. Hos Tea Solutions er vi stolte af at kunne kalde os selv for Umbraco Partner, hvilket er din garanti for at vores arbejde altid vil være i top. På denne side kan du læse alt hvad du bør vide om Umbraco som CMS.

Om Umbraco CMS

Umbraco har i dag over 500.000 aktive installationer i hele verden.

Umbraco CMS er et rigtig godt og fleksibelt valg, når du ønsker at tage din ecommerce-platform eller webshop til et nyt niveau. Umbraco CMS er et danskudviklet open-source CMS. Systemet blev lanceret i 2000 af Niels Hartvig og hans team. Umbraco er .NET-baseret, hvilket også er Microsofts egen primære udviklingsplatform. Umbraco CMS er altså et alternativ til PHP, som blandt andet kendes fra WordPress.

Siden 2000 har Umbraco været igennem kontinuerlig udvikling, og systemet bliver fortsat bedre. Umbraco teamet er voksende og det giver flere opdateringer og en stabil tilgang af nye funktioner. Sikkerheden er helt i top, og med Umbraco får du et af de mest sikre CMS-systemer, da kun få udviklere har adgang til at kode i systemet. Det betyder dog ikke at der ikke udvikles i et tempo der gør, at man kan nye skabe nye og spændende løsninger – tværtimod.

Umbraco er i dag en af verdens bedste CMS platforme til at udvikle webløsninger til virksomheder. Blandt deres mange brugere kan fx nævnes Microsoft, Coop og Peugeot og mange flere.

Umbraco ikon

Hvorfor vælge Umbraco?

7 gode grunde til at vælge Umbraco som platform.

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge Umbraco, uanset om du skal bruge en firmahjemmeside eller en webshop. Nogle af de vigtigste årsager er:

Umbraco er et moderne, skalerbart og fremtidssikkert CMS.

Umbraco er gratis. Ingen oprettelse eller omkostninger til licens.

Mange integrationsmuligheder til e-mail-, lager- og økonomisystem.

Brugervenligt Back Office når redaktøren skal tilføje/rette indhold.

Umbraco er et af de hurtigste og bedst performende CMS.

Mange designmuligheder. Med Umbraco kan alle ideer realiseres.

✔ Open source system. Dvs. du bliver 100% leverandøruafhængig. Er du ikke tilfreds med det arbejde, dit bureau laver, kan du frit tage koden og flytte til en anden leverandør.

Læs også vores blogindlæg om fordele ved Umbraco her.

om-umbraco-cms.png

Stærkt CMS fundament

Umbraco er et fremtidssikkert fundament. I dag, i morgen og i fremtiden.

Ved at vælge Umbraco er din virksomheds webløsning bygget på en fremtidssikker platform. Løsningen kan følge udviklingen i virksomheden og løbende vokse i takt med at nye behov opstår. Da Umbraco er baseret på Microsofts .NET, betyder det også helt lavpraktisk at det er utrolig nemt at arbejde med, når først man er blevet introduceret til det.

Umbraco er også fuld af muligheder, hvis du ønsker at skabe en unik webshop, der er tilpasset netop dine eller din branches behov. Kort sagt kan alt bygges ind i din løsning via CMS’et. Der kan implementeres e-handel eller bygges integrationer som dine konkurrenter ville ønske de havde. Det er derfor også utrolig nemt at arbejde med konverteringsoptimering via Umbraco, da kun fantasien sætter grænser for, hvad du ønsker din hjemmeside skal kunne.

Med Umbraco har du derfor rig mulighed for at bygge unikke løsninger og tænke ud af boksen.

staerkt-cms-fundament.png

Nemt for redaktøren. Se Umbraco demo

Umbraco og brugervenlighed går hånd i hånd. Det er en af de mest værdiskabende fordele ved systemet. Den værdi overføres direkte til dine kunder. Hos Tea Solutions har vi fokus på redaktøren, når vi udvikler løsninger. Kunder har forskellige ønsker, og dem forsøger vi at matche. Det skal være nemt. Umbraco betragtes i dag som et af de absolut mest brugervenlige CMS. Du behøver som sagt ikke at have store tekniske færdigheder for hurtigt at kunne skabe stor værdi med en Umbraco-løsning.

Se videoen herunder, der viser den simple og overskuelige opbygningen af Umbraco.

Umbraco 7 video
testimonial.jpg

Da Check Point Travel i 2017 valgte Tea Solutions til at stå for udviklingen af vores hjemmeside var det for at få kompetente og effektive udviklere til at forestå udviklingen af vores hjemmeside generelt og vores webshop specifikt. Tea Solutions har leveret varen: Vi har virkelig fået det, vi ønskede, og både deadlines og budgetter bliver holdt. Så vælg Tea Solutions hvis du ønsker løsninger, der fungerer, og en partner, du kan regne med og stole på.

5 / 5 stjerner
Dorte Kuula, Marketing manager & Webansvarlig, Check Point Travel

Umbraco og E-handel

I en Umbraco e-handelsløsning kombineres webshop og CMS i én løsning.

Vi har ofte kunder der vælger Umbraco, fordi de kan kombinere deres Umbraco e-handel med et komplet CMS. Det hele administreres fra samme back office og er en integreret løsning. Det er særdeles anvendeligt når der arbejdes med indhold.

En Umbraco webshop kan bygges lige efter din virksomheds ønsker - helt uden begrænsninger i design eller funktioner, og med de integrationer der benyttes i din virksomhed. Vi kan hjælpe dig uanset om du ønsker en webshop til B2C eller B2B-kunder. Umbraco er særligt velegnet til større webshops, som på sigt gerne vil ud på flere markeder. En af de absolutte fordele ved Umbraco som webshopsystem er, at det er nemt og hurtigt at få oversat sin webshop til andre sprog, så man hurtigt og relativt gnidningsfrit kan udvide til nye markeder. Derudover gør den simple struktur i Umbraco CMS-systemet, at det fortsat er nemt for dig som bruger at administrere flere webshops eller hjemmesider.

Dette giver dig en lang række fordele som gør, at du og din virksomhed i mange tilfælde kan arbejde hurtigere og bedre end dine øvrige konkurrenter som måske anvender et andet CMS såsom WordPress eller Shopify. Du kan se hvordan Umbraco konkret adskiller sig fra disse to systemer i denne dybdegående artikel.

umbraco-webshop.png

Umbraco websites skiller sig markant ud fra mængden

Det er ikke kun som webshop at Umbraco står stærkt. Det gør sig i lige så høj grad gældende hvis du skal bruge en ny hjemmeside.

Vi har stor erfaring med udvikling af firmahjemmesider til både store og små virksomheder. Med en Umbraco-løsning har du mulighed for at give din virksomhed alle de funktioner der er behov for i dag og i fremtiden. Med Umbraco arbejder man ikke med templates, men i stedet kan alt laves helt fra bunden. Hvis du arbejder med templates, så vil din hjemmeside både komme til at ligne og kunne præcis det samme som mange andre hjemmesider, men det gør sig ikke gældende her. Tværtimod.

Med Umbraco kan du få en hjemmeside som kan præcis det, du gerne vil have den til. Derudover kan du med de mange fantastiske designmuligheder sørge for at få præcis den visuelle identitet, som passer til din virksomhed. Du kan se hvordan Umbraco adskiller sig fra mange andre klassiske hjemmesidesystemer i denne artikel.

umbraco-hjemmeside.png

Få en hjemmeside hvor brugervenligheden er i top

En sidste stor fordel som du får ved at vælge Umbraco er, at du får en hjemmeside hvor brugervenligheden er helt i top.

Umbraco hjemmesider er optimeret fra starten, hvilket betyder at du får en hjemmeside der loader i et tempo hvor de færreste kan følge med. En lav loadtid er afgørende for at dine fremtidige brugere ønsker at blive på din side. Flere undersøgelser har også gang på gang bevist at lavere loadtider giver flere salg og leads over tid. Sammen med din hostingløsning spiller din Umbraco løsning en stor rolle for hvor god en brugeroplevelse du kan skabe.

hoej-hastighed.png

Få en løsning der er 100% optimeret til mobilbrugere

Langt størstedelen af alle brugere i dag finder dig via mobile enheder som smartphones og tablets. Det er derfor vigtigt at have fokus på at give en god brugeroplevelse på mobile enheder. Men bare rolig. Også her er du dækket godt ind.

Med Umbraco CMS er vi på forkant og kan sikre dig en hjemmeside, der lever op til de sidste nye standarder. Du kan læse meget mere om, hvorfor det er så vigtigt at have fokus på en responsiv og mobilvenlig hjemmeside i dette blogindlæg.

maalret-tidligere-besoegende.png

Se udvalgte Umbraco cases

Vi har samlet fire Umbraco cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse der netop illustrere vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid løsninger der passer til din virksomhed og budgettet, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

coop-logo-bg.jpg
Coop.png

Coop Danmark

Tea Solutions er teknisk leverandør for Coop Danmark. Vi har udviklet en fælles platform og nye websites til SuperBrugsen, Kvickly, Fakta og Dagli' Brugsen.

logo-bg-min.jpg
Danform_logo_hvid.png

Dan-Form

Website og webshop til DAN-FORM med fokus på at præsentere produkterne i webshoppen på en indbydende og elegant måde.

stjernegaard-rejser-logo-bg.jpg
stjernegaard-logo-hvid.png

Stjernegaard Rejser

Website til Stjernegaard, der har fokus på detaljeret indhold, lækre billeder, informative videoer og salg af rejser

grillen_group_Logobillede.jpg
logo_nyt.png

Grillen Burgerbar

Brugervenlig og funktionel takeawayportal til Grillen Burgerbar i et stilrent og lækkert design.

Overvejer du at vælge Umbraco?

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Det gøres ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for din virksomhed.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer

Umbraco - når kun det bedste er godt nok!

Har du en Ferrari, forventer du, der ligger en Ferrarimotor i den. Vælger du hjemmeside eller webshop fra Tea Solutions, sørger vi for det. Vores motor hedder Umbraco. Og vi garanterer at den passer til dine behov. Dét uanset om det gælder det visuelle udtryk, den almindelige hjemmesidedrift eller installation af udvidelser som fx webshop, sprog eller content marketing.

Vi bruger Umbraco som den platform, hvorfra din hjemmeside kan styres og vedligeholdes. Dit outcome er stor fremtidssikkerhed, de laveste udviklingspriser og tusindvis af udviklingsmuligheder. Umbraco er ydermere en open source-løsning. Det betyder blandt andet at du ikke efterfølgende skal ud og købe licenser. Ydermere kan du selv vælge og skifte leverandør. Du bliver med andre ord ikke låst fast.