baggrund_header.jpg

Check Point Travel

Website og webshop til Check Point Travel

Check Point Travel er et dansk rejsebureau der sælger store rejser til små priser. Siden 1996 har de sammensat kvalitetspakkerejser til spændende rejsemål til rejseglade danskere. Vi blev mødt med et ønske om at implementere online salg af rejser på hjemmesiden. Så vi lavede en webshop til dem, og i dag er de repræsenteret på det danske, norske og svenske marked. Læs mere om resultatet her.

4-Devices.png

Dynamisk samarbejde

Vi blev rigtig glade, da Check Point Travel i 2018 spurgte, om vi ville med på rejsen og videreudvikle deres eksisterende hjemmeside. Omdrejningspunktet i vores samarbejde er nysgerrighed og konstant udvikling. Vi arbejder tæt sammen med marketingafdelingen, og de er fulde af gode ideer, og insisterer på hele tiden at forbedre deres hjemmeside.

Hos Check Point Travel er der ikke altid langt fra tanke til handling. Hvis de får en idé til, hvordan noget kan optimeres, så springer vi ud i det og prøver det af. Vi udvikler lidt. Ser hvordan det virker. Bygger lidt om, justerer her og der, tilføjer nyt. Det betyder, at det aldrig er kedeligt at arbejde med dem, og det stiller store krav til os og de løsninger vi udvikler.

Bliv inspireret af løsningen

Resultatet af vores samarbejde er et lækkert og indbydende rejseunivers som hele tiden justeres, optimeres og finpudses.
Se nærmere på billederne herunder og lad dig inspirere.

slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
cpt_slider.jpg
slider-bg.jpg
cpt_slider2.jpg
slider-bg.jpg
cpt_slider3.jpg
slider-bg.jpg
cpt_slider4.jpg

Rejsefinder: Når brugervenlighed og funktionalitet går op i ét

Check Point Travel ønskede en platform, der udover at præsentere rejsemål med inspirerende tekster og billeder også var gearet til at konvertere besøgende til kunder. Det blev klart for os, at webshoppen var den drivende del af løsningen. Vi havde derfor den gode købsoplevelse for øje, da vi udviklede den nye rejsefinder.

Med rejsefinderen kan man se priser, finde og bestille en rejse eller indhente et tilbud. Vi har prioriteret simplicitet og overblik, så kunden ved hjælp af ganske få klik kan bestille en rejse.

Vi har tænkt forretning ind i den tekniske løsning. CMS og webshop er integreret med Check Point Travels interne salgsplatform. Alle informationer på ordrer sendes automatisk videre til salgsteamet, så de hele tiden er informerede om status på bestillinger og anmodninger om tilbud, og dermed rigtig godt klædt på til at møde kunderne og supportere dem.

rejsefinder.png

Automatiserede processer

I vores samarbejde med Check Point Travel har vi i høj grad kunne trække på vores store erfaring med unikke systemintegrationer. Til denne løsning har vi lavet en integration med Check Point Travels PIM-system. Vi har udviklet vores egen Robotic Automation Process-software, Infusion. Softwarerobotten er et formidabelt værktøj, fordi al data indsamles for derefter at blive videredistribueret ud til de rette systemer.

Vi sikrer at priser, valuta og flyafgange automatisk opdateres på alle rejser. Hos Check Point Travel frigiver det tid til andre opgaver, og de er ikke længere nødsaget til at tilrette flyafgange manuelt. I sidste ende er deres arbejdsprocesser blevet både optimeret og forbedret, og risikoen for menneskelige fejl er minimeret.

integrationer.png

Online rejsebureau i Skandinavien

Check Point Travel havde et ønske om at bringe sig selv på banen med online salg af rejser og at udvide salget til både det danske, norske og svenske marked. At få en platform der var endnu bedre gearet til at sælge store rejser i Skandinavien.

Løsningen er lavet så den kan tilpasses det enkelte marked. De forskellige lande kan udvælge og tilføje indhold, så det passer til hvert enkelt land. Websitet betjener både Danmark, Norge og Sverige, og alt content kan nemt oversættes og tilpasses de individuelle markeder.

Skandinavien-rejsefinder.png
testimonial.jpg

Da Check Point Travel i 2017 valgte Tea Solutions til at stå for udviklingen af vores hjemmeside var det for at få kompetente og effektive udviklere til at forestå udviklingen af vores hjemmeside generelt og vores webshop specifikt. Tea Solutions har leveret varen: Vi har virkelig fået det, vi ønskede, og både deadlines og budgetter bliver holdt. Så vælg Tea Solutions hvis du ønsker løsninger, der fungerer, og en partner, du kan regne med og stole på.

Dorte Kuula, Marketing manager & Webansvarlig, Check Point Travel

Vi kan også hjælpe dig

Er du lige så vild med Check Point Travels website, som vi er? Kontakt os i dag så vi kan tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en ny og lækker webløsning.