Programmering
Sidst opdateret: 18 oktober, 2017

Programmerings projekter

Har du brug for custom programmering til dit projekt?

I særlige projekter kan der være behov for special programmering. Det kan Tea Solutions hjælpe dig med at løse. Du har en funktionalitet du gerne vil have lavet, og vi får det til at ske. Det gør vi gennem et tæt samarbejde . Det sikre løsningen bliver korrekt, førstegang.

Det sørger vi for i dit programmeringsprojekt

Kodning

Dit projekt er kodet i standard programmeringssprog. Det betyder at "alle" kan lave tilføjelser eller rettelser.

Specifikationer

Du får leveret produktet som aftalt. Det er gennemtestet og i får den nødvendige oplæring i betjeningen hvis nødvendigt.

Stabilitet

Vi opbygger projekterne ud fra de rigtige standarder og metoder. Det giver dig stabilitet, og minimale problemer.

Gennemarbejdet

Vores programmerings løsninger er gennemarbejdet og vi bestræber os på færest mulige fejl, ellers retter vi dem.

Kodesporg

Hos Tea Solutions kan vi kode i langt de fleste programmeringssprog. Det betyder at vi også kan lave den løsning som du har brug for da vi ikke er begrænset af kodesproget. Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på at vurdere opgaven. Vi er ikke blege for at komme med gode råd, og takke nej til opgaver der ligger uden for vores kompetenceområde. Vi har dog endnu ikke måtte skuffe nogen med en afvisning af en opgave.

Implementering

Store virksomheder har oftest store it-systemet kørende sideløbende med deres hjemmeside. Vi får gerne disse systemet til at samarbejde ved at programmering af en implementering. Dette gør vi jævnligt når vi bygger webshops. Mange søger f.eks. implementering med deres regnskabsprogram, og hvis de ikke lige anvender de mest gængse, så skal der lavet noget tilpasset programmering til det enkelte software.
Derudover er vi vant til at lave implementeringer til nyhedsbrev sites. Vi har derfor med garanti mulighed for at lave de implementeringer som du har brug for inden for programmering.

Funktionalitet

Hvis du har fået en rigtig god ide til en funktionalitet, som kræver programmering udover det sædvanlige, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har lavet lignende cases hvor vi blot bliver præsenteret for det færdige produkt, vejen dertil er ofte overladt til os. Det giver altid spændende programmeringsprojekt og super gennemførte løsninger. Der er intet ved en fed ide, hvis udførelsen er dårligt. Derfor sætter vi en dyd i at lave kvalitets programmering til dig.

B2C systemer

Programmeringsløsninger til konsumentmarkedet har mere fokus på brugervenligheden fremfor funktionaliteten. Selvfølgelig skal den bagvedlæggende programmering være bygget ordentligt, men oftest er det frontend funktionaliteten der kommer først. Du kan have det bedste system, men hvis brugervenligheden er dårlig, så er det ligegyldigt hvor mange funktioner der er. 
Vi har blandt andet bygget et system til Falck, der anvendes i Legoland. Her var det f.eks. vigtigt at det var så simpelt at børn kunne bruge det.

B2B systemer

Inden for programmering hjælper vi dig med at udvikle lige det system som du har brug for. Vi har tidligere udviklet flere systemer som kunden efterfølgende sælger som et produkt til andre virksomheder.
Vi har skarp forståelse for dine behov, og vil egentlig heller betegnes som sparringspartner i stedet for leverandør. Vi vil gerne sikre os at du får den helt rigtige løsning, derfor kommer vi som regel også med konstruktive forslag til forbedringer der muligvis kunne gøres bedre eller laves på en anden måde der fremtidssikre produktet bedre. Det betyder at du ikke står om flere år, men en løsning hver du ikke kan få tilføjet den funktionalitet som du har brug for. Det er kvalitets programmering.

Apps

Vi laver også app. Apps kan hos os opdeles i 2 modeller. Den ene er en webbaseret app, altså en underside der udelukkende et lavet en mobilbruger. Når en hjemmeside kun er bygget til mobil, kan den gøres meget mere mobilvenlig end et almindeligt responsivt design. Dette er den billige løsning
”Rigtige” apps laver vi til alle enheder. Det tager lang tid at lave en god app, og derfor koster de også noget mere. Her skal også laves mange variationer og det giver meget programmering.
Fang os gerne og lad os tage en snak om apps.