umbraco.jpg

Umbraco
Bureau

Tea Solutions: Danmarks førende Umbraco Bureau

Tea Solutions er Danmarks førende Umbraco bureau. Siden 2007 har vi hjulpet mere end 200 virksomheder med at bygge deres hjemmeside- og webshopløsninger i Umbraco. Vi vil også gerne hjælpe dig med at udvikle din virksomheds kommende løsning, så den passer til netop jeres behov. Vores webbureau sørger for, at I kan bruge tiden på det, der er vigtigst for jer.

Hvorfor skal du vælge Umbraco til din virksomhed

Umbraco er et dansk CMS som i dag bruges af både virksomheder og webshops over hele verden. Umbraco CMS er baseret på Microsofts .NET-framework, hvilket giver dig en lang række fordele som virksomhed.

Nogle af de største fordele du får ved at anvende Umbraco CMS er:

  • Du får en høj grad af sikkerhed
  • Du får mulighed for at kode præcis de funktioner du ønsker
  • Du kan hurtigt skalere din forretning til andre lande
  • Du kan selv bestemme din visuelle identitet

Her hos Tea Solutions valgte vi i 2008 udelukkende at fokusere på arbejdet med Umbraco. Dels fordi vi vil være førende eksperter i Umbraco, dels fordi vi er overbeviste om, at vi med Umbraco kan skabe de bedste og mest langtidsholdbare løsninger til vores kunder.

I en digital verden hvor konkurrencen aldrig har været hårdere, har det aldrig været vigtigere at have en hjemmeside eller webshop, som lever op til de fire punkter ovenfor.

Du kan læse om flere fordele ved at vælge Umbraco i denne artikel.

Umbraco ikon

Få gavn af Danmarks bedste Umbraco eksperter

Vi er stolte af at kunne sige, at vi huser nogle af Danmarks dygtigste eksperter og specialister inden for Umbraco udvikling. Vi ved udmærket at vores produkter kun kan være lige så gode som vores medarbejdere. Derfor lægger vi et stort arbejde i altid at rekruttere de bedste udviklere og konsulenter til vores bureau.

Derudover har vi et stort fokus på at udvikle vores medarbejdere, og vi sørger for at de hele tiden bliver udfordret og dermed endnu dygtigere til deres håndværk. Udvikling af websites i alle systemer er nemlig et håndværk. Vores Umbraco-eksperter er certificerede og har tilsammen over 20 års erfaring inden for faget.

vores-specialer.png
slider-bg.jpg

Vi valgte Tea Solutions som samarbejdspartner fordi vi vægter den personlige kontakt højt. Det har været et plus at vi har haft direkte kontakt til de udviklere, som skulle arbejde på vores website. Opgaven indbefattede design og udvikling af nyt brandsite og webshop. Vi har haft en spændende proces, og ikke mindst en rigtig god dialog omkring vores ønsker. Vi har løbende fået kompetent rådgivning omkring mulige løsninger, og Tea Solutions har formået at stille spørgsmål til områder vi ikke selv havde overvejet. Det har sikret en mere langtidsholdbar løsning i sidste ende. En løsning som vi er stolte af, og som vi glæder os til at arbejde videre med fremover.

Lisbeth Heiber Sørensen, Marketing Manager, DAN-FORM

Leverandør af mere end 200 Umbraco løsninger

Siden vores opstart i 2007 har vi været med til at hjælpe mere end 200 forskellige virksomheder i ind- og udland. Med erfaring fra mere end 200 projekter findes der næppe et spørgsmål som vi ikke har fået før. Du kan derfor roligt spørge os til råds om alt imellem himmel og jord.

Igennem årene har vi både bygget unikke hjemmesider og webshops til en bred vifte af virksomheder, som har haft de bedste forudsætninger for at komme til tops i Googles søgeresultater og konvertere så mange af deres brugere som muligt.

Vi ved af erfaring at to projekter aldrig er helt ens, da vores kunders behov aldrig er ens. Vi starter ethvert projekt med et blankt stykke papir, så vi sammen kan udvikle en skræddersyet løsning som passer til din virksomheds behov. Vi starter derfor alle vores projekter med et møde, hvor vi sammen taler om netop dine ønsker og forventninger til din nye hjemmeside eller webshop. Når det kommer til hjemmesider og webshops er planlægningsfasen altafgørende, og det er her man skal skabe fundamentet for succes i fremtiden.

hjemmeside-og-website.png

Udvalgte Umbraco løsninger

Vi har udvalgt fire fede Umbraco cases, som vi har bygget. Disse er blot et lille udpluk af vores kunder. Vi arbejder med virksomheder i alle størrelser og i alle brancher, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

coop-logo-bg.jpg
Coop.png

Coop Danmark

Tea Solutions er teknisk leverandør for Coop Danmark. Vi har udviklet en fælles platform og nye websites til SuperBrugsen, Kvickly, Fakta og Dagli' Brugsen.

herlufsholm-logo-bg.jpg
Herlufsholm logo

Herlufsholm

Et nyt og tidssvarende Website til Herlufsholm Skole og Kostskole, med et særligt lækkert og moderne design.

cpt_logo_baggrund.jpg
check-point-travel_logo-new-hvid.png

Check Point Travel

Website og webshop til Check Point Travel. Et lækkert og indbydende rejseunivers med fokus på inspirerende billeder og informative rejsebeskrivelser.

grillen_group_Logobillede.jpg
logo_nyt.png

Grillen Burgerbar

Brugervenlig og funktionel takeawayportal til Grillen Burgerbar i et stilrent og lækkert design.

Skal vi bygge din Umbraco løsning?

Vi vil rigtig gerne arbejde sammen med dig og din virksomhed om at bygge en stærk løsning til dig. Hvis det har interesse, må du meget gerne kontakte os med henblik på en uforpligtende samtale eller et møde. Vi kommer gerne ud til din virksomhed og viser dig, hvordan vi kan skabe værdi for din virksomhed.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer