e-handel.jpg

Ambitiøs
E-handel

E-handel på næste niveau?

I Tea Solutions har vi kompetencerne og erfaringen til at bygge din næste e-handelsløsning. Vi er skabt for at bygge webløsninger der virker og det har vi gjort siden 2007. Din kommende e-handel er i gode hænder hos os. Vores bureau har bygget over 200 løsninger til virksomheder i Danmark. Hvis du leder efter et kvalitetsbevidst webbureau, så er du kommet til det rette sted.

Skræddersyet e-handel

To virksomheder er ikke ens - derfor skræddersyr vi til den enkelte.

Vores e-handelsløsninger bliver skræddersyet til hver enkelt virksomhed, og indeholder de funktioner, der er behov for. Resultatet er en komplet løsning, der letter dagligdagen og kan mærkes på bundlinjen.

Nogle ting skal bare være enkle og virke. Det gælder især e-handel. Det skal være effektivt og tidsbesparende. Både for din virksomhed og for dine kunder. Alt dette kan vi hjælpe dig og din virksomhed med.

skraeddersyet-e-handel.png

Fokus på dine kunder

Alle kunder er forskellige. Vi bygger en løsning der rammer plet.

I e-handel er det nødvendigt at sætte sig i kundens sted. Løsningen skal bygges målrettet mod slutkunderne, for ellers virker den ikke efter hensigten. Udfordringen er at der ikke findes en direkte opskrift på e-handel, men her har vi mange års erfaring at trække på.

Når vi bygger din e-handelsløsning, sætter vi os grundigt ind i din virksomhed, kunderne og målgruppen. Vi stiller dybdegående spørgsmål, for at løsningen kan appellere bedst muligt til din virksomheds målgruppe.

fokus-paa-dine-kunder.png

Nem administration

Vores løsning er intuitiv, overskuelig og brugervenlig.

Nem administration er det der adskiller vores løsning fra andre. Vi har skarpt fokus på dem, der skal bruge løsningen. Ved at lette den daglige drift af e-handelsløsningen, sparer din virksomhed tid og penge. Det kan mærkes på bundlinjen.

Vores løsning kan skræddersys præcis efter jeres arbejdsprocesser, for ingen virksomheder arbejder ens. Kravene tager vi med når vi bygger løsningen. Når løsningen er klar, sætter vi alle jeres medarbejdere grundigt ind i løsningen.

nem-administration.png

Se løsninger med e-handel

Vi har samlet lidt inspiration i slideren. Alle de viste løsninger er udviklet og bygget på den selvsamme platform, der benyttes på en løsning til din virksomhed. Forudsat at du vælger os. Vi besidder værdifuld erfaring, der er nødvendig for at bygge e-handel, der virker.

slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
kitchenone.jpg
slider-bg.jpg
villumsensbolighus.jpg
slider-bg.jpg
barbaraigongini.jpg

Integrationer

Vi bygger integrationer til de systemer, der benyttes i din virksomhed. Bruges der ingen integrationer i dag, er løsningen så skalerbar, at vi i fremtiden kan implementere systemerne når eller hvis behovet opstår.

Vores erfaringer med integrationer omfatter f.eks. Navision, e-conomic, Salesforce og PIM systemer. Vi har også erfaring med Dropbox eller Google Drive og langt de fleste emailsystemer såsom Mailchimp og Campaign Monitor. Alt kan som udgangspunkt integreres i løsningen.

integrationer.png

Høj hastighed

En e-handelsløsning skal være hurtig. Flere køber på mobilen og det stiller krav til hastigheden. Der er ingen kunder, der venter på en langsom løsning. De finder et andet sted at handle. Vi sikrer at hastigheden er i top, så din virksomhed ikke taber kunder.

Særligt hastigheden kan mærkes på bundlinjen. Vidste du f.eks. at 25% forlader et website, hvis det tager mere end 3 sekunder om at loade? Hvis din løsning er langsommere end det, taber du med garanti kunder. Det sker ikke med vores løsning.

hoej-hastighed.png
barbara-testimonial.jpg

Hos Barbara i Gongini samarbejder vi med Tea Solutions på femte år. De bygger fundamentet til vores løsning, og er med til at udvikle vores løsning til det vi har i dag. Vi kan altid få råd og vejledning hos dem og det sætter vi stor pris på. Særligt vigtigt for os, er at de er hurtige til at yde support når vi har brug for det. Derfor er jeg heller ikke bleg for at give dem mine bedste anbefalinger

Ole í Gongini Jensen, CEO, Barbara i Gongini

Funktioner i vores e-handel

Alle e-handelsløsninger har behov for en række standardfunktioner. Dem har vi allerede udviklet, så der ikke skal startes helt fra bunden. Vores løsning giver din virksomhed et solidt fundament at bygge videre ud fra. Alle øvrige funktioner bygger vi specielt til din virksomhed.

Internationalt

Løsningen er klar til internationalt salg. Din e-handelsløsning kan oversættes til alle de sprog der er behov for, og der kan tilføjes flere valuta.

Hurtig søgefunktion

En lynhurtig og integreret søgefunktion der præsenterer kunderne for de korrekte søgeresultater hver gang. Både produkter og undersider vises.

Marketing funktioner

Rabatkoder, gratis fragt og fri fragt over xxx kr. Det er et udpluk af de funktioner der standard er en del af løsningen. Flere kan bygges ind.

Produktvarianter

Saml flere varianter under samme produkt. Det kunne f.eks. være størrelser, materialer, farver eller priser. Tildel et unikt varenummer til hver.

Betalingsmuligheder

Over 20 betalingsgateways er allerede implementeret i løsningen. Hvis din virksomhed har behov for yderligere, kan det udvikles specielt til dig.

Klar til B2B & B2C

Uanset om du vil sælge til virksomheder eller forbrugerne, så kan vores løsning bygges til begge brancher. Både hver for sig eller som en samlet løsning.

Stærkt SEO Fundament

Når vi arbejder med e-handel tænker vi SEO ind fra starten. Vi ved hvor vigtig SEO er for alle virksomheder og især i e-handelsløsninger. Vi har brugt lang tid på at tilføje de nyeste tiltag, så løsningen har et stærkt SEO fundament at arbejde ud fra.

Redaktøren har nem adgang til SEO arbejdet, og alt kan tilgås og rettes i Back Office, både på produkt- og kategoriniveau. Vores løsning overholder også Googles officielle retningslinjer for e-handel. Et stærkt SEO fundament er første skridt mod resultater.

staerkt-seo-fundament.png

E-handel & website i én

Kombiner din e-handel med et website i én og samme løsning. Et komplet CMS integreret med e-handel giver gode muligheder nu og i fremtiden. Det kan være at I ønsker at arbejde med en blog eller content marketing. Vi bygger udelukkende løsninger i Umbraco CMS. I dette blogindlæg kan du læse meget mere om Umbraco som CMS og webshopsystem.

Vi har brugt lang tid på at bygge en løsning, der føles som én samlet løsning - I modsætning til andre løsninger, hvor website og webshop ofte opleves som to helt forskellige systemer. 

website-og-e-handel-i-en.png

Udvalgte cases

Vi har samlet fire cases til dig. En eller to af dem har du set før. De øvrige har du aldrig set før. Dette er helt bevidst. Det er fire cases i hver sin prisklasse, der netop illustrerer vores alsidighed som samarbejdspartner. Hos Tea Solutions bygger vi altid e-handelsløsninger, der passer til din virksomhed og budgettet, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

fakta-logo-bg.jpg
Fakta.png

Fakta

Teknisk leverandør for Fakta. Vi står for løbende udvikling, opbygning af nye landingpages og optimering af løsningen.

stjernegaard-rejser-logo-bg.jpg
stjernegaard-logo-hvid.png

Stjernegaard Rejser

Website til Stjernegaard, der har fokus på detaljeret indhold, lækre billeder, informative videoer og salg af rejser

Overvejer du en e-handelsløsning?

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Det gøres ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for din virksomhed.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer