om-os.jpg

Hejsa...

her kan du læse om os

Vi er Tea Solutions - Et Webbureau

Vi brygger website og e-handelsløsninger i Umbraco, der lige er en tand bedre end kollegaerne i branchen. Bliver du kunde i Tea Solutions, er du ikke bare endnu en kunde. Du er en samarbejdspartner. Vi arbejder nært med din virksomhed for at skabe resultater. Derfor Tea Solutions. Vælg os, når kunderne skal vælge dig.

Vi er formet af vores historie, værdier og det kvalitetsarbejde vi udfører. Vores logo og navn symboliserer hvem vi er. Te associeres med en beroligende og hyggelig stund, ligesom den indledende dialog med os. Den grønne farve i logoet definerer os, som samarbejdspartner. En imødekommende, loyal og intelligent samling af specialiserede nørder, der brænder for holdbare digitale løsninger.

200plus.png

Digitale Løsninger

14aar.png

Som Webbureau

12aar.png

Med Umbraco CMS

aaa.png

Kreditvurdering

Holdbare digitale løsninger
brygget på kvalitet

I Tea Solutions er vi ikke tilfredse før vores kunder er. Vores løsninger skal løse udfordringer i virksomheden, ellers er det ikke en løsning. Det er ligegyldigt om det er manglende salg, en kompliceret webløsning eller noget helt tredje.

Samarbejder din virksomhed med Tea Solutions, skal vi nok sørge for, at I kan bruge jeres tid, der hvor I er bedst. Med vores kompetencer og erfaring, er din virksomhed og jeres webløsning i trygge hænder.

holdbare-digitale-loesninger.png

Webbureau siden 2007

Siden 2008 har vi specialiseret os i Umbraco CMS. Derfor tør vi godt sige, at vi er Danmarks førende Umbraco udviklingshus.

Tea Solutions åbnede døren for den første kunde i 2007. Siden begyndelsen har vi hjulpet adskillige virksomheder fra hele Danmark, og mange af dem er stadig hos os i dag. Det er de, fordi vi er til stede når der er brug for os.

Bliver du kunde hos os, oplever du, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker lange relationer med vores kunder, og går meget op i at give korrekt rådgivning. Vores kunder får den optimale løsning fremfor den komplekse.

bureau-med-10-aars-erfaring.png

Nærhed i hele danmark

Du kan altid ringe direkte til udvikleren på din løsning 

Vi er aldrig mere end et opkald væk og du må altid ringe. Selvom vi arbejder fra Jylland, har vi kunder over hele Danmark. Vi har faktisk flere kunder i København og Aarhus end vores nærområde. Vi bliver valgt pga. vores kompetencer frem for lokation.

Indimellem opstår behovet for at se hinanden i øjnene. Det er typisk i begyndelsen af nye samarbejder. Vi kommer gerne forbi din virksomhed uanset lokation. Det er særligt vigtigt for os, at vi kender virksomheden og de medarbejdere vi skal arbejde med.

naerhed-i-hele-danmark.png

Indblik I vores hverdag

Kig os over skulderen på en helt tilfældig dag. Afsløret, ikke helt tilfældig. Det er svært at se naturlig ud, når der står en kameramand bagved os, men vi gjorde alt hvad vi kunne. Vi er trods alt ikke modeller, men specialiserede nørder, der brænder for holdbare digitale løsninger.

slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
hverdagsbillede1.jpg
slider-bg.jpg
hverdagsbillede2.jpg
slider-bg.jpg
hverdagsbillede3.jpg
slider-bg.jpg
hverdagsbillede4.jpg
slider-bg.jpg
hverdagsbillede5.jpg
slider-bg.jpg
hverdagsbillede6.jpg
slider-bg.jpg
hverdagsbillede7.jpg
slider-bg.jpg
hverdagsbillede8.jpg

Opstarten af Tea Solutions i 2007

Ambitionen om at starte et webbureau begyndte under datamatikerstudiet. Tre af de kommende fem grundlæggere blev kontaktet af en større kunde, der ønskede et nyt website til deres virksomhed. Systemet til kundens website blev udviklet under den afsluttende periode af studiet, og udmøntede sig i TeaCMS, et CMS udviklet helt fra bunden. Casen blev derved fundamentet for dannelsen af Tea Solutions ApS i november 2007, få dage efter studiets afslutning.

Anders Burla Johansen, der i dag ejer Tea Solutions, var blandt de fem stiftere. Visionen blandt de fem var at opbygge et bureau, der fokuserede på udarbejdelse af kvalitetswebsites og e-handelsløsninger for virksomheder. De fem lejede sig ind i lokaler på Rømersvej i Ikast. Møbleringen var, som i en typisk nystartet virksomhed, en anelse primitiv og sparsom, men Tea Solutions var i gang.