grillen_group_Baggrund-Header.jpg

Grillen Burgerbar

Grillen: Take it away

Grillen Burgerbar har en ambition om at nå ud til så mange bydele og så mange mennesker som muligt. Med deres nye takeawaysystem er det nu endnu lettere for dem at give endnu flere mennesker en god burgeroplevelse – uanset om man ønsker at nyde sin burger hjemme i sofaen, på en bænk i en park eller et helt tredje sted.

4-Devices.png

Intuitiv takeawayportal

Grillen Burgerbar havde et ønske om at skabe en simpel og intuitiv platform for både kunder og redaktører.

Målet var at lave en løsning, hvor det er nemt for redaktøren at oprette eller rette i hovedprodukterne. Opbygningen af løsningen i Umbraco CMS er derfor holdt så simpel som muligt. I praksis betyder det at redaktøren kan redigere i restauranter og produkter, og på den måde nemt lave ændringer i menukortet.

Samtidig havde Grillen Burgerbar et ønske om at skabe et dynamisk takeawaysystem med nem og hurtig adgang til produkterne, for det skal være nemt for slutkunden at bestille mad. Vi har fokuseret på at skabe et brugervenligt UI. Hele menuen er samlet på én side, så kunden ikke skal klikke for meget rundt. Løsningen er skåret ind til benet, og kunden guides nemt og hurtigt igennem et simpelt bestillingsforløb. Med Grillen Burgerbars nye takeawaysystem er man altså kun få klik fra en burgermenu.

Lækkert og funktionelt design

Grillens burgere er fantasifulde. Vi har gjort alt andet rundt omkring enkelt, så der kan være fuldt fokus på burgerne. Det er lykkedes at skabe en funktionel og indbydende takeawayportal, og det enkle design giver et godt overblik. Se mere på billederne her.

slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
Screenshot1.png
slider-bg.jpg
Screenshot2.png
slider-bg.jpg
Screenshot3.png
slider-bg.jpg
Screenshot4.png
slider-bg.jpg
Screenshot6.png

Fuldt responsiv og god navigation

Det nye takeawaysystem er tilgængeligt via alle browsere og platforme. Det giver brugerne mulighed for at gå på hjemmesiden gennem forskellige skærmstørrelser og platforme. Takeawaysystemet er udviklet med fokus på at gøre det nemt at navigere rundt på siden.

Værd at nævne er at topmenuen følger med, når man scroller ned på siden. Det gør det nemt at navigere imellem de forskellige kategorier. Samtidig er der i kurvforløbet sat fokus på at give kunden en god og serviceminded købsoplevelse. Skulle man mangle sides, fries eller drikkevarer, når man når til kurven, kan man med et enkelt klik komme tilbage til menuen – og hjemmesiden scroller automatisk ned til sides og drikkevarer, så man ikke skal igennem hele menukortet. Brugerne kan altså nemt og bekvemt bestille takeaway med ganske få klik - hvad end de sidder ved en computer eller med deres smartphone.

feature1.png

Intelligente tidsslots

Én af de vigtigste funktioner i takeawaysystemet er de intelligente tidsslots. Tidsslotsene er opbygget i et simpelt og overskueligt design, som skal gøre det nemt for køberen at vælge, hvornår burgeren skal være klar til afhentning.

Vi kalder tidsslotsene intelligente. Det gør vi fordi den bagvedliggende kode krydstjekker antal bestilte ordrer i det valgte tidsinterval, og validerer om det er muligt at bestille i det valgte tidsinterval. Grillen Burgerbar styrer selv, hvor mange ordrer de kan håndtere pr. tidsslot. Vores kode tager højde for det, og tidsslottet lukkes hvis der er for mange bestillinger på samme tid.

I praksis fungerer det sådan at brugeren sendes tilbage til oversigten med tidsslots, hvis det valgte tidsslot ikke er ledigt.

feature2.png

Integration

Vi har stor erfaring med systemintegrationer. Vi kan derfor hjælpe med at lave integrationer til bl.a. ERP- og CRM-systemer. Til denne løsning har vi bygget en integration til EBM. Integrationen tillader at der hele tiden hentes og sendes ordrer mellem EBM og takeaway websitet. Det hele kører automatisk, og interne, manuelle processer hos Grillen Burgerbar automatiseres. Integrationen er tidsbesparende, sikrer at data altid er korrekt og minimerer risikoen for menneskelige fejl.

integrationer.png
grillen_group_Baggrund-Header.jpg

Hos Grillen Burgerbar er vi meget glade for vores samarbejde med Tea Solutions. Tea Solutions har formået at fremstå imødekommende og løsningsorienterede under hele udviklingsperioden. Via Umbraco har vi fået udviklet en succesfuld platform som sikrer en kontrolleret håndtering af vores mange online ordrer.

Thomas Rasmussen, CEO & Partner, Grillen Burgerbar

Vi kan også hjælpe dig

Er du lige så vild med Grillen Burgerbars takeawaysystem, som vi er? Kunne du tænke dig en lignende løsning til din virksomhed, så er det bare at tage kontakt til os. Skal vi tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at lave en ny og lækker webløsning?