actona-header.jpg

Actona 
Company

Nyt website til Actona Company

Actona er en møbelvirksomhed. De skaber og producerer moderne møbler, der sælges i over 80 lande. Virksomheden er en gammel kending og er i dag en del af Jysk-koncernen. Actona kom til os, fordi de ønskede at styrke deres online identitet med et nyt og lækkert website, i en tone der matcher deres behov. Resultatet blev et anderledes design, hvor der er kælet for detaljerne.

actona-enheder.png

Website af byggeklodser

Actona ønsker, at deres site hele vejen igennem, både i brugervenlighed og funktionalitet, matcher deres produkters enkelthed og renhed i linjerne. Tea Solutions giver derfor websitet en opdatering på look and feel, så Actonas image bliver frisket op og tilpasset virksomhedens aktuelle position.

Actona ønsker også, at deres nye website er væsentlig lettere at vedligeholde end forgængeren. Løsningen er derfor opbygget af en række byggeklodser, der gør at nye undersider hurtigt og enkelt kan bygges ved at vælge byggeklodser og deres placering. Systemets opbygning er let at gå til, og redaktøren kan selv bygge videre på løsningen.

Den nye løsning betyder et skift fra Dynamicweb til Umbraco. Et CMS der er brugervenligt og skalerbart. Actona kan også hurtigt se fordelene ved det nye system. De oplever frihed. Og de oplever fleksibilitet i form af langt flere udviklingsmuligheder end i deres gamle CMS.

Nyd Actonas lækre design

Resultatet af samarbejdet er et nydeligt website, hvor Actonas vision og intentionen om Act on A! er tænkt helt ind i det færdige design. En verden af møbler der visualiseres online. En webløsning der skaber det rette image af Actona. Se bare på billederne fra det færdige resultat.

slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
slider-bg.jpg
Screenshot fra Actonas website
slider-bg.jpg
actona-screenshot2.jpg
slider-bg.jpg
actona-screenshot3.jpg

Actona - Act on A

Forretningsfilosofien – Act on A - er et centralt element i det endelige design til Actona. På websitet vil man hurtigt bemærke det røde A som er fremtrædende på særligt forsiden. Dette står for og definerer den røde tråd i Actonas forretningsfilosofi.

Møbelvirksomheden, der er dedikeret til møbelindustrien gennem de seneste 30 år, har et klart ønske om, at designet sætter fokus på møblerne. Det er lykkes. En besøgende er ikke et øjeblik i tvivl om, hvad Actona beskæftiger sig med.

act-on-a.png

Modulært design

En løsning i byggeklodser – det nævnte vi tidligere. Det skaber muligheder for Actona, fordi de uafhængigt af os kan bygge nye landing pages. Vi sørger for design og opbygning af modulerne. Derefter sørger redaktøren for sammensætningen.

Det virker ved at redaktøren vælger hvilket modul, der skal bruges. Indtaster oplysningerne. Tilføjer et billede. Derefter trykkes gem og det hele er online med det samme. Det hele sker uden indblanding fra os. Nye moduler kan tilføjes løsningen hurtigt og enkelt.

modulaert-design.png
actona-testimonial.jpg

Hos Actona Company har vi samarbejdet med Tea Solutions om at styrke vores digitale billede på nettet. Opgaven indbefattede at designe og udvikle et nyt profilsite. Den opgave har Tea Solutions absolut formået at løse til vores tilfredshed. Den færdige løsning matcher den tone som Actona ønsker at kommunikere. Vi kan kun anbefale andre at samarbejde med Tea Solutions

Helle Bjerre Drost, Marketing Manager, Actona

Vi kan også hjælpe dig

Er du lige så vild med Actonas website, som vi er? Kunne du tænke dig en lignende webløsning til din virksomhed, så er det bare at tage kontakt til os. Skal vi tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en ny og lækker webløsning?