SEO

der giver resultater

Derfor er SEO vigtigt for din virksomhed

Kunder finder ikke din virksomhed og dens varer eller ydelser, hvis ikke de er synlig i søgemaskinerne. SEO er derfor vigtigt hvis du ønsker vækst i din virksomhed og få flere kunder – og det vil de fleste! Med SEO arbejdet, sørger vi for at du bliver synlig på søgeord der er relevante for din virksomhed. Vi fastlægger en individuel SEO strategi, udfører optimeringsarbejde og dokumentere resultaterne.

25 %

Søger direkte efter et specifikt produkt i Google. Personerne er yderst købeklare og nær afslutning af deres købsrejsen.

55 %

Af alle søgninger i Google sker fra mobilen, og den har dermed overhalet desktop som den meste anvendte enhed.

60 %

Af alt organisk trafik fra et gennemsnitligt søgeord, går til de tre øverste resultater. Færre besøger side to på Google.

96 %

Er Googles aktuelle markedsandel i Danmark, og illustrere deres betydning. Optimer din SEO mod trafik fra Google.

Det kan din virksomhed opnå med seo

Alle virksomheder kan gavne af SEO uanset branche. Om den henvender sig mod B2B eller B2C har ingen betydning. Alle kunder søger efter ydelser, produkter og services på søgemaskinerne. Din virksomheds fulde potentiale kan vi definere ved at gennemgå din case. Vi har herunder samlet et par eksempler på resultater som din virksomhed kan opnå med SEO.

Mere salg & flere leads

Tiltræk de rigtige besøgende med SEO, og opnå de bedste resultater.

Det overordnede mål med SEO er at skabe resultater for din virksomhed. Det vil typisk være i form af flere konverteringer på en webshop eller flere henvendelser på et website. Det kan også være download af en e-bog eller besøgstid på en vigtig side.

Den gode SEO fokuserer på at tiltrække relevante besøgende fra relevante søgeord. De kunder der i realiteten er interesseret i dine produkter eller ydelser. Konvertere de besøgende ikke, så sørger vi for at websitet bliver konverteringsoptimeret.

mere-salg-og-flere-leads.png

Den langsigtede løsning

Resultatet af succesfuldt SEO arbejde, er en investering der skaber besøgende og salg, hver eneste dag i lang tid.

Sammenligner du SEO med øvrige muligheder indenfor digital marketing, så er SEO den mest langsigtede løsning for alle virksomheder.

den-langsigtede-loesning.png

Målbare resultater

Vi sørger for at dokumentere de resultater vi skaber for din virksomhed. En del af arbejdet består i at opsætte sporing på relevante KPI’er. Ved at give et fuldstændigt overblik over resultaterne, er ingen i tvivl om effekten af SEO arbejdet.

Gennem løbende rapportering har din virksomhed altid overblik over hvordan det går med SEO optimeringen. Rapporten modtages helt automatisk – hver eneste måned. Er der et behov for realtidsrapportering kan vi også opsætte dette.

maalbare-resultater.png

Vi klarer din SEO, mens du passer din virksomhed

Hos Tea Solutions arbejder vi med et SEO framework der virker for alle vores kunder. Vores overordnet mål med søgemaskineoptimering, er skabe relevante besøg til din virksomheds website. Det giver dig det bedste fundament for at vækste din forretning, og som man siger: Langsigtet vækst kræver langsigtede investeringer. Derfor skal du satse på SEO.

Strategi & målsætning

Vi sammensætter en SEO strategi til din virksomhed. En strategi hvor vi med udgangspunkt i jeres mål, beskriver vejen til resultaterne.

Teknisk SEO optimering

Det tekniske fundament skal være i orden, og det er noget af det første vi kigger på, inden det egentlige seo arebjde begyndes. Det er her vi ofte finder flest fejl.

Konverteringssporing

I samarbejde med din virksomhed, opsætter vi relevant konverteringssporing. Der skal spores på handlinger besøgende foretager sig og det der skaber værdi.

Optimering af indhold

Vi sørger for at websitets indhold målrettes relevante søgeord. Vi kommer med anbefalinger eller sørger for at udføre arbejdet for din virksomhed.

Linkbuilding

Indgående links er stadig det vigtigste parameter i SEO, og det der giver resultater. Vi bygger troværdige og relevante links til din virksomheds website.

Søgeordsanalyse

Formålet med søgeordsanalysen er at finde frem til de søgeord der er relevante for din virksomhed. Dette baseret på branchen, kunder og produkterne.

Konkurrentanalyse

Her klarlægger vi, og giver dig et overblik over hvad konkurrenten gør. Hvad de får ud af det og giver konkrete anbefalinger til hvordan det kan gøre bedre.

SEO analyse

En komplet teknisk gennemgang af et website med det formål at optimere det tekniske fundament. Begyndelsen på alt SEO, starter med en analyse.

Overvejer du SEO til din virksomhed?

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Det gøres ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for virksomheden.

Kontakt os

Indtast dit telefonnummer
Indtast dit firmanavn
Skriv en besked til os
joachim-kontaktformular.jpg
Joachim Tranberg
Online marketing specialist