Sitemap

Sidst opdateret: 30. januar, 2018

Vores sitemap har det primære formål at give Google og øvrige søgemaskiner et hurtigt overblik over opbygning af dette website. Sekundært giver det også vores besøgende overblik over hvilke sider på teasolutions.dk der er relevante for dem. Et sitemap giver også mulighed for at vise det mest relevante sider og indhold hvorved både Google og den besøgende nemmere kan finde frem til det rette indhold. Dette har vi gjort nedenfor, hvor du og google finder en overblik over de vigtigste sider på dette domæne.

Oversigt over vigtigste sider

Tea Solutions er et webbureau, hvilket er den branchespecifikke betegnelse for et digital eller online bureau, der beskæftiger sig med udvikling, supportere og optimering af webløsninger for virksomheder. Der findes mange af dem, men selvom branchen er den samme, er der stor forskel på hvilke systemer og hvilke kodesprog de arbejder med. Et par eksempler er .net og php. Hos Tea Solutions arbejder vi udelukkende med .net og det har vi gjort siden 2008.

Vores services dækker over de specialistområder som vi beskæftiger os med i Tea Solutions. Vi arbejder med et meget afgrænset felt af specialer indenfor webløsninger, fordi vi mener at specialisering kræver afgrænsning. Hvad vi præcis arbejder med, kan du se lige her:

Website er et af de områder inden for digitale løsninger, som vi har arbejdet med længst og faktisk lige siden at Tea Solutions gik i luften. Derfor ved vi også hvordan vi skal bygge et der virker og skaber resultater for vores kunder. Hvilket også er det overordnet formål med et website. Vise hvem du og din virksomhed er og skabe det rette førstehånds indtryk.

E-handel er også et af det områder, som vi har beskæftiget os med længe. Den type E-handel som vi arbejder med i Tea Solutions, er mere målrettet mod de ambitiøse virksomheder. Vores løsning er ikke en hurtig vej til en billig shop. Derimod passer den til de virksomheder der allerede har en løsning, men nu ønsker at automatisere processer og skalere deres virksomhed med integrationer.

Umbraco CMS er den platform vi bruger, når vi skal bygge et nyt website eller en e-handelsløsning til vores kunder. Denne platform har vi arbejdet med i mange år og kan med stolthed nævne at vi er et af de mest kompetente bureauer i Danmark inden for Umbraco. Vi har arbejdet med det siden 2009, og forventer at arbejde med det mange år frem.

Ressourcer om Umbraco

Umbraco webshop
Umbraco hjemmeside
Umbraco udvikling
Umbraco partner
Umbraco Konsulent
Umbraco intranet extranet

Bureau i dit lokale område

Tea Solutions har kunder i hele Danmark. Vi støder af og til på kunder der foretrækker et bureau i deres by, men når det kommer til stykket er årsagen, at de gerne vil mødes en eller to gange. Når de indledende møder er overstået, så har placeringen typisk ingen betydning, da al kommunikation foregår over e-mail og telefon. Kig derfor altid uden for din by, og vælg den leverandør der er bedst egnet til at løse din digitale løsning, og ikke blot en lokal. Se oversigten herunder.

Webbureau Aarhus
Webbureau København
Webbureau Odense
Webbureau Aalborg
Webbureau Herning
Webbureau Ikast
Webbureau Nordjylland
Webbureau Esbjerg
Webbureau Holstebro
Webbureau Horsens
Webbureau Kolding
Webbureau Randers
Webbureau Silkeborg
Webbureau Vejle
Webbureau Viborg
Webbureau Roskilde

Vil du vide mere om Tea Solutions?

Du kan læse meget mere om Tea Solutions under om os i menuen. Her finder du information om, hvad vi laver og hvem vi er. Hvis du vil se, hvad vi tidligere har lavet af løsninger for vores kunder så kig nærmere under Cases. Når du er blevet inspireret af de mange fede løsninger som vi har bygget gennem tiden, så er det tid til at kontakte os. Vi skulle jo gerne i gang med at bygge en ny digital løsning til dig og din virksomhed.