Digital
marketing

Se mulighederne med Digital marketing

Digital marketing er for alle virksomheder uanset størrelse og branche. Hos Tea Solutions sørger vi for at din virksomhed bliver synlig, ved at fremvise digitale annoncer til din målgruppe. Vi målretter kun personer der er relevante for din virksomhed. Vi har opsat et oversigt over de områder vi arbejder med hos Tea Solutions lidt længere nede. Læs mere om de forskellige muligheder.

Facebook annoncering

Annoncering på Facebook er betalt, og det betyder at resultater opnås så snart en kampagne igangsættes. Det er en kortsigtet strategi, og resultaterne kommer kun så længe din virksomhed er villige til at betale for at holde annoncerne kørende.

Facebook giver en helt gode muligheder for at ramme potentielle nye kunder. Det helt unikke er at du rammer personerne ud fra personkarakteristik, adfærd og demografi. Det kræver derfor også at du kender din målgruppen nogenlunde.

facebook-annoncering.png

Søgemaskineoptimering

SEO dækker over det arbejder der ligger i at rangere på nøje udvalgte søgeord i søgemaskinerne. SEO er langsigtet digital marketing fordi resultaterne ikke kommer fra dag et. SEO tager tid, men det er stadig den mest lønsomme form for marketing.

Derfor er SEO et område enhver virksomhed i en eller anden grad, skal have fokus på. Der er potentiale i alle brancher uanset om det er B2C eller B2B. Din virksomheds potentielle kunder, vil altid søge på søgeord i et eller andet omfang. Vi finder ud af hvilke.

soegemaskineoptimering.png

Google Adwords

Adwords er også betalt annoncering. Forskellen på Adwords og Facebook, er at man i højere grad arbejder med søgeord fremfor adfærd. I Adwords skal du altså vide hvad potentielle kunder søger på. Det findes der frem til i en søgeordsanalyse.

Adwords er også et alternativ til SEO, fordi du med Adwords hurtigt kan komme øverst i søgeresultaterne. Der betales et beløb hver eneste gang der klikkes på din annonce. Derfor er det vigtigt at der kun annonceres på søgeord der er relevante.

google-annoncering.png

I Presidents Institute samarbejder vi med Tea Solutions om Facebook annoncering. Vores mål er at øge kendskabet til vores arrangementer og sælge flere billetter. Sammen udarbejder vi digitale målsætninger, som efterfølgende bliver eksekveret af Tea Solutions. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og de resultater der er opnået gennem Facebook. Jeg vil gerne give Tea Solutions mine bedste anbefalinger.

Jacob Oredsen, Digital Director, Presidents Institute

Overvejer du digital marketing til din virksomhed?

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Det gøres ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for virksomheden.

Kontakt os

Indtast dit telefonnummer
Indtast dit firmanavn
Skriv en besked til os
joachim-kontaktformular.jpg
Joachim Tranberg
Online marketing specialist