Facebook
Annoncering

Derfor er Facebook vigtig for din virksomhed

Din virksomheds målgruppe er tilstede på Facebook uanset branche eller kundetype. Vi hjælper din virksomhed med at målrette potentielle kunder, gennem skræddersyet annoncering på Facebook. Der er mange forskellige annoncetyper og også en der matcher din virksomheds behov. Facebook er i øjeblikket berygtet for at være en af de mest effektive former for digital marketing.

72 %

Af hele Danmarks befolkning er på Facebook. Din målgruppe er tilstede. Målret annoncer mod dem og sælg mere.

41 %

Af alle annoncører mener at Facebook annonceringer er kritisk for virksomhedens omsætning og dens eksistens.

49 %

Synes godt om et brand på Facebook, fordi de oprigtig er interesseret i at købe et produkt eller modtage relevante posts.

40 min

Det er så længe en gennemsnitlige bruger er online på Facebook, hver eneste dag. Det er det højeste af alle sociale medier.

Det kan Facebook gøre for din virksomhed

Alle virksomheder kan gavne af Facebook annoncering pga. de mange annonceformater. Hvorvidt det er B2B eller B2C har ingen betydning. Det er blot et spørgsmål om den rigtige målretning. Fremvises relevante annoncer til den rigtige målgruppe, er Facebook den bedste kanal til at skabe et behov for dit produkt og booste kendskabet. Se hvordan vi gør ved at læse videre.

Mere relevant trafik

✔ Flere besøg og konverteringer ✔ 100% målbare resultater

Din virksomheds nye website er live, og klar til at tage imod en masse relevante besøg. Her kommer Facebooks annoncerings muligheder ind i billedet. Ved at sende relevante besøgende ind kan du finde nye kunder og øge konverteringen.

Den største fordel ved Facebook er at du ikke behøver at kende søgeord for at kunne målrette brugerne på Facebook. Alt der behøves er en definition af din målgruppe ud fra geografiske og demografiske faktorer. Resten er opsætning.

mere-relevant-trafik.png

Flere videovisninger

✔ Mange visninger til en billig pris ✔ Sporbare resultater for hver video

Facebook elsker videoer, og vi anbefaler vores kunder at anvende videoer til annoncering. Videoer er gode fordi virksomheden kan visualisere budskaber og produkter – hurtigt, effektivt og med stor succes.

Videoannoncering er den billigste annoncetype fordi Facebook har forstået at deres brugere interagere mere med videoer. Derfor skaber videoannoncering også rigtig gode resultater for virksomheder.

flere-videovisninger.png

Leadgenerering

✔ Leads af høj kvalitet ✔ Overblik over prisen pr. lead

En stabil tilgang af leads er fundamentalt for mange B2B og B2C virksomheder. Leads bliver traditionelt indsamlet gennem formular på virksomhedens website.

Lead annoncetypen gør at leads kan indsamles uden at brugeren forlader Facebook. Kontaktoplysninger såsom navn, e-mail og nummer udfyldes hurtigt og automatisk.

leadgenerering.png

Målret tidligere besøgende

✔ Retargeting skaber resultater ✔ Den billigste konverteringspris

Med retargeting kan der målrettes mod tidligere besøgende på et website. Det bruger vi altid og med stor succes for vores kunder. Personer der allerede har besøgt websitet har en reel interesse i din virksomheds produkt eller ydelse.

Retargeting gør at vi kan påvirke dem igen og overbevise dem om at din virksomhed er den rette for dem.

maalret-tidligere-besoegende.png

Rapportering

Gennem løbende rapportering har din virksomhed altid overblik over hvordan det går med Facebook annonceringen. Rapporten modtages helt automatisk – hver måned.

Vi sørger også for at du har adgang til rapportering i realtid. Hvis du har behov for at følge med løbende. Du kan få et eksempel på hvordan vores rapport ser ud, ved at skrive til os.

rapportering.png

Vi klarer din Facebook. Du passer din virksomhed

Hos Tea Solutions ved vi hvad der virker i Facebook annoncering. Vi har opbygget et framework specielt til vores kunder der virker. Vi har erfaring fra mange forskellige virksomheder. Erfaring som vi tager med i arbejdet for din virksomhed.

Strategi & målsætning

I samarbejde med din virksomhed sammensættes der en digital marketing strategi og en målsætning for Facebook anonceringen.

Konverteringssporing

Vi opsætter sporing med Facebook Pixel, og sørger for at alle konverteringsmål bliver målt så resultaterne bliver synlige i rapporteringen.

Løbende optimering

Rentabel Facebook annoncering opnås ved løbende at optimere og vedligeholde kampagner og annoncer. Vi sørger for at alt er under løbende optimering.

Split testing

En del af den løbende optimering handler om at afprøve forskellige varianter af annoncerne, for at finde frem til den bedste annonceopbygning.

Annonceudarbejdelse

Vi udarbejder annoncemateriale og tekster der sælger. Vi kan også udarbejde billede og videomateriale for din virksomhed til annonceringen.

Skalering af kampagner

Facebooks algoritme virker bedst når der sker en gradvis skalering af antallet af kampagner og budgettets størrelse. Det hele sørger vi for.

I Presidents Institute samarbejder vi med Tea Solutions om Facebook annoncering. Vores mål er at øge kendskabet til vores arrangementer og sælge flere billetter. Sammen udarbejder vi digitale målsætninger, som efterfølgende bliver eksekveret af Tea Solutions. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og de resultater der er opnået gennem Facebook. Jeg vil gerne give Tea Solutions mine bedste anbefalinger.

Jacob Oredsen, Digital Director, Presidents Institute

Overvejer du Facebook annoncering?

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Det gøres ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for virksomheden.

Kontakt os

Indtast dit telefonnummer
Indtast dit firmanavn
Skriv en besked til os
joachim-kontaktformular.jpg
Joachim Tranberg
Online marketing specialist