Hejsa...

Vi er Tea Solutions

Vi brygger website og e-handelsløsninger i Umbraco der lige er en tand bedre end kollegaerne i branchen. Vi skaffer mere salg og flere leads til nye eller eksisterende webløsninger med digital marketing. Bliver du kunde i vores webbureau, er du ikke bare endnu en kunde. Du er en samarbejdspartner. Vi arbejder nært med din virksomhed, for at skabe resultater. Derfor Tea Solutions. Vælg os, når kunderne skal vælge dig.

Holdbare digitale løsninger

Brygget på kvalitet

I Tea Solutions er vi ikke tilfredse før vores kunder er. Vores løsninger skal løse udfordringer i virksomheden, ellers er det ikke en løsning. Det er ligegyldigt om det er manglende salg, en kompliceret webløsning eller noget helt tredje.

Samarbejder din virksomhed med Tea Solutions, skal vi nok sørge for at i kan bruge jeres tid der hvor i er bedst. Med vores kompetencer og erfaring, er din virksomhed og jeres webløsning i trygge hænder.

holdbare-digitale-loesninger.png

Bureau med 10 års erfaring

I 8 år har vi specialiseret os i Umbraco CMS

Tea Solutions åbnede døren for den første kunde i 2007. Siden begyndelsen har vi hjulpet adskillige virksomheder fra hele Danmark, og mange af dem er stadig hos os i dag. Det er de, fordi vi er tilstede når der er brug for os.

Bliver du kunde hos os, oplever du at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker lange relationer med vores kunder, og går meget op i at give korrekt rådgivning. Vores kunder får den optimale løsning fremfor den komplekse.

bureau-med-10-aars-erfaring.png

Nærhed I hele danmark

Du kan altid ringe direkte til udvikleren på din løsning 

Vi er aldrig mere end et opkald væk og du må altid ringe. Selvom vi arbejder fra Jylland, har vi kunder over hele Danmark. Vi har faktisk flere kunder i København og Aarhus end vores nærområde. Vi bliver valgt pga. vores kompetencer frem for lokation.

Indimellem opstår behovet for at se hinanden i øjnene. Det er typisk i begyndelsen af nye samarbejder. Vi kommer gerne forbi din virksomhed uanset lokation. Det er særligt vigtigt for os at vi kender virksomheden og de medarbejdere vi skal arbejde med.

naerhed-i-hele-danmark.png

Indblik I vores hverdag

Kig os over skulderen på en helt tilfældig dag. Afsløret, ikke helt tilfældig. Det er svært at se naturlig ud, når der står en kameramand bagved os, men vi gjorde alt hvad vi kunne. Vi er trods alt ikke modeller, men specialiserede nørder der brænder for holdbare digitale løsninger.

slider-bg.jpgslider-bg.jpg
hverdagsbillede1.jpg
hverdagsbillede2.jpg
hverdagsbillede3.jpg
hverdagsbillede4.jpg
hverdagsbillede5.jpg
hverdagsbillede6.jpg
hverdagsbillede7.jpg
hverdagsbillede8.jpg

Nu er det op til dig

Vi vil meget gerne samarbejde med dig og din virksomhed. Har du behov for en helt uforpligtende telefonsamtale om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, allerede i dag.