original_baggrund_header.jpg

Mazanti-Andersen Korsø Jensen

Danmarks ældste advokatfirma

Mazanti-Andersen Korsø Jensen er Danmarks ældste advokatfirma. Firmaet er beliggende i København, og er i dag et af Danmarks større advokatfirmaer. At blive Danmarks ældste advokatfirma kræver løbende udvikling og fremtidsvisioner. The Unicorn har designet en flot og stilren hjemmeside til Mazanti-Andersen Korsø Jensen, der afspejler både deres status som et etableret advokatfirma samt deres visioner om fremtiden.

Mazanti.png

dynamisk, responsiv og tilpasningsdygtig hjemmeside

Mazanti-Andersen Korsø Jensen havde et ønske om et nyt website, der i høj grad havde fokus på en stilren og enkel visuel identitet, og som samtidig kunne understøtte deres fem forretningsområder. Det smukke og funktionelle design er udtænkt af designbureauet The Unicorn, som leverede det færdige webdesign til vores webbureau.

Opgaven for vores vedkommende var at sørge for, at det tekniske fundament var klar til det 21. århundrede. Derfor blev løsningen bygget i det skalerbare og fremtidssikre Umbraco CMS.

Derudover skulle sitet være nemt at administrere. Derfor er løsningen lavet med bånd, hvilket betyder at den webansvarlige hurtigt og nemt kan oprette nye undersider, rette i eksisterende sider eller tilføje ny tekst. Alt dette uden at skulle tænke over det designmæssige element.

Highlights fra løsningen

Resultatet af samarbejdet er et enkelt og stilrent website, der skaber det rigtige image af Mazanti-Andersen Korsø Jensen.
Se bare på billederne fra det færdige resultat her.

slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
mazanti_screenshot_3.jpg
slider-bg.jpg
mazanti_screenshot_1.jpg
slider-bg.jpg
mazanti_screenshot_2.jpg
slider-bg.jpg
mazanti_screenshot_5.jpg
slider-bg.jpg
mazanti_screenshot_4.jpg (1)

Danmarks ældste advokatfirma

Grundlagt i 1853 og indehaver af titlen som Danmarks ældste advokatfirma! Det forpligter og derfor er det vigtigt, at den besøgende på websitet får en ordentlig præsentation af virksomheden, deres visioner og hvad de kan tilbyde.

Den besøgende bliver mødt af højkvalitetsbilleder, et stilrent og klassisk design, og et site der gør det nemt at navigere rundt til de vigtigste informationer.

mazanti_features_1.png

Brugervenlig navigation

God navigation på hjemmesiden er altafgørende. Navigation skal gøre brugeren tryg, og hjælpe vedkommende med at finde frem til det han/hun har brug for.

Med den navigationsbjælke som bruges på websitet, kan brugeren hurtigt danne sig et overblik over, hvilke forretningsområder Mazanti-Andersen Korsø Jensen beskæftiger sig med, og navigere til den relevante side.

Selve forretningsområdesiderne er bygget op så brugeren kan læse mere om de forskellige forretningsområder, og samtidig få et hurtigt overblik over, hvilke rådgivere der arbejder indenfor hvert forretningsområde.

mazanti_features_2.png

Hvorfor Umbraco?

Mazanti-Andersen Korsø Jensen ønskede at udvikle deres hjemmeside fra at være et online visitkort, til et sted hvor nyheder, events og cases kunne komme ud og leve. Yderligere skulle deres fem forretningsområder have en større vægtning på hjemmesiden.

Samtidig havde de et ønske om en mere dynamisk, responsiv og tilpasningsdygtig hjemmesidestruktur. Det var derfor vigtigt for Mazanti-Andersen Korsø Jensen at deres nye hjemmeside skulle opbygges i et CMS, der kunne imødekomme dette. Derudover skulle det også være nemmere at udbygge hjemmesidens funktioner og features på et senere tidspunkt.  

Valget faldt på Umbraco da det ville være den bedste investering fremadrettet, og samtidig kunne Umbraco opfylde de funktioner og features, som Mazanti ønskede, at hjemmesiden skulle indeholde.

mazanti_features_4.png
original_baggrund_header.jpg

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Tea Solutions, og vi er meget tilfredse med, at de introducerede os for CMS-systemet Umbraco, som gør vedligeholdelse af hjemmesiden til en leg. Derudover er det fantastisk endelig at have en dynamisk og levende hjemmeside, der til enhver tid nemt kan udbygges og tilpasses vores ambitionsniveau.

Alexandra Thiis Billing, Kommunikationsrådgiver, Mazanti-Andersen Korsø Jensen

Vi kan også hjælpe dig

Er du lige så vild med Mazantis website, som vi er? Kunne du tænke dig en lignende webløsning til din virksomhed, så er det bare at tage kontakt til os. Skal vi tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en ny og lækker webløsning?