stjernegaard-rejser-header.jpg

Stjernegaard 
Rejser

Lækkert online rejseunivers

Stjernegaard Rejser er et rejsebureau, der har eksisteret i over 30 år. Deres rejser er målrettet det modne publikum, der foretrækker eksotiske destinationer og rejser i mindre grupper. Stjernegaard Rejser kom til os, fordi de ønsker at bygge en ny løsning helt fra bunden. Resultatet er et super flot online rejseunivers, hvor deres kunder kan føle, at de allerede er på ferie, før rejsen egentlig er bestilt.

stjernegaard-enheder.png

Redaktørvenligt website

Det vigtigste i løsningen er, at den er nem for redaktøren at vedligeholde. Særligt brugervenligheden er noget der altid prioriteres højt hos os. Vi ved, at en besværlig løsning ikke er en holdbar løsning i længden.

Hele løsningen styres gennem Umbraco CMS. Det perfekte match til en løsning for Stjernegaard Rejser. På denne platform kan vi netop styre brugervenligheden ved kun at give redaktøren adgang til at rette de oplysninger, der er behov for. De komplicerede funktioner skjules i det bagvedliggende kode. Data om rejser, hoteller og priser medtages automatisk i de ribbons, der indsættes på den enkelte side.

Data er en central del af løsningen. Der er enormt meget af det. Systemet er bygget så dataene opbevares andetsteds end hvor redaktøren arbejder. Det sikrer overskuelighed i løsningen. Den redaktør der skal vedligeholde dataene ved præcis hvor dette foregår.

Bliv inspireret af løsningen

Se resultatet af casen her. Det er lykkes at skabe et vidunderligt rejseunivers, der har medindflydelse på Stjernegaard Rejsers positive udvikling gennem de seneste år. Websitet er deres primære forretningskanal, hvorfor løsningen også løbende udvides og fornyes.

slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
Screenshot af Stjernegaard Rejsers website
slider-bg.jpg
stjernegaard-screenshot2.jpg
slider-bg.jpg
stjernegaard-screenshot3.jpg

Menu med verdenskort

Udfordringen ved at have mange landing pages er, at det hurtigt bliver svært vise dem alle uden det bliver rodet og uoverskueligt. Stjernegaard Rejser har samme udfordring. Den bliver løst ved at bygge en menu der er anderledes end traditionelle menuer.

Menuen er designet som et verdenskort, hvorpå de landespecifikke landing pages er placeret. Menuen giver det overblik, der er behov for. Overskuelighed er den vigtigste opgave for en menu, så kunder hurtigt og enkelt finder frem til den rigtige landing page.

menu-med-verdenskort.png

Inspirerende sider

Der er to overordnede formål med deres landing pages. Det første og vigtigste er at inspirere og overbevise de besøgende om, at rejsen er den rette for dem. Det andet er at siderne skal være SEO optimerede, og bygget mod at rangere i Google.

Det nuværende setup løser begge opgaver. Stjernegaard Rejser er i dag synlig på Google, når der søges efter rejser mod destinationerne. Deres landing pages performer godt. Det overordnede mål må siges at være opfyldt, og deres arbejde med SEO fortsætter.

inspirerende-landingpages.png

Den ualmindelige blog

Eksklusive rejser og blogging går hånd i hånd. Derfor skulle der bygges en ualmindelig blog, der kunne illustrere, inspirere og beskrive mere om destinationerne. Samtidig skulle den give mulighed for at arbejde med content marketing.

Bloggen er simpel og overskuelig. Den er væsentlig anderledes end hvad der typisk forbindes med en blog. Designmæssigt er den er lavet præcist efter Stjernegaard Rejsers ønsker. De har fået en blog, hvor der er gjort lidt ekstra ud af detaljerne.

 

ualmindelige-blog.png
stjernegaard-rejser-testimonial.jpg

Vores website er bygget på Umbraco og vi er meget tilfredse med løsningen. Vi administrerer tusindvis af undersider og landing pages hvilket med Umbraco er intuitivt og enkelt. Løsningen er kompleks med integrationer og unikke funktioner, men Tea Solutions har stadig formået at beholde overskuelighed. Vi sætter pris på det samarbejde vi har, og vil kun anbefale andre at vælge Umbraco og Tea Solutions.

Kathrine Zøllner, Marketing Manager, Stjernegaard Rejser

Vi kan også hjælpe dig

Er du lige så vild med Stjernegaard Rejsers website, som vi er? Kunne du tænke dig en lignende webløsning til din virksomhed, så er det bare at tage kontakt til os. Skal vi tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en ny og lækker webløsning?