herlufsholm-header.jpg

Herlufsholm

Skole & Kostskole i Næstved

Website til Herlufsholm

Herlufsholm er Danmarks nok mest kendte skole og kostskole. Skolen er beliggende i Næstved og har uddannelser for dagelever og kostskoleelever fordelt på grundskole, gymnasie og IB. Samarbejdet med Tea Solutions har bestået i at bygge et website ud fra et færdigt design. Det website de har i dag. Resultatet er gennemført, indbydende og et af de lækreste blandt alle danske skoler.

4-Devices.png

Website der er let at vedligeholde

Herlufsholm havde et ønske om et nyt website, der i høj grad havde fokus på det grafiske element og den visuelle identitet. Det nye site skulle udskifte deres gamle løsning, der efterhånden havde mange år på bagen. Det smukke design er lavet af Charlie Tango, som leverede det færdige webdesign til vores webbureau.

Opgaven for vores vedkommende var at sørge for, at det tekniske fundament var klar til det 21. århundrede. Derfor blev løsningen bygget i det skalerbare og fremtidssikre Umbraco CMS. Platformen er et perfekt match, fordi den marketingansvarlige hos Herlufsholm ønskede, at det nye website blev væsentlig lettere at vedligeholde end forgængeren.

Opbygningsmæssigt er løsningen lavet med bånd, hvilket betyder at den webansvarlige hurtigt og nemt kan oprette nye undersider, rette i eksisterende eller tilføje ny tekst. Alt dette uden at skulle tænke over det designmæssige element. Det har vi sørget for altid fremstår ensartet, lækkert og 100% magen til det oprindelige design.

Lækkert website til Herlufsholm

Resultatet er vi stolte af og tilfredse med. Det er altid fedt at samarbejde med kunder, der har lysten til at gå nye retninger og tænke ud af boksen. Dette har Herlufsholm gjort. Den færdige løsning adskiller sig markant fra andre skoler og gymnasier. Se bare på disse screenshots.

slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider3.jpg
slider-bg.jpg
slider2.jpg
slider-bg.jpg
slider4.jpg
slider-bg.jpg
slider1.jpg

Danmarks ældste kostskole

Grundlagt i 1565 og indehaver af titlen som den ældste kostskole i Danmark. Dette forpligter og derfor er det vigtigt, at den besøgende på websitet får en ordentlig præsentation af kostskolen. Førstehåndsindtrykket er vigtigt for den fremtidige optagelse.

Den besøgende bliver mødt af højkvalitets billeder overalt på websitet. Det er vigtigt, at det visuelle står knivskarpt, også på kostskolesiden. Her er billedet i skrivende stund et jordnært og hyggeligt stemningsbillede fra et af værelserne på kostskolen.

feature1.png

Aktivitetskalender

Aktiviteter er en central del af undervisningen på Herlufsholm. Det er vigtigt at eleverne kan dyrke deres fritidsinteresser. Derfor gør Herlufsholm deres del for at tilbyde en række aktiviteter uden for undervisningen.

Aktivitetskalenderen er en oversigt for nye elever, hvor de kan se, hvilke aktiviteter de tilbydes at fordybe sig i forud for optagelse på Herlufsholm. Et udvalg der er spækket med begivenhedsfyldte emner, der med garanti udvikler dig som menneske.

feature2.png
herlufsholm-testimonial.jpg

Vi skulle have opdateret vores hjemmeside. Det gjorde vi i samarbejde med Tea Solutions, og vi er yderst tilfredse både med samarbejdet under projektet og det endelige resultat. Vi har følt os godt behandlet, har gennem dialog med Tea Solutions hurtigt og nemt fået tilpasset siden til vores ønsker og behov. Vi er kun blevet mødt af kompetente og servicemindede medarbejdere. Tea Solutions får vores varmeste anbefalinger

Christina Elvira Dahl, Marketing, Herlufsholm Skole og Gods

Vi kan også hjælpe dig

Er du lige så vild med Herlufsholms website, som vi er? Kunne du tænke dig en lignende webløsning til din virksomhed, så er det bare at tage kontakt til os. Skal vi tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en ny og lækker webløsning?