Adwords

få flere besøg & skab mere salg

Derfor er Adwords vigtigt for din virksomhed

Potentielle kunder finder aldrig din virksomhed, hvis ikke du er synlig når de leder efter dine produkter. Adwords er et af de bedste værktøjer til at opnå synlighed hurtigt og effektivt. Med Google Adwords bliver din virksomhed synlig fra dag et. Vi sørger for at din virksomheds annoncer fremvises til personer med interesse i dine produkter, og sender dem direkte ind på din virksomheds website.

96 %

Af alle danskere bruger Google til søgninger. Din virksomheds kan tiltrække flere nye kunder gennem Adwords.

25 %

Søger efter et specifikt produkt på Google. Hvis din virksomhed er synlig på søgningen, tiltrækkes de mest købeklare.

55 %

Flere konverteringer når en besøgende kommer fra en Adwords annonce i forhold til et organisk søgeresultat.

40 %

Mere trafik fra Adwords i forhold til 2016. Google har ændret placeringen af annoncerne til at ligge øverst.

Det kan din virksomhed opnå med adwords

Adwords er relevant for alle virksomheder. Det er kun dem der ikke vil sælge mere, der ikke kan benytter med Google Adwords - og dem er der stadig mange af. Din virksomhed er vel ikke en af dem? Alle kunder vil i et eller andet omfang bruge Google i deres købsrejse og derved blive påvirket af Adwords annoncerne. Det handler om at bruge Adwords rigtigt. Se hvad du kan herunder.

Synlig på søgeord

Annoncer i toppen af Google, på søgeord der er relevante for din virksomhed.

Vi hjælper din virksomhed med at tiltrække flere relevante kunder gennem Google Adwords. Vi sørger for at opbygge din Adwords konto så jeres annoncer udelukkende fremvises for kunder der er relevante for din virksomhed.

Betalingen foregår pr. klik hvorfor Adwords er en relevant annonceringsmulighed for alle typer af virksomheder. Både den helt nyoprettede, men også den store mastrodont. I samarbejde kan vi nå din virksomheds målsætning.

synlig-paa-soegeord.png

Billedannoncer

Synliggør din virksomheds annoncer på andres websites eller medier.

Gennem display annoncering kan vi fremvise din virksomhedens billedannoncer på relevante websites. Der hvor potentielle nye kunder bruger deres tid. En god mulighed for at tiltrækkes dem der ikke vil finde din virksomhed på andenvis.

Google Display kan også bruges til remarketing og vise dine annoncer til besøgende, som allerede har været på dit website en gang.

billedannoncer.png

Annoncer på Youtube

YouTube annoncering kan ramme og fang det rette publikum for din virksomhed.

På YouTube har din virksomhed mulighed for at få annoncer vist før, under eller efter udvalgte videoer. Vælges denne metode, kan din virksomhed målrette annonceringen udfra  f.eks. alder, interesser og geografi, eller på specifikke kanaler.

Der findes også øvrige annoncerings muligheder på YouTube, såsom forslået videoer eller tekstannoncer, men vi anvender udelukkende videoannoncer.

annoncer-paa-youtube.png

Rapportering 24/7

Gennem løbende rapportering har din virksomhed altid overblik over hvordan det går med Adwords. Rapporten modtages helt automatisk – hver eneste måned.

Vi giver også adgang til rapportering i realtid. Hvis du har behov for at følge med løbende. Du kan få et eksempel på hvordan vores rapport ser ud ved at skrive til os.

rapportering-24-7.png

Hos Board Assure valgte vi at skifte vores nuværende leverandør ud med Tea Solutions fordi de i deres arbejdsproces havde væsentligt mere fokus på kunden end vores tidligere leverandør. I dag står de for vores SEO optimering af siden hvortil deres udvidet SEO Analyse var vejen ind. Vi har i dag en solid placering på Google. 

Mia Backhausen, Marketing Manager, Board Assure

Vi klarer din Adwords, mens du passer din virksomhed

Det overordnet mål med Adwords er at skabe relevante besøg til din virksomhed. Besøg der i sidste ende gør at din virksomhed kan vækste. Vores succes er din succes – især med Adwords. Lad os gøre det, vi er bedst til - så kan du bruge tiden på det, der er vigtigst for din virksomhed!

Strategi & målsætning

I samarbejde med din virksomhed, sammensætter vi en strategi og en målsætning for Adwords annonceringen. Det giver klarhed over målet.

Søgeordsanalyse

Analysen klarlægger hvilke søgeord der er relevante for din virksomhed at arbejde med. Resultatet bruger vi i opbygningen af Adwords kontoen.

Opsætning & opbygning

Vi klarer alt arbejdet med opsætning og opbygning. Vi sørger for at opbygningen følger bestpractice og opbygges struktureret og overskueligt.

Konverteringssporing

Det er vigtigt at spore resultaterne i digital marketing. Vi sørger for at opsættes sporing på de handlinger der skaber værdi for din virksomhed.

A/B splittest

Split testing er en del af arbejdet med optimering. Vi afprøver løbende forskellige variationer for at finde frem til dem der performer bedst.

Optimering af bud

Det handler om at spare penge. Det en kunde må koste kan afhænge af lokation eller enhed. Ved at budjustere kan der opnås bedre og billigere resultater.

Overvejer du SEO til din virksomhed?

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Det gøres ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til os. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for virksomheden.

Kontakt os

Indtast dit telefonnummer
Indtast dit firmanavn
Skriv en besked til os
joachim-kontaktformular.jpg
Joachim Tranberg
Online marketing specialist