Privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Tea Solutions
Rømersvej 19C
7430 Ikast
Telefon: +45 82 307 306
Email: info@teasolutions.dk

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Læs guiden her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Formål med cookies på vores website

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.
Remarketing, så vi kan målrette tidligere besøgende

Cookies anvendt på vores website

Umbraco Cookies

ASP.NET_SessionId
Navn: asp.net
Levetid: Lukning af browser
Beskrivelse: Automatisk cookie genereret af ASP.NET (kodesproget der anvendes i Umbraco), første gang du besøger vores website.

__RequestVerificationToken
Navn: asp.net
Levetid: Lukning af browser
Beskrivelse: Anti Forgery Token, hvis formål er at hindre CSRF angreb på kontaktformulareren  

Facebook Cookies

Fr
Navn: Facebook
Levetid: 3 måneder
Beskrivelse: Bruges til annoncering og remarketing på Facebook

AppNexus Cookies

uuid2, sess, icu, anj,
Navn: adnxs
Levetid: 3 måneder, 1 dag, nuværende år, 1 år
Beskrivelse: Bruges til at indsamle information om bruger. Primært i forhold til annoncering

Læs privatlivspolitik her: https://www.appnexus.com/en/company/cookie-policy

LinkedIn Cookies

_bizo_bzid, _bizo_cksm, _bizo_np_stats
Navn: Bizo (Now owned by LinkedIn)
Levetid: 1 dag, 1 dag, 1 dag
Beskrivelse: Bruges til at målrette annoncering

BizographicsOptOut, BizoUserMatchHistory,  BizographicsID, BizoData, BizoNetworkPartnerIndex, lang, JSESSIONID, BizoCustomSegments, BizoID, UserMatchHistory
Navn: LinkedIn Ads
Levetid: 5 år, 6 måneder, 6 måneder, 6 måneder, 6 måneder, lukning af browser, lukning af browser, 6 måneder, 6 måneder, lukning af browser
Beskrivelse: Bruges til annoncering og remarketing på Linkedin

Lidc, _lipt, bcookie, bscookie, L1c
Navn: LinkedIn
Levetid: 1 dag, 1 måned, 1 år, 1, år, lukning af browser
Beskrivelse: Bruges til LinkedIn deleknapper og annoncetags

Læs Linkedins Cookiepolitik: https://www.linkedin.com/legal/cookie-table

Google Cookies

_ga,_gid, _gat, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Navn: Google Analytics
Levetid: 2 år, 1 dag, 10 minutter, 2 år, 10 minutter, 30 minutter, lukning af browser, 6 måneder, 2 år
Beskrivelse: Anvendes til anonym traffik analyse

_gads, _gac
Navn: adnxs (bruges af Google)
Levetid: 6 måneder, 6 måneder
Beskrivelse: Bruges til at styre visnings-frekvensen af annoncer fra Google.

NID, SID
Navn: Google
Levetid: 6 måneder
Beskrivelse: Bruges af Google til at huske dine præferencer i browseren. Denne indeholder fortrukne sprog, antallet af søgeresultater i Googles søgemaskine samt info om din søgehistorik. Cookien placeres af Google Chrome, ikke af Tea Solutions.

Læs Googles privatlivspolitik her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Google Adwords Cookies

IDE, DSID, FLC, AID, TAID
Navn: DoubleClick (Google Adwords)
Levetid: 13 måneder
Beskrivelse: Bruges af Google til at fremvise annoncer på nettet

Læs Googles privatlivspolitik her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Hotjar Cookies

_hjClosedSurveyInvites, _hjDonePolls, _hjMinimizedPolls, _hjDoneTestersWidgets, _hjMinimizedTestersWidgets, _hjIncludedInSample
Navn: Hotjar
Levetid: 1 år
Beskrivelse: Bruges til at indsamle data om brugerens brug af vores website.

Læs Hotjar's privatlivspolitik her: https://www.hotjar.com/cookies

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. Personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Tea Solutions, skal du rette henvendelse på info@teasolutions.dk eller telefon +45 82 307 306. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.