board-header.jpg

Board 
Assure

Nyt website til Board Assure

Board Assure henvender sig til det ambitiøse bestyrelsesmedlem i Danmark. De tilbyder bestyrelsesuddannelser og forsikringer med det formål at give deres kunder den rette viden til at træffe beslutninger, og sikre dem i deres daglige arbejde. Board Assure kom til os med et ønske om at styrke deres identitet med nyt logo og nyt website. Vi sørger for at deres website bliver lige efter deres ønsker.

board-enheder.png

Lidt om løsningen

Løsningen til Board Assure er bygget i Umbraco, men er lidt anderledes end vores øvrige cases. Forskellen er at denne løsning er bygget som faste skabeloner i stedet for en modulær opbygning. Dette er et ønske fra kunden, da der ikke er behov for at kunne ændre andet end tekst og billeder på de enkelte sider.

Selvom kunden har lagt sig fast på en skabelonopbygning, så er Umbraco stadig så skalerbar, at løsningen løbende kan udbygges med de funktioner, der er behov for. Selvom der vælges en fast opbygning kan der stadig udtænkes og bygges nye kreative tiltag i løsningen.

Et eksempel på et tiltag, der er blevet implementeret for nylig, er en landing page for deres e-bog. Denne side er lidt anderledes end deres øvrige sites, men dette blev hurtigt løst ved at lave en ny variation af deres nuværende skabelon og tilpasse den til e-bogen.

Lækkert website der skaffer leads

Resultatet af samarbejdet er et enkelt og stilrent website, der løser den vigtigste opgave for Board Assure; at skaffe leads til deres uddannelse og forsikringer. Det sørger vi for sker ved at sende relevant trafik ind på siden gennem løbende SEO og Adwords kampagner.

slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
Screenshot fra Board Assures website
slider-bg.jpg
board-screenshot3.jpg
slider-bg.jpg
board-screenshot2.jpg

Fede Landing pages

Board Assures landing pages er bygget simple og overskuelige med høj fokus på konvertering. Det er gennem websitet at hovedparten af deres leads genereres. Derfor er det vigtigt, at designet bliver optimeret med netop dette for øje.

Løsningen er bygget i faste skabeloner. Nye landing pages kan oprettes helt uden at redaktøren skal tage designmæssige beslutninger. Det gør, at den klare og stramme designlinje bibeholdes på de forskellige undersider på løsningen.

landingpage.png

Leads fra Adwords & SEO

Relevante kunder tiltrækkes med SEO og Adwords. Board Assure ønsker en jævn tilgang af nye besøgende på deres website. Det sørger vi for ved kontinuerligt at arbejde med SEO. På trods af høj konkurrence ligger Board Assure rigtig godt placeret i Google.

På Adwords annonceres målrettet på søgeord, der skaber resultater. Med løbende optimering har vi fundet frem til den opsætning, der skaber gode leads. I dag ligger konverteringsgraden på imponerende 10% på alt Adwords trafik.

board-analytics.png
board-testimonial.jpg

Tea Solutions er vores faste samarbejdspartner når der skal arbejdes på vores website. En løsning som de har bygget helt fra bunden – og med et resultat vi er rigtig tilfredse med. De besidder de kompetencer som vi søger i et bureau, og giver åben og ærlig sparring når vi har brug for det. Desuden skaber deres arbejde gode resultater for Board Assure. Et samarbejde som vi kun kan anbefale andre at indlede.

Anders Rønnov, CEO, Board Assure

Vi kan også hjælpe dig

Er du lige så vild med Board Assures website, som vi er? Kunne du tænke dig en lignende webløsning til din virksomhed, så er det bare at tage kontakt til os. Skal vi tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en ny og lækker webløsning?