samarbejde.jpg

Bureau
Samarbejde

Derfor skal vi samarbejde

I Tea Solutions vil vi gerne samarbejde med dit bureau. Vi er af den overbevisning, at vi sammen kan udvikle bedre løsninger til jeres kunder. Vi besidder erfaringen og de tekniske kompetencer til at kunne overføre og implementere jeres vildeste ideer i en gennemført webløsning. Samarbejd med Tea Solutions så dit bureau kan bruge tiden der hvor I er bedst.

Vores kompetencer

Begge skal have gavn af et samarbejde. Vi er skarpe på alt det tekniske

Hos Tea Solutions arbejder vi med en håndfuld specialer. Smalt nok til at vi med stolthed og ro i maven kan kalde os specialister. Vores kernekompetencer ligger indenfor website og e-handelsløsninger.

Vi har udviklet over 200 webløsninger til virksomheder i alle størrelser. Flere er kommet til verden gennem bureausamarbejder. Vores kundecases viser diversitet og unikke løsninger, hvilket vi går meget op i. Ingen ønsker en standardløsning.

vores-specialer.png

Specialister i Umbraco

Umbraco CMS giver mange muligheder både i jeres og vores arbejde

Derfor bruger vi Umbraco som det eneste CMS. Vi har arbejdet med det siden 2008, og vi elsker det. Platformen giver os alle de muligheder, vi har brug for når der skal udvikles webløsninger - uanset om det er små eller store løsninger.

Platformen er relevant for dit bureau fordi den giver en række friheder. Der er som udgangspunkt ingen begrænsninger - hverken funktions- eller designmæssige. Vi kan udvikle det hele. Det gør Umbraco perfekt til alle typer af webløsninger.

specialister-i-umbraco.png

Vores samarbejde

Et samarbejde med os er: nærhed, rådgivning og kvalitetsløsninger

Ingen samarbejder er ens, og hvordan jeres bureau foretrækker at samarbejde kan være helt unikt. Derfor er vi fleksible. I kan tale direkte med udvikleren, der sidder med opgaven, eller vi kan sætte en projektleder på, der hvor det giver mening.

Vi kan deltage i tilbudsgivning og mødet med kunden eller være den usynlige leverandør. Ligegyldigt hvordan samarbejdet er, vil du opleve Tea Solutions som en kompetent samarbejdspartner, der er specialist indenfor vores område.

samarbejdspartner.png
slider-bg.jpg

"Kvalitet er et nøgleord - særligt i samarbejder med bureauer. Vores vigtigste opgave er at være kvalitetsbevidste ned til mindste detalje. Vi ved at bureauer lægger vægt på kvalitet, kommunikation og korrekt rådgivning. Det får du hos os."

Ring gerne til mig på +45 6127 2526

Anders Burla Johansen, CEO

Sådan samarbejder vi med bureauer

Den gode webløsning opnås gennem samarbejde. Graden af samarbejde afhænger af dit bureau. Vi er fleksible og kan deltage på kundemøder eller stå i baggrunden som den tekniske leverandør. Her er et eksempel på hvordan en arbejdsproces kunne se ud.

1

Sparringsproces

Indledende fase hvor vi taler om kunden og deres behov. Vi sparrer om løsningen, og finder frem til den optimale. Det kan ske på et fælles møde ved kunden eller direkte mellem bureauerne.

2

Tilbudsgivning

På baggrund af den indledende fase udfærdiger vi et udspecificeret tilbud med en fast pris. Tilbuddet gennemgås sammen så dit bureau og jeres kunde ikke er i tvivl om indhold og omfang.

3

Feedback på design

Gennem designprocessen kommer vi med feedback til designeren. Det gør vi for at sikre, at det holder sig inden for det mulige og stadig matcher det fremsendte tilbud. Er der rettelser kommer vi med forslag.

4

Udvikling af løsningen

Vores webudvikler starter på projektet og designet gennemgås. Tvivlsspørgsmål afklares hurtigst muligt. Derefter overfører vi med præcision jeres design til en færdig webløsning.

Et par fede kundecases

Vi har været i branchen i over 11 år og har i al den tid arbejdet med Umbraco. Det giver os en specialistviden, du ikke finder andre steder. Det betyder også, at vi ved, hvad der kan lade sig gøre, og hvordan det gøres. Det kan du se på vores kundecases.

coop-logo-bg.jpg
Coop.png

Coop Danmark

Tea Solutions er teknisk leverandør for Coop Danmark. Vi har udviklet en fælles platform og nye websites til SuperBrugsen, Kvickly, Fakta og Dagli' Brugsen.

logo-bg-min.jpg
Danform_logo_hvid.png

Dan-Form

Website og webshop til DAN-FORM med fokus på at præsentere produkterne i webshoppen på en indbydende og elegant måde.

stjernegaard-rejser-logo-bg.jpg
stjernegaard-logo-hvid.png

Stjernegaard Rejser

Website til Stjernegaard, der har fokus på detaljeret indhold, lækre billeder, informative videoer og salg af rejser

formula-logo-bg.jpg
formula-logo-hvid.png

Formula Auto

Website til Formula, der sætter fokus på deres eksklusive luksusbiler. Knivskarp, fede billeder og uden kompromisser.

coop-baggrund.jpg

I Coop har vi fået udviklet et nyt CVI som selvfølgelig skulle ud og leve digitalt. Vi stræber efter at ligge på de mest optimerede løsninger som gør både brugeroplevelsen, men også vores back-end interface intuitivt og agilt. Vi har i tæt samarbejde med Tea Solutions udarbejdet en fælles baseline, som benyttes på tværs af vores sites og afdelinger. Dette er med til at sikre en ensartethed og kvalitet på tværs. En platform der nødvendiggør kun opdatering og vedligehold ét sted – en løsning, der gør det nemt for alle interessenter. Vi er glade for at kunne dele denne rejse sammen med Tea Solutions, da vi her finder den nødvendige ekspertise samt enorme tekniske kompetencer.

Sophie Vegger, Digital Projektleder, Coop Marketing

Skal vi snakke om samarbejde?

Kvalitet er forankret i Tea Solutions. Vi er eksperter indenfor et smalt felt, hvilket vores rådgivning afspejler. Vi kender vores begrænsning. Det mener vi er med til at sikre en høj kvalitet i de løsninger, vi leverer. Vores vigtigste opgave som leverandør er at sikre kvaliteten.

Indtast dit telefonnummer

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

anders.jpg
Anders Burla
CEO og Ejer