filterimages-header.jpg

Filterimages

En billedbank på første klasse

E-handelsløsning til køb & salg af billeder

FilterImages er en nystartet billedportal, der modsat andre giver et væsentlig større cut til fotografen. Ambitionen er at samle de absolut bedste billeder fra de bedste fotografer i portalen, og derved blive en foretrukken portal til køb og salg af billeder i den bedste kvalitet. Vi har i Tea Solutions haft det overordnede ansvar for opbygning af det tekniske fundament og funktionerne på portalen.

filterimages-enheder.png

Brugervenlig billedportal

Funktionsmæssigt har det fra begyndelsen været vigtigt, at portalen blev simpel og intuitiv at bruge. Det skal være nemt for fotograferne at oprette en bruger, men lige så nemt at sætte billederne til salg efterfølgende. Idéen er, at fotograferne selv foretager alt arbejde, med minimal indblanding fra FilterImages.

Sikkerhedsmæssigt er det vigtigt, at billederne beskyttes og ikke kan downloades uden at have gennemført et køb. Derfor er billedernes forhåndsvisning beskyttet med en række vandmærker, der automatisk tilføjes hvert billede, der uploades på portalen. Originalbillederne beskyttes i flere niveauer, og den endelige løsning gør det umuligt at tilgå dem uden at have betalt for dem.

Opbygningen af løsningen i Umbraco CMS er holdt så simpel som overhovedet muligt. Hvis der redaktørmæssigt skal rettes i indhold, foregår dette i faste designskabeloner. Derved skal redaktøren ikke tage stilling til designmæssige beslutninger, for de er allerede taget. Redaktøren retter tekster og billeder til, og alt andet sker helt automatisk og fremstår altid i den rette tone og stil.

Filterimages logo

Lækker e-handelsløsning & billedportal

Kvalitetsbilleder skal fremvises på en lækker portal med et fedt design. Det har der været særligt fokus på lige fra begyndelsen. Det skal se lækkert ud, før det virker. Resultatet er denne E-Handelsløsning, i et enkelt design, der hurtigt giver overblik over de billeder, der er til salg.

slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
Screenshot af FilterImages website
slider-bg.jpg
filterimages-screenshot2.jpg
slider-bg.jpg
filterimages-screenshot3.jpg

Avanceret søgefunktion

En af de vigtigste funktioner på løsningen er søgefunktionen. Den skal gøre det nemt for potentielle købere at finde frem til de rette billeder. Derfor er søgefunktionen opbygget efter et simpelt, overskueligt og gennemtestet design. Et der helt sikkert virker.

Der er samtidig anvendt ”tags” på alle billederne, hvilket gør det endnu lettere at finde billeder ved hjælp af kategorier. Søges eksempelvis på ”Stone” eller ”Wood” kommer der en række søgeresultater, der matcher søgehensigten. Nemt og overskueligt.

filterimages-soegefunktion.png
filterimages-testimonial.jpg

Vi har haft fornøjelsen af at have Tea Solutions som Webbureau i Odense, og kan kun anbefale dem til andre. Under hele processen, med opbygningen af vores hjemmeside til salg af premium fotos, har de udvist stor professionalisme og erfaring. De har uden tvivl styr på arbejdet med Umbraco.

Claus Smed, Stifter, Filterimages

Vi kan også hjælpe dig

Er du lige så vild med FilterImages' e-handelsløsning, som vi er? Kunne du tænke dig en lignende webløsning til din virksomhed, så er det bare at tage kontakt til os. Skal vi tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en ny og lækker webløsning?