umbraco.jpg

Umbraco CMS

Specialister i Umbraco CMS

Her hos Tea Solutions er vi specialister i Umbraco CMS. Vi har bevist valgt at arbejde med en CMS platform, fordi vi mener at specialisering kræver afgrænsning. Derfor har vi som webbureau udelukkende arbejdet med Umbraco gennem de seneste otte år. Tea Solutions er derfor en stærk samarbejdspartner når der skal udvikles eller vedligeholdes på din Umbraco løsning. Skal vi løse opgaver for din virksomhed?

Om Umbraco CMS

Umbraco har i dag over 500.000 aktive installationer i hele verden.

Umbraco er en open source CMS platform af dansk oprindelse. Systemet blev første gang lanceret i 2000 af stifteren, Niels Hartvig og hans team. Modsat mange andre CMS, er Umbraco baseret på Microsoft .NET Framework, der er et alternativ til det kendte PHP.

Siden 2000 har Umbraco været igennem kontinuerlig udvikling, og systemet bliver fortsat bedre. Umbraco teamet er voksende og det giver flere opdateringer og en stabil tilgang af nye funktioner. Sikkerheden er i top med Umbraco og blandt de mest sikreste CMS.

Umbraco er i dag en af verdens bedste CMS platforme til at udvikle webløsninger til virksomheder. Microsoft, Coop og Peugeot er allerede brugere.

Er du og din virksomhed den næste?

Umbraco ikon

Hvorfor vælge Umbraco?

7 gode grunde til at vælge Umbraco, som platform, til dit website eller e-handel.

✔ Umbraco er et moderne, skalerbart og fremtidssikkert CMS.
✔ Open Source. Ingen oprettelse eller omkostninger til licens.
✔ 500.000+ aktive websites, bruger i dag Umbraco CMS.
✔ Integrationsmuligheder til e-mail-, lager- og økonomisystem.
✔ Brugervenlig Back Office, når redaktøren skal tilføje/rette indhold.
✔ Umbraco er et af de hurtigste og bedste performende CMS.
✔ Designmuligheder. Med Umbraco kan alle ideer realiseres.

om-umbraco-cms.png

Stærkt CMS fundament

Umbraco er et fremtidssikkert fundament. I dag, i morgen og i fremtiden.

Start med det rigtige fundament. Ved at vælge Umbraco er din virksomheds webløsning bygget på en fremtidssikker platform. Løsningen kan følge udviklingen i virksomheden og løbende vokse i takt med at nye behov opstår.

Umbraco er fuld af muligheder. Det betyder at alt kan bygges ind i løsningen. Der kan implementeres e-handel eller bygges integrationer. Umbraco giver din virksomhed mulighed for at bygge unikke løsninger, og tænke ud af boksen.

staerkt-cms-fundament.png

Nemt for redaktøren. Se Umbraco demo

Umbraco og brugervenlighed går hånd i hånd. Det er en af de mest værdiskabende fordele ved systemet. Den værdi overføres direkte til vores kunder. Hos Tea Solutions har vi fokus på redaktøren, når vi udvikler løsninger. Kunder har forskellige ønsker til Back Office, og dem søger vi at matche. Det skal være nemt. Se videoen herunder, der viser den simple og overskuelige opbygningen af Umbraco.

Umbraco 7 video
stjernegaard-rejser-testimonial.jpg

Vores website er bygget på Umbraco og vi er meget tilfredse med løsningen. Vi administrerer tusindvis af undersider og landing pages hvilket med Umbraco er intuitivt og enkelt. Løsningen er kompleks med integrationer og unikke funktioner, men Tea Solutions har stadig formået at beholde overskuelighed. Vi sætter pris på det samarbejde vi har, og vil kun anbefale andre at vælge Umbraco og Tea Solutions.

5 / 5 stjerner
Kathrine Zøllner, Marketing Manager, Stjernegaard Rejser

Umbraco E-handel

Umbraco E-handelsløsning kombinerer shop og CMS i én løsning.

Vi har ofte kunder der vælger Umbraco, fordi de kan kombinere deres Umbraco E-handel med et komplet CMS. Det hele administreres fra samme Back Office og er en integreret løsning. Det er særdeles anvendeligt når der arbejdes med indhold.

En Umbraco E-handel kan bygges lige efter din virksomhedens ønsker. Helt uden begrænsninger i design eller funktioner, og med de integrationer der benyttes i din virksomhed. Læs meget mere om vores Umbraco E-handelløsning her.

umbraco-webshop.png

Umbraco website

Start med en Umbraco website og skalér den i takt med din virksomhed.

Når din virksomhed skal vælge et fundament, så er en Umbraco website et godt valg. Løsningen giver din virksomhed alle de funktioner der er behov for i dag og i fremtiden. Samtidig får du en Umbraco website der kan udbygges med Umbraco E-handel.

En Umbraco website giver mulighed for at bygge løsninger der ikke ligner konkurrenternes. Det er både med hensyn til design, funktioner og integrationer. Læs meget mere om vores Umbraco website lige her.

umbraco-hjemmeside.png

Se udvalgte Umbraco cases

Vi har samlet fire Umbraco cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse der netop illustrere vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid løsninger der passer til din virksomhed og budgettet, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

stjernegaard-rejser-logo-bg.jpg
stjernegaard-logo-hvid.png

Stjernegaard Rejser

Website til Stjernegaard, der har fokus på detaljeret indhold, lækre billeder, informative videoer og salg af rejser

actona-logo-bg.jpg
actona-logo-hvid.png

Actona Company

Website til Actona, der styrker deres online identitet og matcher den tone og stil, de ønsker at kommunikere.

Overvejer du at vælge Umbraco?

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Det gøres ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for din virksomhed.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla Johansen
CEO og Ejer

Umbraco - når kun det bedste er godt nok!

Har du en Ferrari, forventer du, der ligger en ferrarimotor i den. Vælger du hjemmeside eller webshop fra Tea Solutions, sørger vi for det. Vores motor hedder Umbraco. Og vi garanterer, at den passer til dine behov. Dét uanset, om det gælder det visuelle udtryk, den almindelige hjemmesidedrift eller installation af udvidelser som fx webshop, sprog eller content marketing.

Vi bruger Umbraco som den platform, hvorfra din hjemmeside kan styres og vedligeholdes. Dit outcome er stor fremtidssikkerhed, de laveste udviklingspriser og tusindvis af udviklingsmuligheder. Umbraco er ydermere en open source-løsning. Det betyder blandt andet, at du ikke efterfølgende skal ud og købe licenser. Ydermere kan du selv vælge og skifte leverandør. Du bliver med andre ord ikke låst fast.