barbaraigongini-header.jpg

Barbara 
I Gongini /

Minimalistisk e-handel

Barbara I Gongini designer og sælger tøj, men ikke som du kender det. Barbara I Gongini henvender sig til en specifik målgruppe, som er ude efter noget ekstraordinært. Deres e-løsning er minimalistisk og rammer og fanger deres målgruppe. Barbara I Gongini kom til os med et ønske om at få opbygget fundamentet til deres E-handel. I dag videreudvikler de selv på løsningen, men stadig i samarbejde med os.

barbaraigongini-enheder.png

Mere om e-løsningen

Barbara I Gonginis løsning er bygget på et fundament af Umbraco og Tea Commerce. Sammen skaber det et stærkt fundament til e-handel, fordi det er to systemer, der er samlet i et. Det ene til CMS og det andet til E-handel. Det giver kunden en løsning, der er fremtidssikret, og som løbende kan udvides til at håndtere alle kundens nuværende og fremtidige behov.

Selve løsningen er meget minimalistisk. Barbara I Gongini ønsker at skære alle funktionerne ind til benene, helt i stil med deres målgruppe. Det betyder at vi i denne case bruger tid på at simplificere funktioner for netop at matche kundens minimalistiske stil. Heldigvis er Umbraco en værktøjskasse, hvor vi hurtigt kan gemme unødige funktioner væk og kun bruge dem, der er behov for.

Webløsningen er en spændende case, hvor vi bliver udfordret. Deres måde at tænke på er mere simpel end vi er vant til, men det har givet os en masse indsigt i, hvor simplificeret en e-handelsløsning egentlig kan designes og bygges. Barbara I Gongini har i dag ansat en fuldtidsudvikler, der efter grundig oplæring selv varetager alt vedligeholdelse og udvikling på løsningen.

Lækkert minimalstisk design

Resultatet er en e-handelsløsning med fokus på målgruppen. Nogen kalder den kedelig, andre elsker den. Det er dog fuldstændig ligegyldigt hvad du synes om den. Det handler om kunderne og dens evne til at ramme dem i den rigtige tone og stil. Det gør den.

slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
Screenshot af Barbara i Gonginis website
slider-bg.jpg
barbaraigongini-screenshot2.jpg
slider-bg.jpg
barbaraigongini-screenshot3.jpg

Integration til C5

På løsningen er der bygget integration til C5. Løsningen sørger for at håndtere alle informationer om produkter og kategori. Der synkroniseres automatisk data fra C5 til shoppen i faste døgnlige intervaller, så alt data i løsningen altid er korrekt.

Priser og lagerbeholdning håndteres også gennem C5. Barbara I Gongini sælger både til B2C og B2B, og derfor er der behov for flere priser. Lagerstanden holdes også opdateret igennem C5. Det er vigtigt at disse altid er korrekte, især når der handles med B2B.

integrationer.png

Produkt & Kategori

Produkt- og kategorivisningen adskiller sig markant fra andre e-handelsløsninger. Der er væsentlig mere fokus på det enkelte produkt og at de opnår den rette opmærksomhed allerede i visningen. Målet er at ramme målgruppen.

På selve produktsiden er der også tænkt i nye baner. Visningen er simpel og overskuelig for at give det enkelte produkt mest fokus. Produktbillederne vises ikke i en traditionel slider, men derimod under hinanden, og der skal scrolles ned for at bladre.

produktvisning.png
barbara-testimonial.jpg

Hos Barbara i Gongini samarbejder vi med Tea Solutions på femte år. De bygger fundamentet til vores løsning, og er med til at udvikle vores løsning til det vi har i dag. Vi kan altid få råd og vejledning hos dem og det sætter vi stor pris på. Særligt vigtigt for os, er at de er hurtige til at yde support når vi har brug for det. Derfor er jeg heller ikke bleg for at give dem mine bedste anbefalinger

Ole í Gongini Jensen, CEO, Barbara i Gongini

Vi kan også hjælpe dig

Er du lige så vild med Barbara I Gonginis E-handel, som vi er? Kunne du tænke dig en lignende webløsning til din virksomhed, så er det bare at tage kontakt til os. Skal vi tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en ny og lækker webløsning?